Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Znam ten patent i dokładnie tak samo go stosuję. Ale co z tego, jak na swoją grupę wchodzę za zwyczaj przez link z e-maila z powiadomieniem o nowym poście.

Ja zrezygnowałem z powiadomień na Grupie - za dużo by tego było. Wchodzę zawsze przez tę zakładkę.

• Odpowiedzi 1,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nie wiem czy ktoś już poruszał ten temat, ale mi delikatny problem sprawia ilość działów na Forum - żeby znaleźć to co mnie konkretnie interesuje muszę trochę czasu spędzić na wyszukiwaniu najbardziej odpowiedniego działu. Nie to że nie da się z tym żyć, ale...
Pojawił mi się tako oto kominikat

Wiadomość

Jeśli widzisz ten komunikat prosimy o kontakt z administratorem i opisanie czynności wykonanej przed otrzymaniem tej wiadomości.

Przed otrzymaniem tej wiadomości,próbowałem zaznaczyć "wszystkie fora jako przeczytane".

Niestety,nie zostało to wykonane,nawet po odświeżeniu strony.

Potwierdzam.

A może ktoś wysłucha naszych próśb i zacznie działać w kierunku takim, aby to Forum znów było przyjazne dla użytkowników - PROSZĘ

Chciałem zgłosić dzisiaj post do Moderacji w "Temat: Ogólnoforumowa pyskówka (na tematy związane z domem)" i wyskoczyło:

" Wiadomość Post nieokreślony. Jeśli wszedłeś na nieprawidłowy link, proszę powiadom administratora"

hello....

dlaczego kilka dni temu moglem sie udzielac w tym poscie :

http://forum.muratordom.pl/group.php?do=discuss&discussionid=2290

a juz dzisiaj nie mam uprawnien do pisania w nim postow???

Wiadomość

duss nie masz dostępu do tej strony. Prawdopodobne powody to:

1. Twoje konto nie ma wystarczających uprawnień, aby przeglądać tę stronę,

2. Próbujesz edytować cudzą wiadomość lub wykonywać jakiekolwiek inne akcje administracyjne,

3. Twoje konto nie zostało w pełni aktywowane lub jest wyłączone przez administratora,

Wyloguj się Strona główna

Ludzie czy nie mozna, pozbyc sie tych nieudacznikow?, przeciez oni niszcza nasza prace na tym forum, coraz trudniej sie tu poruszac, teraz nawet ciezko sprawdzic czy ktos nowy dodał post na wątku ktory sledzisz, masakra jakas, kto tym partaczom placi za taki chlew...... powie mi ktos?

Witam - mam problem z odczytem skrzynki WIADOMOŚCI. Po kliknięciu wyskakuje podświetlenie ale chowa się pod pasek i nie ma jak wejść do skrzynki odbiorczej.

Proszę coś z tym zrobić bo ludzie listy piszą :)

Z profilu wchodzi – takie następne udogodnienie.:mad:

A tak swoją drogą, chyba w pomieszczenia redakcji nie ma wentylacji mechanicznej..:yes:

Chciałem zgłosić dzisiaj post do Moderacji w "Temat: Ogólnoforumowa pyskówka (na tematy związane z domem)" i wyskoczyło:

" Wiadomość Post nieokreślony. Jeśli wszedłeś na nieprawidłowy link, proszę powiadom administratora"

Pewnie właśnie wtedy go usunąłem - między otwarciem strony przez Ciebie a zgłoszeniem

Nie wiem czy ktoś już poruszał ten temat, ale mi delikatny problem sprawia ilość działów na Forum

Poruszyłem temat zupełnie zbędnego tworzenia nowych działów z kilkunastoma postami - ale bez efektu:

>> http://forum.muratordom.pl/showthread.php?172331-Strefa-informacji-na-forum

kto tym partaczom placi za taki chlew...... powie mi ktos?

Niedługo minie rok od wprowadzenia obecnego bałaganu, może płacący pensje powie wreszcie "Sprawdzam!"? :mad:

Problemy to zadanie informatyków - Edzia, Joliska i ja nie mamy tu żadnych możliwości, możemy tylko patrzeć i się wściekać razem z innymi Forumowiczami...

