Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ZGŁOSZONE PROBLEMY do rozwiązania / naprawy

ponury63

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Czy ktoś może wyjaśnić dlaczego we wszystkich wątkach mogę cytować, edytować swoje wpisy a w swojej Grupie budującej (Szczecińskiej) już tego zrobić nie mogę.

Pozostaje mi tylko dodać wpis lub z bardziej wyrafinowanych opcji: "Dodaj do Dziennika, Dodaj do kontaktów lub Dodaj do ulubionych"

Nie pomogło wylogowanie się i ponowne zalogowanie na stronie....

Aha i jeszcze na naszej Grupie po kliknięciu na nick nie można - ja nie mogę - dokonać żadnych czynności... jaki bym nie kliknął to otwiera się mój profil i to wszystko...

Edytowane przez q-bis
Dopisek

można wejść do swojego dziennika poprzez wyszukanie go na forum ale nie poprzez linka w stopce

witam dlaczego od kilku dni nie mogę przejść do swojego dziennika ani komenttarzy klikając w stopkę iwyświetla mi się bląd 404 czy coś podobnego

Może się zmienił link do dziennika dlatego nie można wejść. Popraw link w stopce (Edytuj sygnaturę) i spróbuj jeszcze raz.

Edytowane przez fenix2

• 2 weeks później...
Mam problem z sygnaturką. W postach grup budujących nie pojawia się moja sygnaturka, nie mam też możliwości jej włączenia. Jeśli to nie jest błąd forum, to proszę o instrukcje jak ją włączyć, odpowiednio skonfigurować.

Zapewniam Cię, że nie tylko ty masz takie problemy. Problem jest tylko taki, że osoby za to odpowiedzialne mają to głęboko w dupie... :mad::mad::mad: