Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ZGŁOSZONE PROBLEMY do rozwiązania / naprawy

ponury63

Recommended Posts

Znam ten patent i dokładnie tak samo go stosuję. Ale co z tego, jak na swoją grupę wchodzę za zwyczaj przez link z e-maila z powiadomieniem o nowym poście.

Ja zrezygnowałem z powiadomień na Grupie - za dużo by tego było. Wchodzę zawsze przez tę zakładkę.

• Odpowiedzi 1,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Pojawił mi się tako oto kominikat

Wiadomość

Jeśli widzisz ten komunikat prosimy o kontakt z administratorem i opisanie czynności wykonanej przed otrzymaniem tej wiadomości.

Przed otrzymaniem tej wiadomości,próbowałem zaznaczyć "wszystkie fora jako przeczytane".

Niestety,nie zostało to wykonane,nawet po odświeżeniu strony.

Potwierdzam.

A może ktoś wysłucha naszych próśb i zacznie działać w kierunku takim, aby to Forum znów było przyjazne dla użytkowników - PROSZĘ

hello....

dlaczego kilka dni temu moglem sie udzielac w tym poscie :

http://forum.muratordom.pl/group.php?do=discuss&discussionid=2290

a juz dzisiaj nie mam uprawnien do pisania w nim postow???

Wiadomość

duss nie masz dostępu do tej strony. Prawdopodobne powody to:

1. Twoje konto nie ma wystarczających uprawnień, aby przeglądać tę stronę,

2. Próbujesz edytować cudzą wiadomość lub wykonywać jakiekolwiek inne akcje administracyjne,

3. Twoje konto nie zostało w pełni aktywowane lub jest wyłączone przez administratora,

Wyloguj się Strona główna

Chciałem zgłosić dzisiaj post do Moderacji w "Temat: Ogólnoforumowa pyskówka (na tematy związane z domem)" i wyskoczyło:

" Wiadomość Post nieokreślony. Jeśli wszedłeś na nieprawidłowy link, proszę powiadom administratora"

Pewnie właśnie wtedy go usunąłem - między otwarciem strony przez Ciebie a zgłoszeniem

Nie wiem czy ktoś już poruszał ten temat, ale mi delikatny problem sprawia ilość działów na Forum

Poruszyłem temat zupełnie zbędnego tworzenia nowych działów z kilkunastoma postami - ale bez efektu:

>> http://forum.muratordom.pl/showthread.php?172331-Strefa-informacji-na-forum

kto tym partaczom placi za taki chlew...... powie mi ktos?

Niedługo minie rok od wprowadzenia obecnego bałaganu, może płacący pensje powie wreszcie "Sprawdzam!"? :mad:

Problemy to zadanie informatyków - Edzia, Joliska i ja nie mamy tu żadnych możliwości, możemy tylko patrzeć i się wściekać razem z innymi Forumowiczami...

Pewnie właśnie wtedy go usunąłem - między otwarciem strony przez Ciebie a zgłoszeniem

Poruszyłem temat zupełnie zbędnego tworzenia nowych działów z kilkunastoma postami - ale bez efektu:

>> http://forum.muratordom.pl/showthread.php?172331-Strefa-informacji-na-forum

Niedługo minie rok od wprowadzenia obecnego bałaganu, może płacący pensje powie wreszcie "Sprawdzam!"? :mad:

Problemy to zadanie informatyków - Edzia, Joliska i ja nie mamy tu żadnych możliwości, możemy tylko patrzeć i się wściekać razem z innymi Forumowiczami...

No macie wyjatkowego pecha, mnie juz krew zalewa jak patrze na to, ale najwazniejsze ze informatycy dodali wtyczke do facebook'a yoopi, huuuura, wiekopomna chwila :)) :mad:

Ale dalej nie mozna sledzic swoich rozmow...........

hello....

dlaczego kilka dni temu moglem sie udzielac w tym poscie :

http://forum.muratordom.pl/group.php?do=discuss&discussionid=2290

a juz dzisiaj nie mam uprawnien do pisania w nim postow???

Wiadomość

duss nie masz dostępu do tej strony. Prawdopodobne powody to:

1. Twoje konto nie ma wystarczających uprawnień, aby przeglądać tę stronę,

2. Próbujesz edytować cudzą wiadomość lub wykonywać jakiekolwiek inne akcje administracyjne,

3. Twoje konto nie zostało w pełni aktywowane lub jest wyłączone przez administratora,

Wyloguj się Strona główna

Dostęp do opcji pisania postów w grupach był chwilowo dostępny tylko do człownków grupy - to efekt aktualizacji vBulletinu. Od wczoraj opcja jest dostępna nie tylko dla tych co dołączyli do grupy.

a propos powiadomień

Każdy użytkownik może konfigurować ustawienia swojego profilu, w tym m.in. powiadomienia o subskrypcjach

panel użytkownika -> lista subskrypcji -> wybór subskrypcji, jaki rodzaj powiadomienia chce zmienić

Wybrane wątki -> i odpowiedni typ powiadomienia.

Do wyboru są subskrypcje: bez powiadomienia, natychmiastowe, powiadomienia przez e-mail, codzienna aktualizacja poprzez e-mail, tygodniowe uaktualnienie na e-mail.

Analogicznie można konfigurować powiadomienia z grup społecznościowych poprzez panel użytkownika -> Zobacz wszystkie subskrybowane Fora... a

następne czynności tak jak na zwykłych forach.

No i komu ku%^@ znowu przeszkadzało, że w w dziale grup budujących można było używać BB-kodów font, size, list i podobnych, a teraz już nie????

BB code size is not allowed.
   BB code list is not allowed.
   BB code font is not allowed.

http://forum.muratordom.pl/image.php?u=68196&dateline=2010 :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Kto, kiedy i po co to zmienił? Było to działanie zamierzone, czy te wasze grzebki, których zatrudniliście do psucia forum znów coś popsuły?

http://forum.muratordom.pl/image.php?u=68196&dateline=2010 :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

BBkody przywrócone

No dobra... Przyznaję... Mam kolejny problem z tym forum...

Czy ktoś może mi powiedzieć dlaczego na grupach budujących strony są dzielone po 20 postów, chociaż w preferencjach mam ustawione 40? I dlaczego z preferencji zniknął podział co 60 postów? Macie w Muratorze jakieś problemy z wydajnością serwera, że wprowadzacie takie "udogodnienia"?

Ustawienia dzielenia stron działają tylko do... forum z wyłączeniem grup. VB nie umozliwia takiej opcji.

Od wczoraj dostaję jako powiadomienie taki mail:

Witaj Gosiek33, nitubaga odpowiedział właśnie w temacie --<>-- - w forum Dzienniki budowy - komentarze na Forum Murator. Link do tematu: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?t=96020&goto=newpost Aby zapoznać się z treścią wiadomości kliknij powyższy link. Temat może zawierać więcej odpowiedzi, ale nie otrzymasz ponownie takiego powiadomienia jeśli nie odwiedzisz forum. Z pozdrowieniami, Forum Murator team

Tu właśnie link jest nieaktywny. Jest to jedyny użytkownik od którego raptem dostaję takie zawiadomienia, inne są w porządku z aktywnymi linkami?

Zobaczyłam jak się post zapisał i w poście jest aktywny:jawdrop: ki diabeł?

Edytowane przez Gosiek33