admin1719498882 23.03.2011 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 Od wczoraj dostaję jako powiadomienie taki mail: Witaj Gosiek33, nitubaga odpowiedział właśnie w temacie --<>-- - w forum Dzienniki budowy - komentarze na Forum Murator. Link do tematu: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?t=96020&goto=newpost Aby zapoznać się z treścią wiadomości kliknij powyższy link. Temat może zawierać więcej odpowiedzi, ale nie otrzymasz ponownie takiego powiadomienia jeśli nie odwiedzisz forum. Z pozdrowieniami, Forum Murator team Tu właśnie link jest nieaktywny. Jest to jedyny użytkownik od którego raptem dostaję takie zawiadomienia, inne są w porządku z aktywnymi linkami? Zobaczyłam jak się post zapisał i w poście jest aktywny:jawdrop: ki diabeł? Proszę w swoich ustawieniach zmodyfikować subskrypcję wątków na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bdan 23.03.2011 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 Pojawił mi się tako oto kominikat Wiadomość Jeśli widzisz ten komunikat prosimy o kontakt z administratorem i opisanie czynności wykonanej przed otrzymaniem tej wiadomości. Przed otrzymaniem tej wiadomości,próbowałem zaznaczyć "wszystkie fora jako przeczytane". Niestety,nie zostało to wykonane,nawet po odświeżeniu strony. Czy coś sie zmieniło w tej kwestii, bo u mnie niestety nie. Dalej nie moge "zaznaczyc jako przeczytane" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fenix2 23.03.2011 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 Dlaczego w "Subskrybowane dyskusje grup budujących:"Wyświetla mi się data pierwszego postu zamiast ostatniego? A nick jest z ostatniego postu?Bo w "Nowe subskrybowane tematy:" jest dobrze, czyli data i nick ostatniego postu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewabart 24.03.2011 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 Witamod kilku dni mam problem z zalogowaniem sie na swoje konto, przepusza mnie do strony gdzie dziekuje ze sie zalogowalam, i jak przechodze dalej na strone to nie jestem zalogowanaPozdrawiam,Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CitroCerber 24.03.2011 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 Witam od kilku dni mam problem z zalogowaniem sie na swoje konto, przepusza mnie do strony gdzie dziekuje ze sie zalogowalam, i jak przechodze dalej na strone to nie jestem zalogowana Pozdrawiam, Ewa Ja zacząłbym od usunięcia zawartości pamięci podręcznej i plików cookies w przeglądarce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 24.03.2011 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 A mnie wczoraj nic się na Forumie nie otwierało, tylko "błąd serwera" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 25.03.2011 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Proszę w swoich ustawieniach zmodyfikować subskrypcję wątków na forum. Nie pomogło usunęłam. Po ponownym wpisaniu się w temat nadal w powiadomieniach mam link nieaktywny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek EM08 25.03.2011 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 A mnie wczoraj nic się na Forumie nie otwierało, tylko "błąd serwera" Też to miałem... Na szczęście było to przejściowe, chwilowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek EM08 25.03.2011 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 (edytowane) Łał! Widzę, że wreszcie pojawiły się na grupach budujących zdefiniowane w profilu sygnatury! Chyba jednak moje (i nie tylko) ciągłe marudzenie w tym wątku dla forumowych marud przyniosło pozytywne efekty No i wreszcie doczekaliśmy się wersji 4.1.2! Chłopcy mają tylko problem z angielskim interfejsem... Edytowane 25 Marca 2011 przez Jarek EM08 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek EM08 25.03.2011 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Co jakiś czas mi też samo zmienia na amerykański ale da się to zmienić w ustawieniach profilu,najpierw na amerykański a potem na polski i jest ok No i znów życie stało się prostsze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 28.03.2011 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 (edytowane) Adminie nadal (#287) mam nieaktywny link w powiadomieniach tylko u tego jednego