Pewnie właśnie wtedy go usunąłem - między otwarciem strony przez Ciebie a zgłoszeniem

Poruszyłem temat zupełnie zbędnego tworzenia nowych działów z kilkunastoma postami - ale bez efektu:

>> http://forum.muratordom.pl/showthread.php?172331-Strefa-informacji-na-forum

Niedługo minie rok od wprowadzenia obecnego bałaganu, może płacący pensje powie wreszcie "Sprawdzam!"? :mad:

Problemy to zadanie informatyków - Edzia, Joliska i ja nie mamy tu żadnych możliwości, możemy tylko patrzeć i się wściekać razem z innymi Forumowiczami...

No macie wyjatkowego pecha, mnie juz krew zalewa jak patrze na to, ale najwazniejsze ze informatycy dodali wtyczke do facebook'a yoopi, huuuura, wiekopomna chwila :)) :mad:

Ale dalej nie mozna sledzic swoich rozmow...........

hello....

dlaczego kilka dni temu moglem sie udzielac w tym poscie :

http://forum.muratordom.pl/group.php?do=discuss&discussionid=2290

a juz dzisiaj nie mam uprawnien do pisania w nim postow???

Wiadomość

duss nie masz dostępu do tej strony. Prawdopodobne powody to:

1. Twoje konto nie ma wystarczających uprawnień, aby przeglądać tę stronę,

2. Próbujesz edytować cudzą wiadomość lub wykonywać jakiekolwiek inne akcje administracyjne,

3. Twoje konto nie zostało w pełni aktywowane lub jest wyłączone przez administratora,

Wyloguj się Strona główna

Dostęp do opcji pisania postów w grupach był chwilowo dostępny tylko do człownków grupy - to efekt aktualizacji vBulletinu. Od wczoraj opcja jest dostępna nie tylko dla tych co dołączyli do grupy.

a propos powiadomień

Każdy użytkownik może konfigurować ustawienia swojego profilu, w tym m.in. powiadomienia o subskrypcjach

panel użytkownika -> lista subskrypcji -> wybór subskrypcji, jaki rodzaj powiadomienia chce zmienić

Wybrane wątki -> i odpowiedni typ powiadomienia.

Do wyboru są subskrypcje: bez powiadomienia, natychmiastowe, powiadomienia przez e-mail, codzienna aktualizacja poprzez e-mail, tygodniowe uaktualnienie na e-mail.

Analogicznie można konfigurować powiadomienia z grup społecznościowych poprzez panel użytkownika -> Zobacz wszystkie subskrybowane Fora... a

następne czynności tak jak na zwykłych forach.

No i komu ku%^@ znowu przeszkadzało, że w w dziale grup budujących można było używać BB-kodów font, size, list i podobnych, a teraz już nie????

BB code size is not allowed.
   BB code list is not allowed.
   BB code font is not allowed.

http://forum.muratordom.pl/image.php?u=68196&dateline=2010 :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Kto, kiedy i po co to zmienił? Było to działanie zamierzone, czy te wasze grzebki, których zatrudniliście do psucia forum znów coś popsuły?

http://forum.muratordom.pl/image.php?u=68196&dateline=2010 :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

BBkody przywrócone

No dobra... Przyznaję... Mam kolejny problem z tym forum...

Czy ktoś może mi powiedzieć dlaczego na grupach budujących strony są dzielone po 20 postów, chociaż w preferencjach mam ustawione 40? I dlaczego z preferencji zniknął podział co 60 postów? Macie w Muratorze jakieś problemy z wydajnością serwera, że wprowadzacie takie "udogodnienia"?

Ustawienia dzielenia stron działają tylko do... forum z wyłączeniem grup. VB nie umozliwia takiej opcji.

a najlepiej w Twoje posty nie pokazywaly sie wszystkie wpisy tylko ostatni z danego tematu, nie trzeba by bylo kopac sie do starszych postow przez tyle stron, zrobcie to i dam wam spokój :)

Od wczoraj dostaję jako powiadomienie taki mail:

Witaj Gosiek33, nitubaga odpowiedział właśnie w temacie --<>-- - w forum Dzienniki budowy - komentarze na Forum Murator. Link do tematu: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?t=96020&goto=newpost Aby zapoznać się z treścią wiadomości kliknij powyższy link. Temat może zawierać więcej odpowiedzi, ale nie otrzymasz ponownie takiego powiadomienia jeśli nie odwiedzisz forum. Z pozdrowieniami, Forum Murator team

Tu właśnie link jest nieaktywny. Jest to jedyny użytkownik od którego raptem dostaję takie zawiadomienia, inne są w porządku z aktywnymi linkami?

Zobaczyłam jak się post zapisał i w poście jest aktywny:jawdrop: ki diabeł?

Edytowane przez Gosiek33