Gosiek33 08.09.2012 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2012 a gdzie jest wykrzyknik w trójkącie? u mni nie widzę, choć kiedyś pamiętam było coś co mozna było kliknąć by zgłosić spam, od jakiegoś czasu u mnie tego nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 08.09.2012 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2012 masz to w dolnej ramce każdego posta (na szarym tle). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 08.09.2012 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2012 Hmm.. dziennie dociera do moderacji kilka zgłoszony postów - spam, kłótnie, prośby o przeniesienie wątków lub postów.Więc inni użytkownicy trójkąt z wykrzykniem widzą i z niego normalnie korzystają. Nie bardzo rozumiem, dlaczego komentujesz odpowiedz, której udzielam innym użytkownikom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 08.09.2012 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2012 Nie komentuję, czytam, a przy okazji przypomniałaś mi o funkcji, która była u mnie dostępna, a teraz jej nie mam i chciałam się dowiedzieć dlaczego? A tak w ogóle to komentować nie wolno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 08.09.2012 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2012 (edytowane) Nie komentuję, czytam, a przy okazji przypomniałaś mi o funkcji, która była u mnie dostępna, a teraz jej nie mam i chciałam się dowiedzieć dlaczego? Przecież odpowiadałam Leszkowi nie tobie. A jego komentarz wprowadzał w błąd, bo sugerował, że wykrzynika nie ma. I jak napisałam - wykrzyknik w trójkącie jest: http://images49.fotosik.pl/1596/019bd972e8141159.jpg Osoby niezalogowane nie mają żadnej możliwości interakcji z forum. Powiadomienie o odpowiedzi kieruje do pierwszego postu, który pojawił się od ostatniej, zalogowanej, wizyty na forum. Stąd, jeśli w temacie odpowiadało kilka osób, link z powiadomieniem kieruje do pierwszej a nie do ostatniej wypowiedzi. Co do edycji postów to się nie wypowiem, bo nie wiem, co by to mogło być? U mnie wszystko działa prawidłowo. Edytowane 8 Września 2012 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 08.09.2012 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2012 (edytowane) Już jesteśmy na "ty"? Po tym całym "Pani" "Pan"? Dobrze, że zostało Ci poczucie humoru, bo tytuł mojego dziennika miał właśnie rozśmieszać. Nota bene - nie jestem administratorem ale moderatorem. Tez o tym wyżej pisałam. Edytowane 8 Września 2012 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartolook 10.09.2012 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 Niestety dalej nie udzieliła Pani informacji, gdzie są posty z tematu założonego przez leszka2307, mam również wrażenie, że szuka Pani na siłę wytłumaczenia dla swojej pomyłki. Niestety nie zauważyłem nawet słowa PRZEPRASZAM z Pani strony choć jest Pani tzw "FORUMOWICZEM WIELKIEGO SERCA". Jest mi bardzo przykro, że zniszczono kilkuletnią pracę wielu użytkowników tego forum, obojętnie jaką Pani funkcję piastuje to jest Pani na pewno reprezentantem Redakcji Forum Muratordom. Moim zdaniem powinna Pani zrobić więcej niż udzielać oględnych odpowiedzi, piastując takie stanowisko powinno się zdobyć informacje od redakcji lub też z działu IT i udzielić konkretnej odpowiedzi Leszkowi co i jak, choćby to była najgorsza wiadomość. Wówczas temat można byłoby szybko zamknąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 10.09.2012 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 Przecież odpowiadałam Leszkowi nie tobie. A jego komentarz wprowadzał w błąd, bo sugerował, że wykrzynika nie ma. I jak napisałam - wykrzyknik w trójkącie jest: http://images49.fotosik.pl/1596/019bd972e8141159.jpg Osoby niezalogowane nie mają żadnej możliwości interakcji z forum. Powiadomienie o odpowiedzi kieruje do pierwszego postu, który pojawił się od ostatniej, zalogowanej, wizyty na forum. Stąd, jeśli w temacie odpowiadało kilka osób, link z powiadomieniem kieruje do pierwszej a nie do ostatniej wypowiedzi. Co do edycji postów to się nie wypowiem, bo nie wiem, co by to mogło być? U mnie wszystko działa prawidłowo. Bardzo dziękuję Ci o Pani Kiedyś trójkącik był kolorowy, więc go widziałam, teraz trzeba go poszukać, ale przynajmniej dowiedziałam się gdzie teraz jest a co do reszty to .... szkoda