użytkownika i nie pomogła poprawka subskrypcji mam nadzieję na poprawę, właścicielka wątku i inne forumowiczki mają ten sam problem Edytowane 6 Maja 2011 przez Gosiek33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fenix2 28.03.2011 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 W grupach budujących nie ma numeracji wątków czy tak powinno być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 28.03.2011 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 W dziale elektryczność i oświetlenie, tuz nad wątkami sa 3 reklamy. W jednej z nich jest literówka: Uwaga na kable w instalacji elektyrcznej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
una 02.04.2011 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2011 od jakiegoś czasu nie można się dostać na forum, strony bardzo wolno się otwierają. W zasadzie nie da się korzystać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 04.04.2011 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 od jakiegoś czasu nie można się dostać na forum, strony bardzo wolno się otwierają. W zasadzie nie da się korzystać. Co dzieje się z forum!!! Strony nie ładują się, albo godzinami.... Nie da się otworzyć konkretnych wątków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek EM08 06.04.2011 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Tak... Niedawno popełniłem taki wpis: Łał! Widzę, że wreszcie pojawiły się na grupach budujących zdefiniowane w profilu sygnatury! Chyba jednak moje (i nie tylko) ciągłe marudzenie w tym wątku dla forumowych marud przyniosło pozytywne efekty. Jak się okazuje, na FM nie może wszystko działać tak jak powinno. Dziś na naszej poznańskiej grupie zapytał się ktoś, dlaczego nie widać w podpisie sygnaturek, które zdefiniowane są w profilu. Pytanie było dla mnie nieco dziwne, ponieważ ja sam sygnaturki widzę. Przeprowadziłem małą sondę i tak wyglądają odpowiedzi: ja widzę Wasze sygnaturki To jakaś nowa zabawa forumowa? Ja nie widzę sygnaturek. Przeglądarka google chrome. ja nie widzę ani na chromie ani na firefoxie 4... cholera, ale na IE9 widać! czyżby tylko pod IE robili optymalizację? wszystko widać!!! ja na EI8 nie widzę sygnaturek,na firefoxie zresztą też nie A ja na Firefoxie widzę i na IE też A ja widzę sygnaturki na IE7, operze i IE8 Czy ktoś wie może o co w tym wszystkim chodzi? Bo jedno to wiem na pewno, że forumowe papraki, jak paprały, tak paprają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 09.04.2011 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 proszę o interwencję - klikając na moim dzienniku budowy na ikonce Facebooka "Lubię to" na portalu Facebook zamiast tego pojawia sie taki link : Kancelaria. Adwokat Antoni Boczek zumi.plKancelaria. Adwokat Antoni Boczek w 41-400 Mysłowice, Krakowska 4 - zobacz galerię zdjęć, filmy i panoramę firmy. Wyznacz trasę dojazdu omijając utrudnienia drogowe. to jakiś absurdalny błąd ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek EM08 11.04.2011 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 A ja mam następujące pytania. Czy redakcja ma zamiar wreszcie: - naprawić często pojawiające się ostatnimi czasy problemy z otwieraniem stron kończące się błędem (net::ERR_CONNECTION_TIMED_OUT): Przekroczono limit czasu operacji,- naprawić/zintegrować szukajkę w grupach budujących - bo to cały czas nie działa,- zwolnić tych grzebków generujących niezliczone problemy w działaniu FM? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kant 12.04.2011 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Witam albo jestem totalnym forumowym beztalenciem, albo... no właśnie. Postanowiłam założyć dziennik budowy, ale nie widzę żadnego pola do wpisów, jednym słowem kiedy kliknęłam "dodaj do dziennika" na mój wpis na forum to on pojawił się w dzienniku, i mogę go skomentować. Kiedy jednak przez mój profil wchodzę do dziennika budowy nie wiem jak dodać wpis, mam jedynie opcję tytułu i opisu a nie wpisu Jak to działa??? HELP Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kant 12.04.2011 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 jestem totalnym forumowym beztalenciem, ale odkryłam trick I już umiem. Odwołuję helpa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts