Gosiek33 30.10.2012 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 U mnie wszystko bez zmian, ale powiadomienia nadal nie przychodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 30.10.2012 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 Bo pole do odznaczania powiadomień ma tendencję do samoczyszczenia się : ). Niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 31.10.2012 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 dobra. możemy sobie gadać i gdybać, ale dobrze byłoby by ktoś z redakcji czy choć admin dał znać o co chodzi i co z tym robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fenix2 31.10.2012 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 Co się dzieje z Językiem na forum?Mam ustawiony na Polski a czasem cześć menu wyświetla się po angielsku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 31.10.2012 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 średnio raz w miesiącu to mam - wchodzę w ustawienia, na samym dole mam język polski - klikam go jeszcze raz i zapisuję prawie zawsze wraca prawidłowe ustawienie. Zauważyłam, że tak się robi najczęściej gdy długo jestem na forum i piszę w różnych wątkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof5426 02.11.2012 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Szanowni Moderatorzy !Od kilku dni nie dostaje powiadomień z subskrybowanych wątków. PROSZĘ o pomoc. Sprawdziłem, problem nie leży po mojej stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 02.11.2012 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Krzysztof, na podglądzie Twojego profilu widzę, że masz wybraną opcję "subskrybuj bez powiadamiania" - ja tego zmienić Ci nie mogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 03.11.2012 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 joliska ale u mnie wszystko jest zaznaczone, a powiadomienia milczą jak zaklęte, czy masz pojęcie czy ktoś pracuje nad poprawieniem tego problemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 03.11.2012 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Nie mam pojęcia, bo to działka działu technicznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 03.11.2012 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Przypomnę że u mnie pola do odznaczeń czyszczą się po każdym wyjściu ze strony z ustawieniami subskrypcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 03.11.2012 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Szukam i szukam o co chodzi i trafiłam tutaj. Też chciałam zgłosić problemy z powiadomieniami. Jak wchodzę na swoje ustawienia to cały czas mam wszystko co trzeba zafajkowane, a mimo to od chyba dwóch tygodni nie dostaję maili z powiadomieniami. To troszkę irytujące jest:sick: Panowie z działu technicznego mają wolne:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof5426 03.11.2012 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 (edytowane) Szukam i szukam o co chodzi i trafiłam tutaj. Też chciałam zgłosić problemy z powiadomieniami. Jak wchodzę na swoje ustawienia to cały czas mam wszystko co trzeba zafajkowane, a mimo to od chyba dwóch tygodni nie dostaję maili z powiadomieniami. To troszkę irytujące jest:sick: Panowie z działu technicznego mają wolne:rolleyes: Ja mamm to samo. Nie dostaje powiadomień !!! Jolisko ! Do kilku dni wstecz, dostawałem powiadomienia bezzwłocznie. Wszystkie wątki miałem tak ustawione. Nic nie zmieniałem. Myślę, że problem leży po stronie forum. Rozmawiałem z innymi osobami. Też tak mają. PS. Poprzestawiałem ręcznie na "natychmiastowe powiadomienie", ale może techniczni niech zajmą się problemem, gdyż taka sytuacja występuje nie pierwszy raz. Edytowane 3 Listopada 2012 przez krzysztof5426 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fenix2. 03.11.2012 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Ja mam inny problem mam wszystko odhaczone jak np. "Otrzymywanie korespondencji email od redakcji Forum" A ciągle przychodzą mi maile z Muratora na skrzyknę. Wkurza mnie taki spam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof5426 04.11.2012 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 (edytowane) PS. Poprzestawiałem ręcznie na "natychmiastowe powiadomienie", ale może techniczni niech zajmą się problemem, gdyż taka sytuacja występuje nie pierwszy raz. A powiadomień jak nie było tak niema . !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Niedziela. A powiadomień jak nie było tak niema . !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Poniedziałek . 17.00. Edytowane 5 Listopada 2012 przez krzysztof5426 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 06.11.2012 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Właśnie odebrałam 211 zaległych powiadomień z forum. Znaczy się: coś zadziałało chyba:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 06.11.2012 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Są, są w końcu znowu są... a jest ich bez liku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof5426 06.11.2012 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 (edytowane) Do mnie też dotarło trochę.OK. Problem rozwiązany.Dziękuje za pomoc ! Edytowane 6 Listopada 2012 przez krzysztof5426 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qnik111 11.11.2012 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 Jak zmienić język na forum ? Wszystkie ustawienia mam w języku angielskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 11.11.2012 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 Trzeba wejść w swoje ustawienia i na samym dole ustawić jeszcze raz język polski i odfajkować - niestety takie zmiany co jakiś czas się zdarzają i nie ma innej opcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fenix2. 11.11.2012 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 Ja mam inny problem mam wszystko odhaczone jak np. "Otrzymywanie korespondencji email od redakcji Forum" A ciągle przychodzą mi maile z Muratora na skrzyknę. Wkurza mnie taki spam! Czy ktoś z adminów tu zagląda bo piszę o tym już drugi raz i nikt łaskawie nawet nie odpowie "ani me ani be"!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts