Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• 1 month później...
  • Odpowiedzi 1,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam. Mam prośbę,czy mogłabym prosić o usunięcie wpisu z "Białej i czarnej listy wykonawców z Kwidzyna i okolic" wpis 28 z dnia 18.05.2010. Jest to mój wpis, niestety firma nie okazała się taka jak napisałam i nie chcę innych wprowadzać w błąd. Z góry dziękuję
Witam. Mam prośbę,czy mogłabym prosić o usunięcie wpisu z "Białej i czarnej listy wykonawców z Kwidzyna i okolic" wpis 28 z dnia 18.05.2010. Jest to mój wpis, niestety firma nie okazała się taka jak napisałam i nie chcę innych wprowadzać w błąd. Z góry dziękuję

Prosimy o link do tematu - jako prywatną wiadomość do: Redakcja.

Jolu, usunęłam, a na przyszłość podpowiedzi:

1. takie rzeczy możesz zrobić sama - edytuj post > usuń > kasuj całkowicie

2. możesz taką prośbę zgłosić przez trójkąt na dolnym panelu posta "Zgłoś do moderacji lub usunięcia"

:)

Witaj joliska :D

Do moderacji zgłosiłam kilka dni temu i nic, a o usunięciu poprzez edycję nie wiedziałam.

Bardzo dziękuję za szybką reakcję i pomoc - pozdrawiam - Jola http://emotikona.pl/emotikony/pic/0flirt.gif

• 2 weeks później...
Czy doczekamy się w tym forum czytnika na urządzenia mobilne? Np cos takiego jak tapatalk na android?

Ta.... Jasne... Oni tu sobie nie potrafią poradzić z podstawowymi sprawami, a Ty tu wyjeżdżasz z takim czymś... Zapomnij...

Czy doczekamy się w tym forum czytnika na urządzenia mobilne? Np cos takiego jak tapatalk na android?
tapatalk.....

hm znam tapas, topinambur. jak się uprawia tapatalk?????

Wyjeżdżam bo dzisiaj to podstawa zainstalowanie tego zajmie informatykom 3 minuty

No właśnie... A tym forum zajmują się grzebko-psuje, którym rok zabrało doprowadzenie tego forum do względnej używalności, po zmianach, które sami wprowadzili...

Moim zdaniem nie ma na nich za bardzo co liczyć.

:bye:

Bitter, admini to zaglądają nieustannie, ale jak sam tytuł wątku wskazuje, Twoje marzenie to nie ten dział :) I nie ci adresaci - od czytnika to sam szczyt Muratora, a nie my :D

Joliska,

bo koledze chodziło raczej o administratorów "technicznych", tych co to lubią forum psuć i wszystko mają w nosie, a nie o Was adminów "społecznych", crème de la crème, tego forum, pełniących funkcję administracyjną i wspierających forumowiczów...

:bye:

To jak mam dotrzeć do tych na szczycie? Chciałbym im podpowiedzieć, że rynek urządzeń multimedialnych to na swiecie i w Polsce niedługo kopalnia złota a kto prześpi swoje 5 minut ten będzie żałował. I nawet nie chcę tantiemów za tę podpowiedź ;-)