Elfir 09.04.2012 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2012 No to nie wiem, o co chodzi. Mi wszystko działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 10.04.2012 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 mnie tez nie dziala nadal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 10.04.2012 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 to jest trzecie miejsce w którym zgłaszam problem z niedostawaniem powiadomień o nowych postach, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 24.04.2012 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Hey, proszę o pomoc ! Od mojego pierwszego postu miałem nick q-bis. Kilka dni temu nie mogłem się na niego zalogować - myślałem, że coś z hasłem, i wysłałem info o nowe. Zmieniło mi nie tylko hasło ale też nick - teraz jestem... avi ... bardziej podoba mi się mój własny nick a nie nadany przez ? system ? Czuję się jakoś tak w cudzych butach... Pomocy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 24.04.2012 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Hey, proszę o pomoc ! Od mojego pierwszego postu miałem nick q-bis. Kilka dni temu nie mogłem się na niego zalogować - myślałem, że coś z hasłem, i wysłałem info o nowe. Zmieniło mi nie tylko hasło ale też nick - teraz jestem... avi ... bardziej podoba mi się mój własny nick a nie nadany przez ? system ? Czuję się jakoś tak w cudzych butach... Pomocy ! Jak to możliwe? Prosimy o przesłanie adresu email jako pw do redakcja. Zweryfikujemy i ewentualnie przywrócimy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 25.04.2012 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 (edytowane) Witam, jedna z sympatyczek naszego forum - o niku podglądacz pewnego dnia nie mogła zalogować się na nasze forum. Wyświetlała jej się informacja, ze została ZBANOWANA??? Poprosiła mnie, abym w jej imieniu poprosila o sprawdzenie, dlaczego tak się stało . Chciałaby uczestniczyć w zyciu naszych przyjaciół, choć sama nie buduje, jeszcze, domu Proszę pomóżcie!!!! Edytowane 26 Kwietnia 2012 przez meg60 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 25.04.2012 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Nie widzę takiego nicka na liście zbanowanych.Nie ma też takiego statusu. Niech spróbuje się jeszcze raz zalogować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 26.04.2012 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 podglądacz nie moze się zalogować ani nawet wejść na stronę forum bez logowania.........pisała do admina, ale nie dostała żadnej odpowiedzi........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 26.04.2012 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Właśnie przed chwilą forum zmieniło mi się na wersję angielską... A co ciekawe w ustawieniach mam dalej j.polski. juz ten problem kiedyś miałam, teraz znowu powrócił, nie da sie z tym cos zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 26.04.2012 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 podglądacz nie moze się zalogować ani nawet wejść na stronę forum bez logowania.........pisała do admina, ale nie dostała żadnej odpowiedzi........ Spróbuj ty napisac na Redakcja lub admin. Ja niestety nie mam mozliwości sprawdzenia co jest nie tak z jej kontem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 26.04.2012 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 dzięki!!! Tak zrobię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 27.04.2012 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Jak to możliwe? Prosimy o przesłanie adresu email jako pw do redakcja. Zweryfikujemy i ewentualnie przywrócimy... A ja znowu jestem q-bis. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 23.06.2012 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 Czyli to nie tylko u mnie się tak porobiło. Gdzie ołówek zniknął? