Gosiek33 16.02.2012 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Nicka, z tego co mi wiadomo, nie idzie zmienić. Jest jeden i na zawsze. Chyba, że ktoś założy nowe konto. Edytować mogę tylko, to co użytkownik: sygnaturę, awatar Na Twoje ,,ostatnio edytowane..." mam tylko jedno powiadomienie, a miewam po kilka do postów osób mało biegłych w posługiwaniu się forum, którzy z pewnością nie poprawiają swoich postów - chyba, że wklejają je niechcący ponownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 16.02.2012 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Elfir - wielokrotne powiadomienia nie mają nic wspólnego z edytowaniem wiadomości.Ja czasami dostaję po 15 powiadomień (przychodzących w tym samym czasie) do tej samej nowej wypowiedzi w jakimś wątku.Jest to definitywnie problem po stronie serwera na którym działa forum - podejrzewam że albo silnik forum myśli że wysłanie maila się nie udało albo coś po drodze zwielokrotnia te powiadomienia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 16.02.2012 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 teraz dostałam tylko jedną wiadomość ... i niech tak zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek EM08 16.02.2012 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Elfir a ten administrator to redakcja? Bo napisałam im chyba 2 razy pw o moich polskich literkach w tytułach na blogu i zero reakcji. To akurat typowe postępowanie tych "userów"... Te typy tak mają... Niestety... Nie Ty pierwsza na tym forum i nie ostatnia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 21.02.2012 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 A gdzie przestawić, aby mi na prywatną pocztę nie przychodziły powiadomienia o nowych prywatnych wiadomościach na forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 21.02.2012 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 amalfi - wejdź na swój profil potem panel użytkownika, zaawansowane ustawienia i tam masz wybór powiadomień o prywatnych wiadomościach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 21.02.2012 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 amalfi - wejdź na swój profil potem panel użytkownika, zaawansowane ustawienia i tam masz wybór powiadomień o prywatnych wiadomościach. Oki, dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek EM08 09.03.2012 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Czy Wy ostatnimi czasami nie zauważyliście, że powiadomienia przychodzą jak chcą? Tzn. np. przez cały dzień/noc nie przychodzą żadne, aby pojawić się dopiero po długim czasie i to w znacznej ilości? Tak było np. wczoraj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 02.04.2012 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 W dalszym ciągu nie dostaję powiadomień o nowych postach... Nie wiesz, że to za karę? Narzekałeś, że dostajesz za dużo, no to Ci zabrali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 02.04.2012 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Posypuję głowę popiołem,już nie będę narzekał na kilkanaście powiadomień do jednego postu !!! Dajcie mi możliwość chociaż jednego powiadomienia do jednego nowego postu No, żeby to było przedostatni raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 03.04.2012 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Mam wrażenie, że o tym już było ale pragnę zwrócić uwagę na częste "wyrzucanie" z forum. Bywa tak, że jak piszę dłużej posta, to muszę się ponownie logować na forum. K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmaz01 04.04.2012 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Post napisałem o 5,17 wyświetliło że go napisałem o 3,17 a w subskrypcjach wyświetla że napisałem o 4,17. Który wreszcie czas jest właściwy? Może coś z ty zrobicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.04.2012 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 (edytowane) a może zrobisz to u siebie w ustawieniach ? profil/ustawienia/zaawansowane ustawienia Edytowane 4 Kwietnia 2012 przez malka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 06.04.2012 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 W dalszym ciągu nie dostaje powiadomień o nowych postach... ja tez nie dostaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmaz01 06.04.2012 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 a może zrobisz to u siebie w ustawieniach ? profil/ustawienia/zaawansowane ustawienia [ATTACH=CONFIG]109812[/ATTACH] Dzięki, problem rozwiązany. Tylko dlaczego się przestawiło.? Miałem właśnie tak ustawione od początku. Pewnie coś musiałem sknocić że przeskoczyło dlatego tam nie sprawdzałem. Pozdrawiam i Wesołych Świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 06.04.2012 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 U mnie samo się zmienia co jakiś czas - tracę opisy polskie a wskakują angielskie Bez ponownego kliknięcia w ustawieniach nie da rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.04.2012 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 Gosia, masz chrome? Zbig -nie ma sprawy I Tobie wszystkiego dobrego na święta:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 09.04.2012 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2012 ja tez nie dostaje powiadomień i jest to dość uciążliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 09.04.2012 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2012 a ja dostaję normalnie. Może to nie wina forum, ale konfiguracji ustawień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 09.04.2012 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2012 sprawdź liste subskrypcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts