Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ZGŁOSZONE PROBLEMY do rozwiązania / naprawy

ponury63

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

średnio raz w miesiącu to mam - wchodzę w ustawienia, na samym dole mam język polski - klikam go jeszcze raz i zapisuję prawie zawsze wraca prawidłowe ustawienie. Zauważyłam, że tak się robi najczęściej gdy długo jestem na forum i piszę w różnych wątkach

Szukam i szukam o co chodzi i trafiłam tutaj. :confused: Też chciałam zgłosić problemy z powiadomieniami. Jak wchodzę na swoje ustawienia to cały czas mam wszystko co trzeba zafajkowane, a mimo to od chyba dwóch tygodni nie dostaję maili z powiadomieniami. To troszkę irytujące jest:sick: Panowie z działu technicznego mają wolne:rolleyes:

Szukam i szukam o co chodzi i trafiłam tutaj. :confused: Też chciałam zgłosić problemy z powiadomieniami. Jak wchodzę na swoje ustawienia to cały czas mam wszystko co trzeba zafajkowane, a mimo to od chyba dwóch tygodni nie dostaję maili z powiadomieniami. To troszkę irytujące jest:sick: Panowie z działu technicznego mają wolne:rolleyes:

Ja mamm to samo. Nie dostaje powiadomień !!!

Jolisko !

Do kilku dni wstecz, dostawałem powiadomienia bezzwłocznie. Wszystkie wątki miałem tak ustawione. Nic nie zmieniałem.

Myślę, że problem leży po stronie forum.

Rozmawiałem z innymi osobami. Też tak mają.

PS. Poprzestawiałem ręcznie na "natychmiastowe powiadomienie", ale może techniczni niech zajmą się problemem, gdyż taka sytuacja występuje nie pierwszy raz.

Edytowane przez krzysztof5426

PS. Poprzestawiałem ręcznie na "natychmiastowe powiadomienie", ale może techniczni niech zajmą się problemem, gdyż taka sytuacja występuje nie pierwszy raz.

A powiadomień jak nie było tak niema . !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Niedziela.

A powiadomień jak nie było tak niema . !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Poniedziałek . 17.00.

Edytowane przez krzysztof5426

Ja mam inny problem mam wszystko odhaczone jak np. "Otrzymywanie korespondencji email od redakcji Forum"

A ciągle przychodzą mi maile z Muratora na skrzyknę. Wkurza mnie taki spam! :mad:

Czy ktoś z adminów tu zagląda bo piszę o tym już drugi raz i nikt łaskawie nawet nie odpowie "ani me ani be"!!!