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.06.2012 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 (edytowane) Ja mam też tylko miniaturki!! Nienawidzę miniaturek, nigdy z nich nie korzystałam i korzystać nie mam zamiaru, a za diabła nie wiem jak zmienić rozmiar zdjęcia. Nie chcę być niegrzeczna, ale kolejny raz Redakcja robi z nas dzieci, wprowadzając zmiany zupełnie nikomu niepotrzebne a wręcz wcale nieoczekiwane ! Byc może ta sprawa była już poruszana, jeżeli tak to przepraszam, ale w poczcie prywatnej w okienku odpowiedzi wyskakuje odgórnie zacytowana wiadomość od adresata. Na co to komu?? Kasowanie tej zacytowanej wypowiedzi jest niewygodne. Jestem absolutnie przekonana, że osoba pisząca do mnie na PW pamięta, co pisała i cytowanie jej słów wygląda co najmniej nieelegancko.I jeszcze jedno "udogodnienie": przy każdorazowym odświeżeniu strony pojawia się ponownie okienko z odpowiedzią już przeze mnie uprzednio napisaną i wysłaną - nie wiem, czy wyrażam się jasno, to tak, jakby strona wróciła do stanu sprzed ostatniej "akcji". Kochana Redakcjo, z całym szacunkiem, ale lepsze jest wrogiem dobrego, przekonaliśmy się o tym wszyscy przy poprzedniej wielkiej zmianie!!! Edytowane 23 Czerwca 2012 przez braza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 23.06.2012 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 http://forum.muratordom.pl/showthread.php?204759-Dodawanie-grafiki-co%C5%9B-zmienili%C5%9Bcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 24.06.2012 05:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 Świat się zmienia, więc dajcie spokój redakcji i cieszmy się, ze komuś chce się coś robić. W jakimś celu to robią i tłumaczenie "maluczkim", czyli nam, wszystkich poczynań to niedorzeczność. Nie sądzę, by poświęcali swój czas po to by nam uprzykrzyć życie:D Zmiany muszą być. A że czasem tak się dzieje, zgłaszam swoją uwagę. Jestem starzejącym się osobnikiem, i dziubdzianie na kompie to dla mnie spore wyzwanie. Głównie ze względu na oczy. Zmniejszenie czcionki podczas pisania postów, zniechęca do ich tworzenia. Po prostu nie widzę błędów. Musze potem brać lupę i poprawiać to co udało mi się wyskrobać. Litości ! PS. Nie mówcie mi czasem, ze mam iść do okulisty...Byłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 24.06.2012 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 ołówek był tylko przy ładowaniu zdjęć z komputera bezpośrednio na serwer Muratora... widocznie za dużo tego było i się przepełniło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 25.06.2012 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Nastąpiła aktualizacja wersji programu, na którym pracuje forum. Pilnie czytamy Wasze uwagi, by programiści mogli poprawić wszystkie niedociągnięcia. Dziękujemy za wszystkie uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 25.06.2012 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 (edytowane) To jeszcze proponowałbym aby programiści popracowali nad oprawą graficzną okien, w których się wyświetlają posty. Konkretnie mam zastrzeżenia do poziomej linii, która aktualnie znajduje się nad tekstem każdego postu (a nad nią jest ikonka, w sumie nie za bardzo rozumiem, po co ta ikonka). Wcześniej taka linia była pod tekstem, oddzielając od niego stopkę postu. Wydaje mi się, że ów stary układ był o wiele czytelniejszy, a ponieważ odkreślenie linią stopki od tekstu właściwego jest rozwiązaniem ogólnie przyjętym, obecnie, zwłaszcza przy krótkich jednolinijkowych postach mam wrażenie, że post jest pusty, zawiera jedynie jakiś niezaładowany poprawnie załącznik (ta ikonka), a dopiero po chwili zauważam, ze to, co biorę za podpis jest własnie treścią postu. J. EDIT:własnie zwróciłem uwagę, że ta dolna linia nad stopką cały czas jest, tylko jest na tyle cienka, że ciężko widoczna. Grubiej ją!Nagłówek i stopkę "forumową" każdego postu (chodzi mi o pasek z datą postu oraz dolny pasek z narzędziami do edycji, odpowiedzi, zgłaszania problemów itp.) można by tez trochę przyszarzyć, żeby się bardziej odcinała od tła. Edytowane 25 Czerwca 2012 przez Jarek.P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 11.07.2012 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Co się dzieje z tym nowym edytorem? Niby wypasiony, ale momentami nie da się nic napisać, czy ustawić kursor. O innych dysfunkcjach nawet nie chce mi się pisać, bo ciągle coś nowego wyłazi. Jak mam wysłać post albo prywatną wiadomość, to mnie osłabia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts