Jarek EM08 05.01.2011 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 Zegar śpieszy 60min. Jak się spieszy skoro mi pokazuje 12 z minutami... Może jesteś w złej strefie czasowej albo jeszcze w czasie letnim???... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-nita 08.01.2011 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 witam dlaczego od kilku dni nie mogę przejść do swojego dziennika ani komenttarzy klikając w stopkę iwyświetla mi się bląd 404 czy coś podobnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 09.01.2011 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 Pewnie dlatego, że już nikt nad tym nie panuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Claudii 09.01.2011 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 nie mogę wejść do swojego dziennika przez link w stopce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 09.01.2011 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 Sygnalizujemy problem programistom! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-nita 09.01.2011 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 nie mogę wejść do swojego dziennika przez link w stopce no to jest nas już dwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-nita 09.01.2011 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 Sygnalizujemy problem programistom! jeszcze nie dziala ale dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 10.01.2011 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 (edytowane) Czy ktoś może wyjaśnić dlaczego we wszystkich wątkach mogę cytować, edytować swoje wpisy a w swojej Grupie budującej (Szczecińskiej) już tego zrobić nie mogę. Pozostaje mi tylko dodać wpis lub z bardziej wyrafinowanych opcji: "Dodaj do Dziennika, Dodaj do kontaktów lub Dodaj do ulubionych"Nie pomogło wylogowanie się i ponowne zalogowanie na stronie.... Aha i jeszcze na naszej Grupie po kliknięciu na nick nie można - ja nie mogę - dokonać żadnych czynności... jaki bym nie kliknął to otwiera się mój profil i to wszystko... Edytowane 10 Stycznia 2011 przez q-bis Dopisek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 10.01.2011 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 wciaz nie mam emotikonow, a od dzis nie moge tez wejsc do swojego dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Claudii 10.01.2011 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 można wejść do swojego dziennika poprzez wyszukanie go na forum ale nie poprzez linka w stopce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fenix2 10.01.2011 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 (edytowane) można wejść do swojego dziennika poprzez wyszukanie go na forum ale nie poprzez linka w stopce witam dlaczego od kilku dni nie mogę przejść do swojego dziennika ani komenttarzy klikając w stopkę iwyświetla mi się bląd 404 czy coś podobnego Może się zmienił link do dziennika dlatego nie można wejść. Popraw link w stopce (Edytuj sygnaturę) i spróbuj jeszcze raz. Edytowane 10 Stycznia 2011 przez fenix2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 10.01.2011 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 Może się zmienił link do dziennika dlatego nie można wejść. Popraw link w stopce (Edytuj sygnaturę) i spróbuj jeszcze raz. kiedy tu nikt nie zmieniał linków, to coś na FM nawaliło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fenix2 10.01.2011 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 kiedy tu nikt nie zmieniał linków, to coś na FM nawaliło Wiem. Ale może Admini pozmieniali! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Claudii 11.01.2011 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 u mnie juz działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ar2ro 23.01.2011 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 a ja dostałem BANA na konto Ar2r ,może ktoś mi przytoczy wpis za który to Szanowna Redakcja tak sympatycznie ze mną postąpiła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brunet wieczorową 23.01.2011 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Mam problem z sygnaturką. W postach grup budujących nie pojawia się moja sygnaturka, nie mam też możliwości jej włączenia. Jeśli to nie jest błąd forum, to proszę o instrukcje jak ją włączyć, odpowiednio skonfigurować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek EM08 24.01.2011 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Mam problem z sygnaturką. W postach grup budujących nie pojawia się moja sygnaturka, nie mam też możliwości jej włączenia. Jeśli to nie jest błąd forum, to proszę o instrukcje jak ją włączyć, odpowiednio skonfigurować. Zapewniam Cię, że nie tylko ty masz takie problemy. Problem jest tylko taki, że osoby za to odpowiedzialne mają to głęboko w dupie... :mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brunet wieczorową 25.01.2011 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Mam problem z sygnaturką. W postach grup budujących nie pojawia się moja sygnaturka, nie mam też możliwości jej włączenia. Jeśli to nie jest błąd forum, to proszę o instrukcje jak ją włączyć, odpowiednio skonfigurować. Już działa, dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 25.01.2011 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 a ja wciaz nie mam emotikonow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 25.01.2011 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 A ja dalej nie mam subskrybcji grup regionalnych. Za miesiąc minie pół roku. Pełny profesionalizm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts