Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Zobacz stronę wcześniej, post #1138 z 16 września Edytowane przez finlandia
  • 3 weeks później...

Mam tu kilka problemów do zgłoszenia: czy ktoś może podpowiedzieć co zrobić by móc post edytować, usuwać i by "opowiadać z cytatem" ?

Ja nie mam tej możliwości :( Brak też możliwości korzystania z okienek: dodaj film, dodaj zdjęcie.

Poza tym w trakcie pisania nie wchodzi mi co druga litera. Muszę kilkukrotnie powtarzać wklikiwanie liter. Zdarza się to tylko na tym Forum! To okropnie męczące i zajmuje czas!

Proszę o pomoc!

Mam tu kilka problemów do zgłoszenia: czy ktoś może podpowiedzieć co zrobić by móc post edytować, usuwać i by "opowiadać z cytatem" ?

Ja nie mam tej możliwości :( Brak też możliwości korzystania z okienek: dodaj film, dodaj zdjęcie.

Poza tym w trakcie pisania nie wchodzi mi co druga litera. Muszę kilkukrotnie powtarzać wklikiwanie liter. Zdarza się to tylko na tym Forum! To okropnie męczące i zajmuje czas!

Proszę o pomoc!

Dosyć dawno temu borykałem się z podobnym problemem pisania postów. Zdaje się, że problem tkwił w przeglądarce. Miałem explorera.

Proszę o pomoc!

Witam.

Możesz zrobić screena wchodząc w ustawienia , a następnie w zaawansowane ustawienia.

Proszę o pomoc!

A to raczej coś z Twoją przeglądarką lub ustawieniami na koncie - chyba jesteś jedyna z takimi problemami.

trzeba wejsc w ustawienia, potem na panelu bocznym: zaawansowane ustawienia i tam na samym dole masz edytowanie tekstu, powinnas zaznaczyc opcje: zaawansowane wysigwyg. no i oczywiscie na koniec zatwierdz te ustawienia. i włala powinno działac

Dzięki wszystkim za rady!

TAR - pierwsze co sprawdziłam to to czy mam ustawiony WYSIWYG. Mam! Pokombinowałam jeszcze z ustawieniem "przesyłaniem załączników", bo nie do końca czaję o co to chodzi tym "łapaniem" i "upuszczaniem" Były ON, teraz je wyłączyłam. Żadnych zmian na lepsze jednak nie zauważyłam.

Dziś co prawda udało mi się jeden zdublowany post usunąć, drugi jednak się nie poddaje :mad: i w żaden sposób usunąć się nie da!

A!Martwi mnie to co napisał Tomaszs131, bo ja właśnie korzystam z Explorera! No, ale to przecież bardzo popularna przeglądarka! Forum z nią nie współpracuje?! :o

No, bieda z tym korzystaniem z FM :(

Używaj Firefoxa albo Google Chrome. Nie będziesz miała żadnych problemów :) Jest jeszcze Safari i Opera. Explorer to straszne badziewie
pestka, dla mnie chrome to chyba najwiekszy syf jaki jest, zaciagacz wirusow i ogolnego badziewia. u mnie wszycho dziala tak na firefoxie jak i na explorer - ja tam lubie te przegladarke :p
pestka, dla mnie chrome to chyba najwiekszy syf jaki jest, zaciagacz wirusow i ogolnego badziewia. u mnie wszycho dziala tak na firefoxie jak i na explorer - ja tam lubie te przegladarke :p

Na Applach nie ma problemu z Chrome. Pod Mac Os wirusy się nie panoszą, ale ja używam Firefoxa :)

• 3 weeks później...
  • 3 weeks później...

Z typowych problemów:

- przy pisaniu ze smartfonów nie wyświetlają się sygnatury..

u mnie przy pisaniu privow z tableta nie dziala spacja. w normalnych postach nie ma problemu i na innych forach czy wiadomoscach tez nie. nie dokonywalam zadnych zmian ustawien ani w tablecie ani w profilu :) funkcja nie dziala tylko w wiadomosciach, kilka osob tez na to sie skarzylo na swoich wątkach.
u mnie przy pisaniu privow z tableta nie dziala spacja. w normalnych postach nie ma problemu i na innych forach czy wiadomoscach tez nie. nie dokonywalam zadnych zmian ustawien ani w tablecie ani w profilu :) funkcja nie dziala tylko w wiadomosciach, kilka osob tez na to sie skarzylo na swoich wątkach.

A tak też miałem - trzeba zmienić coś w profilu - z tego co pamiętam, to w ustawieniach zaawansowanych, "Interfejs zaawansowanych postów" zaznacz "standardowy edytor" .

• 2 weeks później...

Zgłaszam problem, chyba już znany - nie otwiera mi się wiele wątków, tematów spod explorera, przez iOS jest ok., a przez explorera pojawia się info

"400 Bad request

Your browser sent an inwalid request."

problem się nasila, początkowo nie otwieraloby się kilka wątków, teraz już chyba większość

• 2 months później...
Jak pozbyć się nękających reklam? nie mogę wejść w subskrybcje, swój profil, dziennik, ustawienia... cokolwiek nacisnę to wyskakuje na całą stronę klinkier albo termoorganika albo Media:mad:
Jak pozbyć się nękających reklam? nie mogę wejść w subskrybcje, swój profil, dziennik, ustawienia... cokolwiek nacisnę to wyskakuje na całą stronę klinkier albo termoorganika albo Media:mad:

Zainstaluj Adbloc