Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• 2 weeks później...
  • Odpowiedzi 1,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ustawienia w profilu sprawią, że poczta nie będzie przychodzić. Pozdrawiamy

Jakie ustawienia???

Ale lakoniczna wypowiedz. Po prostu miazga. Napisałem że mam odznaczoną opcję "Otrzymywanie korespondencji email od redakcji Forum".

A znowu przyszło mi na pocztę:

"Pułapki ogrzewania podłogowego - Newsletter Muratordom.pl"

• 3 weeks później...
Ja mam problem z okienkiem wiadomości. Po najechaniu na "wiadomości" pojawia się informacja "masz nieprzeczytaną jedna wiadomość" czy jakos tak ale u mnie ta informacja jest schowana za paskiem informacyjnym. Widać tylko jej krawędź. Nie moga na nia najechać bo jest zbyt wąska i zamiast tego włączaja mi się "porady eksperta" które sa poniżej. Co można z tym zrobić?
Ja mam problem z okienkiem wiadomości. Po najechaniu na "wiadomości" pojawia się informacja "masz nieprzeczytaną jedna wiadomość" czy jakos tak ale u mnie ta informacja jest schowana za paskiem informacyjnym. Widać tylko jej krawędź. Nie moga na nia najechać bo jest zbyt wąska i zamiast tego włączaja mi się "porady eksperta" które sa poniżej. Co można z tym zrobić?

Wejdz w skrzynkę odbiorcza ze swojego profilu. I odczytaj wiadomości.

Teraz znowu powiadomienia przychodzą tonami. Tyle, że co np. godzinę dostaję kilka powiadomień do tego samego tematu, w którym ktoś napisał tylko jednego posta!!! Powoli zaczyna mnie to irytować :mad:
Dostaję powiadomienia, po kilka razy do tego samego postu, w dużych odstępach czasowych - na dodatek kto inny jest podany jako autor ostatniego postu, a inny się objawia po otwarciu wiadomości :o
Jakie ustawienia???

Ale lakoniczna wypowiedz. Po prostu miazga. Napisałem że mam odznaczoną opcję "Otrzymywanie korespondencji email od redakcji Forum".

A znowu przyszło mi na pocztę:

"Pułapki ogrzewania podłogowego - Newsletter Muratordom.pl"

Znów dostałem na pocztę SPAM:

Telewizor na salonach - 11 sprawdzonych pomysłów, jak go ukryć lub wyeksponować - Newsletter Muratordom.pl

[TABLE=class: cf gJ]

[TR=class: acZ]

[TD=class: gF gK][TABLE=class: cf ix]

[TR]

[TD]Muratordom.pl [email protected] przez kangoomail.com [/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[TD=class: gH]10:16 (12 godz. temu)cleardot.gif

[/TD]

[TD=class: gH][/TD]

[TD=class: gH acX]cleardot.gif

cleardot.gif[/TD]

[/TR]

[TR=class: acZ xD]

[TD=colspan: 3]Jak dom sąsiada wpływa na usytuowanie Twojego domu? Pobierz PORADNIK - Newsletter Muratordom.pl

Koniec zwrotu VAT za materiały budowlane? - Newsletter Muratordom.pl

Tanie ogrzewanie elektryczne. Betonowanie zimą. Materiały do zabudowy poddasza

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Chciałem zwrócić uwagę, że na forum pojawiają się osoby zarejestrowane cztery lata temu i dzisiaj dopiero pierwszy post, np. w wątku Ile gazu poszło wam w tym sezonie.

Kolega kbab również to zauważył na innym wątku

Chciałem zwrócić uwagę, że na forum pojawiają się osoby zarejestrowane cztery lata temu i dzisiaj dopiero pierwszy post, np. w wątku Ile gazu poszło wam w tym sezonie.

bo oni tacy nieśmiali - musieli dojrzeć do pisania ;)

No i co z tego?

Dopóki ktoś nie łamie regulaminu forum to nie ma to znaczenia kiedy się zarejestrował i czy pisze.

No i co z tego?

Dopóki ktoś nie łamie regulaminu forum to nie ma to znaczenia kiedy się zarejestrował i czy pisze.

Czy ty naprawdę wierzysz, że ktoś się zarejestrował cztery lata temu i do dzisiaj nic nie pisał?

Pamięta hasła, ustawienia itp.?

OK, co proponujesz?

Jak kolega fenix napisał, jakkolwiek by to dziwnie nie wyglądało, póki nie łamią regulaminu, można się im tylko przyglądać.

J.

wejdź w swój profil - ustawienia osobiste - potem zaawansowane ustawienia i na samym dole jeszcze raz ustaw język na polski... choćby był polski ;) - trzeba to jeszcze raz kliknąć i zatwierdzić

Od jakiegoś czasu tak się zdarza... co jakiś czas :cool:

Nie mogę otworzyć wątku na Forum/Budowa - wymiana doświadczeń/Domy drewniane/ Grupa drewnianego szkieletu :o

Ostatni post wczoraj 23.xx ale się nie otwiera.

Czy ktoś jeszcze ma ten problem?

Proszę o informację i ew. interwencję.