adk 02.11.2011 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Mam problem - znowu nie dostaję na e-mail powiadomień o nowych wpisach w wątkach, które subskrybuję. Czy mogę prosić o naprawienie?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 03.11.2011 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Powiem tak - nie wiem czy ktoś coś naprawiał, bo od wczoraj po południu przyszła do mnie tylko część powiadomień o wpisach w wątkach. Z kilku wątków dostałam powiadomienia, a z innych nie. Więc nie wiem w końcu czy się "samo" naprawiło, czy ktoś ale nie do końca skutecznie. Proszę o naprawienie.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 04.11.2011 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 co sie stało z wątkiem" woodentic" z działu wnętrza? A co się miało stać? jest, gdzie był: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?82811-P%C5%82ytki-drewnopodobne-Woodentic-Marconi-itd./page71 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 04.11.2011 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 jak widać zostal połączony z innym wątkiem, dlatego go nie moglam znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 08.11.2011 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Forum FM po coraz to nowych "naprawach, innowacjach i przeróbkach" działa jak "psu w dupę" ... coraz gorzej !... "zawiesza się", "wpisuje się" bardzo powoli (łącze światłowodowe) ... czy to Forum jestr dla NAS czy dla zarabiania na reklamach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolapp2 09.11.2011 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Witam! Proszę o usunięcie posta nr 282 - ktoś zamiast w komentarzach wpisał się w dzienniku - dziękuję http://forum.muratordom.pl/showthread.php?152481-J-amp-S-domku-W-49.12-budowanie/page8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 09.11.2011 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Kiedy można się spodziewać (o ile w ogóle) naprawienia problemu wielokrotnych powiadomień mailowych?Rekordowo dostałem bodajże 12 maili (przysłanych jeden po drugim) odnośnie nowej wiadomości w tym samym wątku (tej samej nowej wiadomości, żeby było jasne).Jest to naprawdę męczące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 10.11.2011 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Kiedy można się spodziewać (o ile w ogóle) naprawienia problemu wielokrotnych powiadomień mailowych? Rekordowo dostałem bodajże 12 maili (przysłanych jeden po drugim) odnośnie nowej wiadomości w tym samym wątku (tej samej nowej wiadomości, żeby było jasne). Jest to naprawdę męczące. Zgadza się u mnie albo kilka razy przychodzą powiadomienia o tym samym wpisie, albo nie przychodzą wcale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 14.11.2011 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Przed chwilą dostałem 18 sztuk tego samego powiadomienia o nowej wiadomości w jednym z wątków... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 16.11.2011 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 Mam problem - znowu nie dostaję na e-mail powiadomień o nowych wpisach w wątkach, które subskrybuję. Czy mogę prosić o naprawienie? Pozdrawiam Ciągle jest ten sam problem - czy można prosić o skuteczną naprawę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 22.11.2011 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Witam! Użytkownik Forum zarejestrowany pod nickiem MarcinlJegoDom poprosił mnie o pomoc bo nie może pisać postów. Napisał do mnie tak:"Witaj,Zarejestrowałem konto żeby zapytać o to jak ludzie oceniają wycenę którą dostałem, czy nie jest zawyżona i konsultować dalsze ceny materiałów bud i usułgi. jednak nie mogę pisać postów, podałem dodatkowe dane próbowałem znowu i nic, pomyślałem, że może muszę dołączyć do którejś z grup ale to także było niemożliwe,Co powinienem zrobić aby móc pisać posty? co przeoczyłem?"Czy Ktoś może Jemu pomóc, bo ja nie wiem o co chodzi. Dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 23.11.2011 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 W bazie nie widzę niczego, co uniemożliwiałoby pisanie... Może wpisuje błędnie nick? Skopiowany z Twojego Żelko postu nick daje w bazie wynik "brak użytkownika", a kiedy wpisałam ręcznie (z wielkim i: I) wyskoczył mi aktywny profil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 23.11.2011 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 MarcinIJegoDom Nick jest taki jak u góry. Jest aktywny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolapp2 26.11.2011 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 (edytowane) Bardzo proszę o usunięcie komentarza myszka1 post nr 290 z mego dziennika budowy. Jakoś mam pecha, już po raz kolejny wpisują mi się ludziska w dzienniku zamast w komentarzach. Dziękuję i pozdrawiam - Jol@ http://emotikona.pl/emotikony/pic/0flirt.gif proszę pozdrawiam, majki Edytowane 26 Listopada 2011 przez majki dopisek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolapp2 26.11.2011 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 majki - wielkie dzięki http://cdn.content.sweetim.com/sim/cpie/emoticons/000203FA.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 30.11.2011 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Przyznać się !!! Kto mieszał przy moim nicku??? Jaka ja teraz jestem ?elka ??? Proszę o przywrócenie mojego nicka Żelka! W miarę szybko, znaim się nie rozłościłam. Dziękuję!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 01.12.2011 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Żelko, to błąd systemowy - zobacz na pierwszą stronę forum - zniknęły polskie znaki z tytułów działów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek EM08 01.12.2011 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 (edytowane) joliska... to nie jest żaden błąd systemowy... Wszyscy doświadczeni forumowicze wiedzą czyj błąd to jest... Tych papraków, co to już nie raz FM spaprali... http://www.femineus.pl/Smileys/zgaga/police.gif http://www.femineus.pl/Smileys/zgaga/laugh.gif Edytowane 1 Grudnia 2011 przez Jarek EM08 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 01.12.2011 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 UWAGA: Błąd na forum. Zniknęły polskie znaki. Prosimy o nieregulowanie profili - błąd zostanie naprawiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 01.12.2011 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Uf! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts