Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ZGŁOSZONE PROBLEMY do rozwiązania / naprawy

ponury63

Recommended Posts

Od wczoraj dostaję jako powiadomienie taki mail:

Witaj Gosiek33, nitubaga odpowiedział właśnie w temacie --<>-- - w forum Dzienniki budowy - komentarze na Forum Murator. Link do tematu: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?t=96020&goto=newpost Aby zapoznać się z treścią wiadomości kliknij powyższy link. Temat może zawierać więcej odpowiedzi, ale nie otrzymasz ponownie takiego powiadomienia jeśli nie odwiedzisz forum. Z pozdrowieniami, Forum Murator team

Tu właśnie link jest nieaktywny. Jest to jedyny użytkownik od którego raptem dostaję takie zawiadomienia, inne są w porządku z aktywnymi linkami?

Zobaczyłam jak się post zapisał i w poście jest aktywny:jawdrop: ki diabeł?

Proszę w swoich ustawieniach zmodyfikować subskrypcję wątków na forum.

• Odpowiedzi 1,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Pojawił mi się tako oto kominikat

Wiadomość

Jeśli widzisz ten komunikat prosimy o kontakt z administratorem i opisanie czynności wykonanej przed otrzymaniem tej wiadomości.

Przed otrzymaniem tej wiadomości,próbowałem zaznaczyć "wszystkie fora jako przeczytane".

Niestety,nie zostało to wykonane,nawet po odświeżeniu strony.

Czy coś sie zmieniło w tej kwestii, bo u mnie niestety nie. Dalej nie moge "zaznaczyc jako przeczytane"

Witam

od kilku dni mam problem z zalogowaniem sie na swoje konto, przepusza mnie do strony gdzie dziekuje ze sie zalogowalam, i jak przechodze dalej na strone to nie jestem zalogowana

Pozdrawiam,

Ewa

Ja zacząłbym od usunięcia zawartości pamięci podręcznej i plików cookies w przeglądarce.

Łał! Widzę, że wreszcie pojawiły się na grupach budujących zdefiniowane w profilu sygnatury! Chyba jednak moje (i nie tylko) ciągłe marudzenie w tym wątku dla forumowych marud przyniosło pozytywne efekty ;)

No i wreszcie doczekaliśmy się wersji 4.1.2!

Chłopcy mają tylko problem z angielskim interfejsem...

:bye:

Edytowane przez Jarek EM08

Adminie nadal (#287) mam nieaktywny link w powiadomieniach tylko u tego jednego użytkownika :( i nie pomogła poprawka subskrypcji

nieaktywny link.jpg

mam nadzieję na poprawę, właścicielka wątku i inne forumowiczki mają ten sam problem :(

Edytowane przez Gosiek33

Tak... Niedawno popełniłem taki wpis:

Łał! Widzę, że wreszcie pojawiły się na grupach budujących zdefiniowane w profilu sygnatury! Chyba jednak moje (i nie tylko) ciągłe marudzenie w tym wątku dla forumowych marud przyniosło pozytywne efekty.

Jak się okazuje, na FM nie może wszystko działać tak jak powinno. Dziś na naszej poznańskiej grupie zapytał się ktoś, dlaczego nie widać w podpisie sygnaturek, które zdefiniowane są w profilu. Pytanie było dla mnie nieco dziwne, ponieważ ja sam sygnaturki widzę. Przeprowadziłem małą sondę i tak wyglądają odpowiedzi:

ja widzę Wasze sygnaturki

To jakaś nowa zabawa forumowa?

Ja nie widzę sygnaturek. Przeglądarka google chrome.

ja nie widzę ani na chromie ani na firefoxie 4... :(

cholera, ale na IE9 widać! czyżby tylko pod IE robili optymalizację? ;)

wszystko widać!!!:wave:

ja na EI8 nie widzę sygnaturek,na firefoxie zresztą też nie

A ja na Firefoxie widzę ;) i na IE też

A ja widzę sygnaturki na IE7, operze i IE8

Czy ktoś wie może o co w tym wszystkim chodzi? Bo jedno to wiem na pewno, że forumowe papraki, jak paprały, tak paprają...

:bye:

proszę o interwencję - klikając na moim dzienniku budowy na ikonce Facebooka "Lubię to" na portalu Facebook zamiast tego pojawia sie taki link : Kancelaria. Adwokat Antoni Boczek

zumi.pl

Kancelaria. Adwokat Antoni Boczek w 41-400 Mysłowice, Krakowska 4 - zobacz galerię zdjęć, filmy i panoramę firmy. Wyznacz trasę dojazdu omijając utrudnienia drogowe.

to jakiś absurdalny błąd !

A ja mam następujące pytania. Czy redakcja ma zamiar wreszcie:

- naprawić często pojawiające się ostatnimi czasy problemy z otwieraniem stron kończące się błędem (net::ERR_CONNECTION_TIMED_OUT): Przekroczono limit czasu operacji,

- naprawić/zintegrować szukajkę w grupach budujących - bo to cały czas nie działa,

- zwolnić tych grzebków generujących niezliczone problemy w działaniu FM?

Witam

albo jestem totalnym forumowym beztalenciem, albo... no właśnie. Postanowiłam założyć dziennik budowy, ale nie widzę żadnego pola do wpisów, jednym słowem kiedy kliknęłam "dodaj do dziennika" na mój wpis na forum to on pojawił się w dzienniku, i mogę go skomentować. Kiedy jednak przez mój profil wchodzę do dziennika budowy nie wiem jak dodać wpis, mam jedynie opcję tytułu i opisu a nie wpisu :( Jak to działa??? HELP

Pozdrawiam