aksamitka 25.05.2011 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 dlaczego czesc zakladek wyswieta sie po angielsku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 25.05.2011 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Mam problem z pisaniem postów w "grupie Częstochowskiej" i w "Grupie budującej Zenita" . Jestem tam zalogowana i wiele razy włączałam sie do dyskusji. W tej drugiej grupie jestem nawet moderatorem (nagroda za aktywność ) a od trzech dni nic nie mogę napisać. Na dole strony zniknęły mi też uprawnienia, może to ma związek. Liczę na pomoc i dziekuję! grupy budujące chyba padły bo np rybnik też nie działają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 25.05.2011 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Wejdź w swoje ustawienia i ustaw domyślny język forum na "Polski" (w tej chwili prawdopodobnie masz "domyślny"). J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 25.05.2011 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Wejdź w swoje ustawienia i ustaw domyślny język forum na "Polski" (w tej chwili prawdopodobnie masz "domyślny"). J. sprawdzilam, jest polski, ale teraz juz jest ok, kilka razy mi sie cos takiego zdarzyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 25.05.2011 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 grupy budujące chyba padły bo np rybnik też nie działają Grupy leżą i kwiczą. Próbowałem zarówno z FF jak i IE. Czyściłem kesza. Używałem zwykłej odpowiedzi i zaawansowanej. Nic nie pomaga. Czasem pokazuje się błąd bazy. Jedyne co mogę, to zmodyfikować swojego starego posta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 25.05.2011 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Grupy już działają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 27.05.2011 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 dlaczego czesc zakladek wyswieta sie po angielsku? grr dzis znowu to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 27.05.2011 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 dlaczego czesc zakladek wyswieta sie po angielsku? Może nas chcą zmobilizować do nauki języków obcych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 06.06.2011 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 z pewną nieśmiałością chciałam się spytać dlaczego wątek "książki - nie tylko budowa" jest zamniety? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 08.06.2011 17:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Z lekką nutką dekadencji informuję, że drzwi się chyba same zamkły ale ślusarz rezolutny już był, postukał, powiercił, drzwi odemknął, a nowe klucze powierzył Pani Bibliotekarce http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT1gzOs_RmgtMG1mEzyWGMM556KX4TFonDCtnhqtAPXbSpZQmqung&t=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 08.06.2011 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 dziekuję, byłam, się wpisałam w książkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 10.06.2011 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 Od dwóch dni mam mały problem.Po zalogowaniu dosłownie co minutę zostaje wylogowana.Można cos z tym zrobic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 13.06.2011 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 FM działa w miarę dobrze, więc to raczej wina ustawień u Ciebie - zwykle pomaga oczyszczenie cookies w przeglądarce; zawsze warto też sprawdzić działanie szwankującej strony w przeglądarce alternatywnej do tej stosowanej zawsze>> polecam Chrome Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 14.06.2011 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 co jakiś czas zmienia mi samoczynnie na j.angielski mimo,że w ustawieniach jest cały czas j.polski... A spróbuj w "Zaawansowane ustawienia" zamiast "Polski" ustawić "Domyślne dla forum" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niedowiarek 18.06.2011 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2011 Potwierdzam identyczne objawy jak u Arturo72. Wystąpiły u mnie na trzech różnych komputerach w rónych konfiguracjach ( windowsy nxp lub 7, przeglądarki ie lub firefox). Jakoś nie wierzę (nomen omen), że Chrome jest panaceum na te bolączki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolapp2 10.07.2011 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 Witam ponury63 mam do ciebie prośbę, przenieś post napisany przez pigulę nr 243 z mojego dziennika do moich komentarzy. Z góry dziękuję - pozdrawiam - Jola http://emotikona.pl/emotikony/pic/0flirt.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budowlany_laik 14.07.2011 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Na stronie głównej, w paru miejscach, widnieje 'byk' - SUBSKRYPCJE przez 'b'... Razi mocno w oczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lionne 18.07.2011 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 Od dwoch dni nie moge wyslac postu... co jest grane??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lionne 18.07.2011 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 No chyba cud! Wreszcie sie udalo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 18.07.2011 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 Na stronie głównej, w paru miejscach, widnieje 'byk' - SUBSKRYPCJE przez 'b'... Razi mocno w oczy. No ale wątek subskrybujemy przez "b" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts