Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Wybory Moderatorów Grup Budujących mogą być przeprowadzane na kilka sposób i każdy ma wady. W wybranym należy 2 rzeczy poprawić:

1. Możliwość "opt-out" - ktoś kto nie życzy sobie być wybranym, powinien mieć możliwość usunięcia siebie z listy kandydatów.

2. Przewijanie się przez 35 stron kandydatów, żeby wyszukać właściwego jest jakimś koszmarem. Trzeba to zmienić. Proponowane sposoby:

a. Dorobić wyszukiwanie.

b. Dorobić sortowanie po nazwie.

c. Zwiększyć ilość wyświetlanych na stronie.

Najprościej i najlepiej b+c

Dziękujemy za cenne uwagi. Pozdrawiamy

• Odpowiedzi 1,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Linki zostały przekierowane przez programistę

Mam prośbę do Redakcji,Admina,Informatyków i kogo tam jeszcze odpowiedzialnych za taki stan rzeczy,w związku ze zrobieniem ładnego burdelu w Grupach Budujących proszę o odnalezienie n/w postów lub przekierowanie w odpowiednie miejsce:

http://forum.muratordom.pl/group.php?do=discuss&discussionid=2759

http://forum.muratordom.pl/grupa-slask-gorny-i-okolice,t1022-5040.htm

http://forum.muratordom.pl/grupa-slask-gorny-i-okolice,t1022-4260.htm

http://forum.muratordom.pl/grupa-slask-gorny-i-okolice,t1022-4140.htm

Jaja sobie robicie Panowie z forumowiczów po raz kolejny ??

W dyskusji: GRUPA WIELICKA (Powiat Wielicki) http://forum.muratordom.pl/group.php?discussionid=2743 [^]

Powód, który podał użytkownik: coś jest nie tak z subskrybcją grupy wielickiej, proszę o sprawdzenie

sprawdzone - przetestowane - działa

W Grupie Wrocławskiej mamy 1405 stron. Kiedy dodaję lub edytuję post, to po zakończeniu operacji - ląduję na stronie... 2105 z 2107. Pojawia się przycisk "Pierwszy nieprzeczytany" i prowadzi on do tej 2105, mimo że de facto wszystkie już przeczytałem. Co więcej - nie dzieje się tak zawsze, a przycisk "Pierwszy nieprzeczytany" nie pojawia się po wejściu na Grupę. Nic z tego nie rozumiem.
W dyskusji: GRUPA WIELICKA (Powiat Wielicki) http://forum.muratordom.pl/group.php?discussionid=2743 [^]

Powód, który podał użytkownik: coś jest nie tak z subskrybcją grupy wielickiej, proszę o sprawdzenie

sprawdzone - przetestowane - działa

Jeżeli o mnie chodzi to nadal mam link pod każdym postem "zgłoś do moderacji", nie ma powiadomień o nowych postach i co za tym idzie nie przeskakuje na wyższe pozycje nawet jak jest jakiś wpis, jak wybieram ostatni post to kieruje mnie do mapki z wyborem grup budujących itd, itp i to już od początku września i nikt na to nic nie umie poradzić ,,,,, trala lala trutu tutu itd itd itd eeeeeeeeeee...

b. Dorobić sortowanie po nazwie.

c. Zwiększyć ilość wyświetlanych na stronie.

Najprościej i najlepiej b+c

No proszę - widzę, że już PRAWIE zrobione. PRAWIE, bo... po wybraniu 100 wyświetlanych kandydatów, ustawienie się resetuje i klikając np. na "3" stronę, dostaję 3-ą stronę z 20-kandydatami (domyślna ilość).

No ale już posortowane jest, co ułatwia znalezienie swojej "ofiary" ;)

Nie wiem o co chodzi, ale FireFox nie pokazuje mi postów na Grupie. Internet Explorer i owszem.

Nie mi zresztą jednemu - Tatarak też napisała, że nie widzi postów. Nie wiem jakiej przeglądarki ona używa.

EDIT: po napisaniu posta w IE - też już nic nie widzę. Czyżbym musiał kolejne przeglądarki instalować na napisanie kolejnych postów? ;)

Nie wiem o co chodzi, ale FireFox nie pokazuje mi postów na Grupie. Internet Explorer i owszem.

Nie mi zresztą jednemu - Tatarak też napisała, że nie widzi postów. Nie wiem jakiej przeglądarki ona używa.

EDIT: po napisaniu posta w IE - też już nic nie widzę. Czyżbym musiał kolejne przeglądarki instalować na napisanie kolejnych postów? ;)

mam dokładnie tak samo :eek: Chrome tak samo jak FF pokazuje tylko żółte ,,Uwaga wybieramy moderatorów....."

u mnie to samo:( nie mogę wejść na grupę toruńską.

Co Wy zrobiliście z tym forum??!?!?!?!

Edit: mam to samo co Spirea. Jak się wyloguję to widzę posty.

Edytowane przez agnieszkakusi

Szanowna Redakcjo.

Miałem pewien problem z pisaniem postów na forum, skorzystałem więc z formularza kontaktu, który jak wnioskowałem po jego wyglądzie i opcjach, służy do zgłaszania problemów.

Minęło już trochę czasu, odpowiedzi na mój problem nie otrzymałem.

W odpowiedzi jednak otrzymałem Wasz spam, który od tej pory przychodzi regularnie.

Jestem tym faktem zażenowany.

Mam jednak nadzieję, że to tylko jednorazowa Wasza wpadka a nie praktyka.

Czekam na wyjaśnienia.

Pzdr.

Jeżeli o mnie chodzi to nadal mam link pod każdym postem "zgłoś do moderacji", nie ma powiadomień o nowych postach i co za tym idzie nie przeskakuje na wyższe pozycje nawet jak jest jakiś wpis, jak wybieram ostatni post to kieruje mnie do mapki z wyborem grup budujących itd, itp i to już od początku września i nikt na to nic nie umie poradzić ,,,,, trala lala trutu tutu itd itd itd eeeeeeeeeee...

O właśnie, też bym chciała mieć wątek grupy w subskrypcjach tak jak pozostałe z możliwością do przechodzenia do nowo dołączonego posta.

... a dajcie mi bana...

do kurwy i nędzy ... co się dzieje na FM...?????

czy tu cos będzie działać jak nalezy???

gdzie grupy???

..nosz.. k@!#$ mać...ja mam świadomość zmian.. ZMIAN ..a nie rewolucji...

ja też do Grupy Wrocławskiej - mam IE i po zalogowaniu nie widzę żadnych postów, wpisów 0. Po wylogowaniu już widzę posty !?

a u mnie to wcale nie działa. Probowałem na firefoxie i explorerze. Próbowałem się wylogować i wrócić ponownie i jedyne co mi się pojawia to tylko okno na odpowiedź.

... a dajcie mi bana...

do kurwy i nędzy ... co się dzieje na FM...?????

czy tu cos będzie działać jak nalezy???

gdzie grupy???

..nosz.. k@!#$ mać...ja mam świadomość zmian.. ZMIAN ..a nie rewolucji...

dziś też nie ma

kara za brak wyboru moderatora grupy, czy co?