stukpuk 29.11.2016 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2016 Witam.Małe pytanie do redakcji.Dlaczego nie mogę pisać postów w niektórych tematach? Np: W swojej grupie lokalnej,tj: Słupsk-Kobylnica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 29.11.2016 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2016 (edytowane) Zobacz stronę wcześniej, post #1138 z 16 września Edytowane 30 Listopada 2016 przez finlandia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 30.11.2016 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2016 Pomogło, dziękuję za pomoc.Ok kiedy takie zmiany? Dawno mnie nie było i widzę trzeba od nowa się uczyć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Indygo1719514610 15.12.2016 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2016 Mam tu kilka problemów do zgłoszenia: czy ktoś może podpowiedzieć co zrobić by móc post edytować, usuwać i by "opowiadać z cytatem" ? Ja nie mam tej możliwości Brak też możliwości korzystania z okienek: dodaj film, dodaj zdjęcie. Poza tym w trakcie pisania nie wchodzi mi co druga litera. Muszę kilkukrotnie powtarzać wklikiwanie liter. Zdarza się to tylko na tym Forum! To okropnie męczące i zajmuje czas! Proszę o pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 15.12.2016 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2016 Mam tu kilka problemów do zgłoszenia: czy ktoś może podpowiedzieć co zrobić by móc post edytować, usuwać i by "opowiadać z cytatem" ? Ja nie mam tej możliwości Brak też możliwości korzystania z okienek: dodaj film, dodaj zdjęcie. Poza tym w trakcie pisania nie wchodzi mi co druga litera. Muszę kilkukrotnie powtarzać wklikiwanie liter. Zdarza się to tylko na tym Forum! To okropnie męczące i zajmuje czas! Proszę o pomoc! Dosyć dawno temu borykałem się z podobnym problemem pisania postów. Zdaje się, że problem tkwił w przeglądarce. Miałem explorera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 16.12.2016 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2016 Mam tu kilka problemów do zgłoszenia: czy ktoś może podpowiedzieć co zrobić by móc post edytować, usuwać i by "opowiadać z cytatem" ? Ja nie mam tej możliwości Brak też możliwości korzystania z okienek: dodaj film, dodaj zdjęcie. Poza tym w trakcie pisania nie wchodzi mi co druga litera. Muszę kilkukrotnie powtarzać wklikiwanie liter. Zdarza się to tylko na tym Forum! To okropnie męczące i zajmuje czas! Proszę o pomoc! Witam. Możesz zrobić screena wchodząc w ustawienia , a następnie w zaawansowane ustawienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo1 16.12.2016 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2016 Mam tu kilka problemów do zgłoszenia: czy ktoś może podpowiedzieć co zrobić by móc post edytować, usuwać i by "opowiadać z cytatem" ? Ja nie mam tej możliwości Brak też możliwości korzystania z okienek: dodaj film, dodaj zdjęcie. Poza tym w trakcie pisania nie wchodzi mi co druga litera. Muszę kilkukrotnie powtarzać wklikiwanie liter. Zdarza się to tylko na tym Forum! To okropnie męczące i zajmuje czas! Proszę o pomoc! A to raczej coś z Twoją przeglądarką lub ustawieniami na koncie - chyba jesteś jedyna z takimi problemami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.12.2016 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2016 trzeba wejsc w ustawienia, potem na panelu bocznym: zaawansowane ustawienia i tam na samym dole masz edytowanie tekstu, powinnas zaznaczyc opcje: zaawansowane wysigwyg. no i oczywiscie na koniec zatwierdz te ustawienia. i włala powinno działac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Indygo1719514610 16.12.2016 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2016 Dzięki wszystkim za rady! TAR - pierwsze co sprawdziłam to to czy mam ustawiony WYSIWYG. Mam! Pokombinowałam jeszcze z ustawieniem "przesyłaniem załączników", bo nie do końca czaję o co to chodzi tym "łapaniem" i "upuszczaniem" Były ON, teraz je wyłączyłam. Żadnych zmian na lepsze jednak nie zauważyłam. Dziś co prawda udało mi się jeden zdublowany post usunąć, drugi jednak się nie poddaje i w żaden sposób usunąć się nie da! A!Martwi mnie to co napisał Tomaszs131, bo ja właśnie korzystam z Explorera! No, ale to przecież bardzo popularna przeglądarka! Forum z nią nie współpracuje?! No, bieda z tym korzystaniem z FM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 16.12.2016 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2016 Przeszedłem z Explorera na przeglądarkę googla. Może warto byłoby spróbować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 16.12.2016 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2016 Używaj Firefoxa albo Google Chrome. Nie będziesz miała żadnych problemów Jest jeszcze Safari i Opera. Explorer to straszne badziewie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.12.2016 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2016 pestka, dla mnie chrome to chyba najwiekszy syf jaki jest, zaciagacz wirusow i ogolnego badziewia. u mnie wszycho dziala tak na firefoxie jak i na explorer - ja tam lubie te przegladarke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 17.12.2016 00:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2016 pestka, dla mnie chrome to chyba najwiekszy syf jaki jest, zaciagacz wirusow i ogolnego badziewia. u mnie wszycho dziala tak na firefoxie jak i na explorer - ja tam lubie te przegladarke Na Applach nie ma problemu z Chrome. Pod Mac Os wirusy się nie panoszą, ale ja używam Firefoxa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plusfoto 02.01.2017 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2017 Dawno już nic się nie działo. Więc NOWY ROK rozpoczynamy od braku powiadomień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 18.01.2017 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2017 Z typowych problemów:- przy pisaniu ze smartfonów nie wyświetlają się sygnatury.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.01.2017 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2017 u mnie przy pisaniu privow z tableta nie dziala spacja. w normalnych postach nie ma problemu i na innych forach czy wiadomoscach tez nie. nie dokonywalam zadnych zmian ustawien ani w tablecie ani w profilu funkcja nie dziala tylko w wiadomosciach, kilka osob tez na to sie skarzylo na swoich wątkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo1 18.01.2017 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2017 u mnie przy pisaniu privow z tableta nie dziala spacja. w normalnych postach nie ma problemu i na innych forach czy wiadomoscach tez nie. nie dokonywalam zadnych zmian ustawien ani w tablecie ani w profilu funkcja nie dziala tylko w wiadomosciach, kilka osob tez na to sie skarzylo na swoich wątkach. A tak też miałem - trzeba zmienić coś w profilu - z tego co pamiętam, to w ustawieniach zaawansowanych, "Interfejs zaawansowanych postów" zaznacz "standardowy edytor" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 02.02.2017 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2017 Zgłaszam problem, chyba już znany - nie otwiera mi się wiele wątków, tematów spod explorera, przez iOS jest ok., a przez explorera pojawia się info "400 Bad requestYour browser sent an inwalid request." problem się nasila, początkowo nie otwieraloby się kilka wątków, teraz już chyba większość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 10.04.2017 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2017 Jak pozbyć się nękających reklam? nie mogę wejść w subskrybcje, swój profil, dziennik, ustawienia... cokolwiek nacisnę to wyskakuje na całą stronę klinkier albo termoorganika albo Media:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 10.04.2017 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2017 Jak pozbyć się nękających reklam? nie mogę wejść w subskrybcje, swój profil, dziennik, ustawienia... cokolwiek nacisnę to wyskakuje na całą stronę klinkier albo termoorganika albo Media:mad: Zainstaluj Adbloc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts