Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ZGŁOSZONE PROBLEMY do rozwiązania / naprawy

ponury63

Recommended Posts

Czasami brakuje mi na was słów, wy cholerne muratorowe grzebki. Od paru dni przestały przychodzić do mnie powiadomienia z grupy Poznań i okolice 2010. Wszystkie inne subskrypcje przychodzą (mam nadzieję, że wszystkie inne!) a z tej grupy nie! Pomimo, że mam ją na liście subskrypcji, pomimo, że ludziska posty piszą, pomimo, że żadne powiadomienia z niej nie lądują w folderze "Spam", pomimo odnowienia subskrypcji w wątku tej grupy! Grzebki, co znowu grzebaliście, że nie działa? :bash::bash::bash:

• Odpowiedzi 1,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Chyba powiadomienia z wszystkich grup lokalnych "padły" i zdaje się, że nie stało się to kilka dni temu, tylko sporo wcześniej. Moja grupa "Marki i okolice" żyje aktywnie cały czas, a powiadomienia z niej nie widziałem od zarania dziejów.

Dodatkowo widać różnice w samym panelu - kiedy się wejdzie na tą grupę, inaczej wygląda menu rozwijalne nad wątkami. Np. "narzędzia wątku" - normalnie jest to pierwsza pozycja menu, a w lokalnych jest ostatnia.

J.

Noż kurde właśnie, że nie... Cały czas dostawałem powiadomienia, aż do tego weekendu. W poniedziałek zdziwiony dziwną ciszą na grupie, odpalam ją z zapisanego linka, a tam całe multum postów. Nie po raz pierwszy przydarza mi się coś takiego, ale pierwszy raz, że pomimo odnowienia subskrypcji dalej nic nie przychodzi! :bash::bash::bash:

• 3 weeks później...
Adminie nadal (#287) mam nieaktywny link w powiadomieniach tylko u tego jednego użytkownika :( i nie pomogła poprawka subskrypcji

[ATTACH=CONFIG]50045[/ATTACH]

mam nadzieję na poprawę, właścicielka wątku i inne forumowiczki mają ten sam problem :(

przypominam się z tym problemem, nadal poprawy nie ma mimo kilkakrotnego usuwania subskrypcji

tu właścicielka dopomina się o poprawę ... bez skutku jak dotąd :bash:

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?177099-uszkodzone-powiadomienia&p=4715182#post4715182

przypominam się z tym problemem, nadal poprawy nie ma mimo kilkakrotnego usuwania subskrypcji

tu właścicielka dopomina się o poprawę ... bez skutku jak dotąd :bash:

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?177099-uszkodzone-powiadomienia&p=4715182#post4715182

Podpisuję się dwiema łapkami bo kopiowanie linku jest trochę drażniące :(

Bardzo przepraszam, że się powtarzam, ale w innym miejscu nie dostałam odpowiedzi :rolleyes:

Co mam zrobić, żeby się pozbyć tej wątpliwej przyjemności bycia ostrzeganą przed każdorazowym opuszczeniem Forum :bash:

Jakiś czas funkcja w ustawieniach zaawansowanych pozwalała się tego pozbyć, a obecnie nie działa :(

Bardzo przepraszam, że się powtarzam, ale w innym miejscu nie dostałam odpowiedzi :rolleyes:

Co mam zrobić, żeby się pozbyć tej wątpliwej przyjemności bycia ostrzeganą przed każdorazowym opuszczeniem Forum :bash:

Jakiś czas funkcja w ustawieniach zaawansowanych pozwalała się tego pozbyć, a obecnie nie działa :(

tu jest wszystko opisane :)

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?171564-quot-Opuszczasz-forum!-quot-idiotyczne-ostrze%C5%BCenie!/page3

A dziękuję, wlazłam jeszcze raz i widzę, że wreszcie przywrócili tę funkcję.

Już kiedyś się tam zaptaszkowałam, i był spokój, a potem znowu się zaczęło, ale na szczęście na razie znowu spokój :wiggle:

• 2 weeks później...

Witam! Może tutaj mi ktoś pomoże. Nie dotyczy to forum, ale temat związany z MPZP. Nie mogę otworzyc mapki z MPZP. Widocznie nie mam takiej przeglądarki albo nie wiem jak ją zainstalować. Może ktoś to otorzy i prześle mi otwartą. Nie wiem czy to możliwe, ale byłabym bardzo wdzięczna. [email protected]

Dziękuję i pozdrawiam

http://www.czorsztyn.pl/pl/5508/0/MPZP_Gminy_Czorsztyn.html

Chodzi o plan. Dzięki!!!

Twórca (czy też raczej tfurca) tej strony coś spieprzył. Kliknij na linku prowadzącym do tego planu prawym przyciskiem myszy, wybierz "zapisz element docelowy jako" (czy coś podobnego, w zależności od przeglądarki), zapisz sobie gdzieś ten dokument i otwórz go normalnie z dysku, wtedy działa już bez problemu. Oczywiście, jeśli masz Acrobat Readera albo coś innego do otwierania pdfów.

J.

dziekuję ślicznie, ale pod spodem jest mapka i tomi się nie otwiera załadowałam sobie tego bentleja, ale nie otwiera mi. Muszę zlokalizować działkę na mapie czy jest w terenie objetym MPZP. Nie mieszkam w Polsce i już jedną przejażdżkę miałam.Działka budowlana okazała się ląką bez pozwolenia na budowę.Notariusz był umówiony i wplacona zaliczka... Dziękujęjeszcze raz i przepraszam za zawracanie glowy.

OK, napisałaś wyżej, że chodzi o plan, więc ściągnąłem ci plan.

Instalka tego bentleya jest po prostu spakowana. Przed instalacją trzeba ją wypakować, to wszystko, co widzisz jako "zipped folder" skopiować gdzieś na dysk, a potem uruchomić plik, który się nazywa "setup", "install" albo coś w tym stylu. Ta instalka jest bardzo duża, więc gotowca ci mailem nie prześlę.

J.

Mam problem z pisaniem postów w "grupie Częstochowskiej" i w "Grupie budującej Zenita" . Jestem tam zalogowana i wiele razy włączałam sie do dyskusji. W tej drugiej grupie jestem nawet moderatorem (nagroda za aktywność ;)) a od trzech dni nic nie mogę napisać. Na dole strony zniknęły mi też uprawnienia, może to ma związek. Liczę na pomoc i dziekuję!