światła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cebulka 10.09.2012 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 No i szczęśliwym trafem temat się odnalazł choć pod innym tytułem. Można go znaleźć tu: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?39648-projekt-NASTKA-pracownia-ARCHIPELAG/page71 Mam nadzieję że już tu pozostanie. Trzeba było od razu tak zrobić a nie czekać na tak wiele słów krytyki. Nie musieli byśmy się wspólnie denerwować. Ale postów z tego nowego tematu mi nie zlicza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 10.09.2012 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 (edytowane) czyli przywrócono, bo kilka dni temu nie mogłam znaleźć. Mogę ręcznie odłączyć te posty, które dotyczą Nastki sprzed pierwszego wpisu leszka (ok 22 postów) i zmienić tytuł na "Jest nas już trzech, budujemy dom Nastka". Edytowane 10 Września 2012 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 10.09.2012 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 (edytowane) Szkoda tylko, że w watku nie będzie uwag wczesniejszych budowniczych Nastki. Edytowane 10 Września 2012 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leszek2307 12.10.2012 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 (edytowane) Jak łatwo zauważyć po tytule mojego wątku, Nastka którą wybudowałem była jedną z pierwszych i raczej nie ma wcześniejszych uwag budowniczych Nastki. Pozdrawiam Nastkowiczów Edytowane 12 Października 2012 przez leszek2307 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyzolek 26.10.2012 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 Nie wiem czy to dobry wątek, ale możecie coś zrobić z tymi na okrągło wyskakującymi reklamami GAZPOLU????????Jest to strasznie wku....ące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 26.10.2012 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 zainstaluj sobie Adblockera jeśli używasz Firefoxa to masz go tu https://addons.mozilla.org/pl/firefox/addon/adblock-plus/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 26.10.2012 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 To ja kilka słów o moim problemie . Od jakiegoś czasu mam problem z narzędziem "przeszukaj temat". Gdy wpisuję szukane hasło w wybranym wątku, to wyskakują mi wszystkie wątki, które to hasło zawierają. Kiedyś w jednym wątku można było odnaleźć dokładnie posty z wybranym hasłem. Teraz jest to niemożliwe , albo wymaga innego postępowania? Będę wdzięczna za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 26.10.2012 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 Niestety nie tak dawno ta zmiana nastąpiła i nie Ty jedna narzekasz, może taka wyszukiwarka będzie pomocna. Kiedyś jeden z forumowiczów takę się dzielił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 26.10.2012 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 (edytowane) Dziękuję za szybki odzew i link . Arturo ma rację - tu chodzi o przeszukiwanie jednego konkretnego wątku (narzędzie na górze każdego tematu pt. "przeszukaj temat"). Myślałam, że to może problemy z moim komputerem, albo moja niekompetencja w obsłudze FM . Aaa... Właśnie Szocik mi pomogła ( w moim wątku). Funkcja działa, ale wymaga większego zaangażowania niż poprzednio. W narzędziu "przeszukaj temat" trzeba przejść dodatkowo w "zaawansowane wyszukiwanie" Edytowane 26 Października 2012 przez julianna16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 29.10.2012 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2012 Przychodza Wam powiadomienia o nowych postach w wątkach w których uczestniczyliście? Ja od dwóch dni mam chyba z tym kłopot. Zmiana czasu nabroiła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 29.10.2012 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2012 Przychodza Wam powiadomienia o nowych postach w wątkach w których uczestniczyliście? Ja od dwóch dni mam chyba z tym kłopot. Zmiana czasu nabroiła? Być może właśnie to wszystko przez ten czas..... też nie dostaję powiadomień a już myślałam, że to ja coś nabroiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 30.10.2012 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 Wszedłem w subskrypcje i okazało się, że wszystkie pola decydujące o powiadomieniach są puste. Reset ustawień ktoś nam zafundował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts