Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mam problem z pisaniem postów w "grupie Częstochowskiej" i w "Grupie budującej Zenita" . Jestem tam zalogowana i wiele razy włączałam sie do dyskusji. W tej drugiej grupie jestem nawet moderatorem (nagroda za aktywność ;)) a od trzech dni nic nie mogę napisać. Na dole strony zniknęły mi też uprawnienia, może to ma związek. Liczę na pomoc i dziekuję!

grupy budujące chyba padły bo np rybnik też nie działają

Wejdź w swoje ustawienia i ustaw domyślny język forum na "Polski" (w tej chwili prawdopodobnie masz "domyślny").

J.

sprawdzilam, jest polski, ale teraz juz jest ok, kilka razy mi sie cos takiego zdarzyło

grupy budujące chyba padły bo np rybnik też nie działają

Grupy leżą i kwiczą. Próbowałem zarówno z FF jak i IE. Czyściłem kesza. Używałem zwykłej odpowiedzi i zaawansowanej. Nic nie pomaga. Czasem pokazuje się błąd bazy. Jedyne co mogę, to zmodyfikować swojego starego posta.

• 2 weeks później...

Z lekką nutką dekadencji informuję, że drzwi się chyba same zamkły :o

ale ślusarz rezolutny już był, postukał, powiercił, drzwi odemknął,

a nowe klucze powierzył Pani Bibliotekarce :cool:

http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT1gzOs_RmgtMG1mEzyWGMM556KX4TFonDCtnhqtAPXbSpZQmqung&t=1

FM działa w miarę dobrze, więc to raczej wina ustawień u Ciebie

- zwykle pomaga oczyszczenie cookies w przeglądarce; zawsze warto też sprawdzić działanie szwankującej strony w przeglądarce alternatywnej do tej stosowanej zawsze

>> polecam Chrome

co jakiś czas zmienia mi samoczynnie na j.angielski mimo,że w ustawieniach jest cały czas j.polski...

A spróbuj w "Zaawansowane ustawienia" zamiast "Polski" ustawić "Domyślne dla forum"

Potwierdzam identyczne objawy jak u Arturo72. Wystąpiły u mnie na trzech różnych komputerach w rónych konfiguracjach ( windowsy nxp lub 7, przeglądarki ie lub firefox). Jakoś nie wierzę (nomen omen), że Chrome jest panaceum na te bolączki.
  • 4 weeks później...

Witam :bye:

ponury63 mam do ciebie prośbę, przenieś post napisany przez pigulę nr 243 z mojego dziennika do moich komentarzy.

Z góry dziękuję - pozdrawiam - Jola http://emotikona.pl/emotikony/pic/0flirt.gif