Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ZGŁOSZONE PROBLEMY do rozwiązania / naprawy

ponury63

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Powiem tak - nie wiem czy ktoś coś naprawiał, bo od wczoraj po południu przyszła do mnie tylko część powiadomień o wpisach w wątkach. Z kilku wątków dostałam powiadomienia, a z innych nie. Więc nie wiem w końcu czy się "samo" naprawiło, czy ktoś ale nie do końca skutecznie. Proszę o naprawienie.

Pozdrawiam

Forum FM po coraz to nowych "naprawach, innowacjach i przeróbkach" działa jak "psu w dupę" ... coraz gorzej !

... "zawiesza się", "wpisuje się" bardzo powoli (łącze światłowodowe)

... czy to Forum jestr dla NAS czy dla zarabiania na reklamach ?

Kiedy można się spodziewać (o ile w ogóle) naprawienia problemu wielokrotnych powiadomień mailowych?

Rekordowo dostałem bodajże 12 maili (przysłanych jeden po drugim) odnośnie nowej wiadomości w tym samym wątku (tej samej nowej wiadomości, żeby było jasne).

Jest to naprawdę męczące.

Zgadza się u mnie albo kilka razy przychodzą powiadomienia o tym samym wpisie, albo nie przychodzą wcale.

Witam! Użytkownik Forum zarejestrowany pod nickiem MarcinlJegoDom poprosił mnie o pomoc bo nie może pisać postów. Napisał do mnie tak:

"Witaj,

Zarejestrowałem konto żeby zapytać o to jak ludzie oceniają wycenę którą dostałem, czy nie jest zawyżona i konsultować dalsze ceny materiałów bud i usułgi.

jednak nie mogę pisać postów, podałem dodatkowe dane próbowałem znowu i nic, pomyślałem, że może muszę dołączyć do którejś z grup ale to także było niemożliwe,

Co powinienem zrobić aby móc pisać posty? co przeoczyłem?"

Czy Ktoś może Jemu pomóc, bo ja nie wiem o co chodzi. Dziękuję!

W bazie nie widzę niczego, co uniemożliwiałoby pisanie... Może wpisuje błędnie nick? Skopiowany z Twojego Żelko postu nick daje w bazie wynik "brak użytkownika", a kiedy wpisałam ręcznie (z wielkim i: I) wyskoczył mi aktywny profil :yes:

Bardzo proszę o usunięcie komentarza myszka1 post nr 290 z mego dziennika budowy. Jakoś mam pecha, już po raz kolejny wpisują mi się ludziska w dzienniku zamast w komentarzach.

Dziękuję i pozdrawiam - Jol@ http://emotikona.pl/emotikony/pic/0flirt.gif

proszę :)

pozdrawiam, majki

Edytowane przez majki
dopisek

joliska... to nie jest żaden błąd systemowy... :no: Wszyscy doświadczeni forumowicze wiedzą czyj błąd to jest...;) Tych papraków, co to już nie raz FM spaprali... http://www.femineus.pl/Smileys/zgaga/police.gif

http://www.femineus.pl/Smileys/zgaga/laugh.gif

:bye:

Edytowane przez Jarek EM08