Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ZGŁOSZONE PROBLEMY do rozwiązania / naprawy

ponury63

Recommended Posts

Normalnie rekord Świata !!!

Przed chwilą dostałem 16 powiadomień o odpowiedzi w temacie:

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?195641-Wentylacja-mechaniczna-jak-to-jest&p=5167408#post5167408

,zaglądam w temat a tam...1 nowy post !!!

Ja też dostaje po dwa a niekiedy po trzy powiadomienia. Już zaczynam usuwać strony z obserwowanych bo po dwóch dniach miałem po 200 wiadomości. Zostawiłem tylko te najważniejsze. Zróbcie coś.

A może to ja mam coś źle ustawione?

• Odpowiedzi 1,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

bitter - w takim razie możesz mnie poduczyć, bo już próbowałam znaleźć taką opcję na prośbę forumowicza :)

Zbigmaz - przecież napisałam dlaczego pojawia się kilka powiadomień przy jednym wpisie - z powodu jego wielokrotnego edytowania przez użytkownika (np. dopisanie, poprawienie błędu). Jak chcesz, na dowód zrobię ci 10 powiadomień z tego wątku :D

Edytowane przez Elfir

Dostaje takie powiadomienie np.

Elfir odpowiedział właśnie w temacie ZGŁOSZONE PROBLEMY do rozwiązania / naprawy - w forum Uwagi o naszym Forum na Forum Murator.

Link do tematu:

forum.muratordom.pl/showthread.php?t=163735&goto=newpost

Aby zapoznać się z treścią wiadomości kliknij powyższy link.

Temat może zawierać więcej odpowiedzi, ale nie otrzymasz ponownie takiego powiadomienia jeśli nie odwiedzisz forum.

To dlaczego ma być ktoś wcześniej jak to jest imienne powiadomienie?

Nie mam pojęcia jak?

Ja nie mam takich narzędzi.

Może administrator (ten prawdziwy) forum ma?

Dla informacji: podpis pod moim nickiem jest błędny, nie jestem administratorem tylko moderatorem i redakcja tego nie chce zmienić, mimo, że pisałam do nich o tym, że podpis wprowadza w błąd

ja edytowałam właśnie swój wcześniejszy post - przyszły dwa powiadomienia (odpowiedz i edytowany)?

Temat: Odpowiedź na post 'ZGŁOSZONE PROBLEMY do rozwiązania / naprawy' Data: 2012-02-15 22:12:39

Temat: Odpowiedź na post 'ZGŁOSZONE PROBLEMY do rozwiązania / naprawy' Data: 2012-02-15 22:17:20