Jarek EM08 13.04.2011 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Czasami brakuje mi na was słów, wy cholerne muratorowe grzebki. Od paru dni przestały przychodzić do mnie powiadomienia z grupy Poznań i okolice 2010. Wszystkie inne subskrypcje przychodzą (mam nadzieję, że wszystkie inne!) a z tej grupy nie! Pomimo, że mam ją na liście subskrypcji, pomimo, że ludziska posty piszą, pomimo, że żadne powiadomienia z niej nie lądują w folderze "Spam", pomimo odnowienia subskrypcji w wątku tej grupy! Grzebki, co znowu grzebaliście, że nie działa? :bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 13.04.2011 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Chyba powiadomienia z wszystkich grup lokalnych "padły" i zdaje się, że nie stało się to kilka dni temu, tylko sporo wcześniej. Moja grupa "Marki i okolice" żyje aktywnie cały czas, a powiadomienia z niej nie widziałem od zarania dziejów.Dodatkowo widać różnice w samym panelu - kiedy się wejdzie na tą grupę, inaczej wygląda menu rozwijalne nad wątkami. Np. "narzędzia wątku" - normalnie jest to pierwsza pozycja menu, a w lokalnych jest ostatnia. J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek EM08 13.04.2011 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Noż kurde właśnie, że nie... Cały czas dostawałem powiadomienia, aż do tego weekendu. W poniedziałek zdziwiony dziwną ciszą na grupie, odpalam ją z zapisanego linka, a tam całe multum postów. Nie po raz pierwszy przydarza mi się coś takiego, ale pierwszy raz, że pomimo odnowienia subskrypcji dalej nic nie przychodzi! :bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 14.04.2011 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Ponownie ponawiam prośbę o nareperowanie problemu: nie mogę wejść do skrzynki z wiadomościami bo podświetlone chowają się pod link do UŻYTKOWNICY i PORADY EKSPERTA ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 06.05.2011 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 Adminie nadal (#287) mam nieaktywny link w powiadomieniach tylko u tego jednego użytkownika i nie pomogła poprawka subskrypcji [ATTACH=CONFIG]50045[/ATTACH] mam nadzieję na poprawę, właścicielka wątku i inne forumowiczki mają ten sam problem przypominam się z tym problemem, nadal poprawy nie ma mimo kilkakrotnego usuwania subskrypcji tu właścicielka dopomina się o poprawę ... bez skutku jak dotąd http://forum.muratordom.pl/showthread.php?177099-uszkodzone-powiadomienia&p=4715182#post4715182 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 06.05.2011 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 przypominam się z tym problemem, nadal poprawy nie ma mimo kilkakrotnego usuwania subskrypcji tu właścicielka dopomina się o poprawę ... bez skutku jak dotąd http://forum.muratordom.pl/showthread.php?177099-uszkodzone-powiadomienia&p=4715182#post4715182 Podpisuję się dwiema łapkami bo kopiowanie linku jest trochę drażniące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 06.05.2011 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 Chyba zaczniemy nękać admina, do czasu rozwiązania tego problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 09.05.2011 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.05.2011 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 i ja dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 09.05.2011 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Bardzo przepraszam, że się powtarzam, ale w innym miejscu nie dostałam odpowiedzi Co mam zrobić, żeby się pozbyć tej wątpliwej przyjemności bycia ostrzeganą przed każdorazowym opuszczeniem Forum Jakiś czas funkcja w ustawieniach zaawansowanych pozwalała się tego pozbyć, a obecnie nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 09.05.2011 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Bardzo przepraszam, że się powtarzam, ale w innym miejscu nie dostałam odpowiedzi Co mam zrobić, żeby się pozbyć tej wątpliwej przyjemności bycia ostrzeganą przed każdorazowym opuszczeniem Forum Jakiś czas funkcja w ustawieniach zaawansowanych pozwalała się tego pozbyć, a obecnie nie działa tu jest wszystko opisane http://forum.muratordom.pl/showthread.php?171564-quot-Opuszczasz-forum!-quot-idiotyczne-ostrze%C5%BCenie!/page3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 10.05.2011 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 tu jest wszystko opisane http://forum.muratordom.pl/showthread.php?171564-quot-Opuszczasz-forum!-quot-idiotyczne-ostrze%C5%BCenie!/page3 A dziękuję, wlazłam jeszcze raz i widzę, że wreszcie przywrócili tę funkcję. Już kiedyś się tam zaptaszkowałam, i był spokój, a potem znowu się zaczęło, ale na szczęście na razie znowu spokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziuta62 20.05.2011 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Witam! Może tutaj mi ktoś pomoże. Nie dotyczy to forum, ale temat związany z MPZP. Nie mogę otworzyc mapki z MPZP. Widocznie nie mam takiej przeglądarki albo nie wiem jak ją zainstalować. Może ktoś to otorzy i prześle mi otwartą. Nie wiem czy to możliwe, ale byłabym bardzo wdzięczna. [email protected]Dziękuję i pozdrawiam http://www.czorsztyn.pl/pl/5508/0/MPZP_Gminy_Czorsztyn.html Chodzi o plan. Dzięki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 20.05.2011 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Twórca (czy też raczej tfurca) tej strony coś spieprzył. Kliknij na linku prowadzącym do tego planu prawym przyciskiem myszy, wybierz "zapisz element docelowy jako" (czy coś podobnego, w zależności od przeglądarki), zapisz sobie gdzieś ten dokument i otwórz go normalnie z dysku, wtedy działa już bez problemu. Oczywiście, jeśli masz Acrobat Readera albo coś innego do otwierania pdfów. J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziuta62 20.05.2011 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Zapisało mi się w NEW potem downloads i nie wiem co dalej bo jak kliknę 2 razy to mi się otwiera jakaś dzika lista. Pisze z boku compressed zipp.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 20.05.2011 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Wysłałem ściągnięty plik na podany adres emailowy. Jeśli tego nie możesz otworzyć, to zainstaluj sobie najpierw acrobat readera. Instalkę znajdziesz góglem. J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziuta62 20.05.2011 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 dziekuję ślicznie, ale pod spodem jest mapka i tomi się nie otwiera załadowałam sobie tego bentleja, ale nie otwiera mi. Muszę zlokalizować działkę na mapie czy jest w terenie objetym MPZP. Nie mieszkam w Polsce i już jedną przejażdżkę miałam.Działka budowlana okazała się ląką bez pozwolenia na budowę.Notariusz był umówiony i wplacona zaliczka... Dziękujęjeszcze raz i przepraszam za zawracanie glowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 21.05.2011 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2011 OK, napisałaś wyżej, że chodzi o plan, więc ściągnąłem ci plan. Instalka tego bentleya jest po prostu spakowana. Przed instalacją trzeba ją wypakować, to wszystko, co widzisz jako "zipped folder" skopiować gdzieś na dysk, a potem uruchomić plik, który się nazywa "setup", "install" albo coś w tym stylu. Ta instalka jest bardzo duża, więc gotowca ci mailem nie prześlę. J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziuta62 21.05.2011 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2011 Dziękuję za pomoc. Spróbuję teraz to przenieść i otworzyć. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 24.05.2011 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 Mam problem z pisaniem postów w "grupie Częstochowskiej" i w "Grupie budującej Zenita" . Jestem tam zalogowana i wiele razy włączałam sie do dyskusji. W tej drugiej grupie jestem nawet moderatorem (nagroda za aktywność ) a od trzech dni nic nie mogę napisać. Na dole strony zniknęły mi też uprawnienia, może to ma związek. Liczę na pomoc i dziekuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts