Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ZGŁOSZONE PROBLEMY do rozwiązania / naprawy

ponury63

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hmm.. dziennie dociera do moderacji kilka zgłoszony postów - spam, kłótnie, prośby o przeniesienie wątków lub postów.

Więc inni użytkownicy trójkąt z wykrzykniem widzą i z niego normalnie korzystają.

Nie bardzo rozumiem, dlaczego komentujesz odpowiedz, której udzielam innym użytkownikom?

Nie komentuję, czytam, a przy okazji przypomniałaś mi o funkcji, która była u mnie dostępna, a teraz jej nie mam i chciałam się dowiedzieć dlaczego?

Przecież odpowiadałam Leszkowi nie tobie.

A jego komentarz wprowadzał w błąd, bo sugerował, że wykrzynika nie ma.

I jak napisałam - wykrzyknik w trójkącie jest:

http://images49.fotosik.pl/1596/019bd972e8141159.jpg

Osoby niezalogowane nie mają żadnej możliwości interakcji z forum.

Powiadomienie o odpowiedzi kieruje do pierwszego postu, który pojawił się od ostatniej, zalogowanej, wizyty na forum. Stąd, jeśli w temacie odpowiadało kilka osób, link z powiadomieniem kieruje do pierwszej a nie do ostatniej wypowiedzi.

Co do edycji postów to się nie wypowiem, bo nie wiem, co by to mogło być? U mnie wszystko działa prawidłowo.

Edytowane przez Elfir

Już jesteśmy na "ty"? Po tym całym "Pani" "Pan"? :D

Dobrze, że zostało Ci poczucie humoru, bo tytuł mojego dziennika miał właśnie rozśmieszać.

Nota bene - nie jestem administratorem ale moderatorem. Tez o tym wyżej pisałam.

Edytowane przez Elfir

Niestety dalej nie udzieliła Pani informacji, gdzie są posty z tematu założonego przez leszka2307, mam również wrażenie, że szuka Pani na siłę wytłumaczenia dla swojej pomyłki. Niestety nie zauważyłem nawet słowa PRZEPRASZAM z Pani strony choć jest Pani tzw "FORUMOWICZEM WIELKIEGO SERCA". Jest mi bardzo przykro, że zniszczono kilkuletnią pracę wielu użytkowników tego forum, obojętnie jaką Pani funkcję piastuje to jest Pani na pewno reprezentantem Redakcji Forum Muratordom. Moim zdaniem powinna Pani zrobić więcej niż udzielać oględnych odpowiedzi, piastując takie stanowisko powinno się zdobyć informacje od redakcji lub też z działu IT i udzielić konkretnej odpowiedzi Leszkowi co i jak, choćby to była najgorsza wiadomość. Wówczas temat można byłoby szybko zamknąć.

Przecież odpowiadałam Leszkowi nie tobie.

A jego komentarz wprowadzał w błąd, bo sugerował, że wykrzynika nie ma.

I jak napisałam - wykrzyknik w trójkącie jest:

http://images49.fotosik.pl/1596/019bd972e8141159.jpg

Osoby niezalogowane nie mają żadnej możliwości interakcji z forum.

Powiadomienie o odpowiedzi kieruje do pierwszego postu, który pojawił się od ostatniej, zalogowanej, wizyty na forum. Stąd, jeśli w temacie odpowiadało kilka osób, link z powiadomieniem kieruje do pierwszej a nie do ostatniej wypowiedzi.

Co do edycji postów to się nie wypowiem, bo nie wiem, co by to mogło być? U mnie wszystko działa prawidłowo.

Bardzo dziękuję Ci o Pani

Kiedyś trójkącik był kolorowy, więc go widziałam, teraz trzeba go poszukać, ale przynajmniej dowiedziałam się gdzie teraz jest :cool:

a co do reszty to .... szkoda światła

No i szczęśliwym trafem temat się odnalazł choć pod innym tytułem. Można go znaleźć tu:

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?39648-projekt-NASTKA-pracownia-ARCHIPELAG/page71

Mam nadzieję że już tu pozostanie. Trzeba było od razu tak zrobić a nie czekać na tak wiele słów krytyki. Nie musieli byśmy się wspólnie denerwować.

Ale postów z tego nowego tematu mi nie zlicza :(

czyli przywrócono, bo kilka dni temu nie mogłam znaleźć.

Mogę ręcznie odłączyć te posty, które dotyczą Nastki sprzed pierwszego wpisu leszka (ok 22 postów) i zmienić tytuł na "Jest nas już trzech, budujemy dom Nastka".

Edytowane przez Elfir

• 1 month później...
  • 2 weeks później...

To ja kilka słów o moim problemie :(.

Od jakiegoś czasu mam problem z narzędziem "przeszukaj temat". Gdy wpisuję szukane hasło w wybranym wątku, to wyskakują mi wszystkie wątki, które to hasło zawierają. Kiedyś w jednym wątku można było odnaleźć dokładnie posty z wybranym hasłem. Teraz jest to niemożliwe :(, albo wymaga innego postępowania? Będę wdzięczna za pomoc :)

Dziękuję za szybki odzew i link :). Arturo ma rację - tu chodzi o przeszukiwanie jednego konkretnego wątku (narzędzie na górze każdego tematu pt. "przeszukaj temat"). Myślałam, że to może problemy z moim komputerem, albo moja niekompetencja w obsłudze FM ;).

Aaa... Właśnie Szocik mi pomogła ( w moim wątku). Funkcja działa, ale wymaga większego zaangażowania niż poprzednio. W narzędziu "przeszukaj temat" trzeba przejść dodatkowo w "zaawansowane wyszukiwanie" :bye:

Edytowane przez julianna16

Przychodza Wam powiadomienia o nowych postach w wątkach w których uczestniczyliście? Ja od dwóch dni mam chyba z tym kłopot. Zmiana czasu nabroiła?

Być może właśnie to wszystko przez ten czas..... też nie dostaję powiadomień a już myślałam, że to ja coś nabroiłam