Redakcja 12.11.2012 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Ustawienia w profilu sprawią, że poczta nie będzie przychodzić. Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fenix2. 27.11.2012 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Ustawienia w profilu sprawią, że poczta nie będzie przychodzić. Pozdrawiamy Jakie ustawienia??? Ale lakoniczna wypowiedz. Po prostu miazga. Napisałem że mam odznaczoną opcję "Otrzymywanie korespondencji email od redakcji Forum". A znowu przyszło mi na pocztę: "Pułapki ogrzewania podłogowego - Newsletter Muratordom.pl" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 13.12.2012 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 U mnie podobnie. Przychodzi jedno powiadomienie a powinno kilkadziesiąt. Co jest grane??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 13.12.2012 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 A nam się nagle zmienił nick z "sylwia&paweł" na "sylwia&pawe?" No i o co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 13.12.2012 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 A nam się nagle zmienił nick z "sylwia&paweł" na "sylwia&pawe?" No i o co chodzi? z pewnością język polski gdzieś wcięło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fenix2 13.12.2012 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 A nam się nagle zmienił nick z "sylwia&paweł" na "sylwia&pawe?" No i o co chodzi? Problemy z polskimi znakami pewnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 13.12.2012 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Ja mam problem z okienkiem wiadomości. Po najechaniu na "wiadomości" pojawia się informacja "masz nieprzeczytaną jedna wiadomość" czy jakos tak ale u mnie ta informacja jest schowana za paskiem informacyjnym. Widać tylko jej krawędź. Nie moga na nia najechać bo jest zbyt wąska i zamiast tego włączaja mi się "porady eksperta" które sa poniżej. Co można z tym zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fenix2 13.12.2012 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Ja mam problem z okienkiem wiadomości. Po najechaniu na "wiadomości" pojawia się informacja "masz nieprzeczytaną jedna wiadomość" czy jakos tak ale u mnie ta informacja jest schowana za paskiem informacyjnym. Widać tylko jej krawędź. Nie moga na nia najechać bo jest zbyt wąska i zamiast tego włączaja mi się "porady eksperta" które sa poniżej. Co można z tym zrobić? Wejdz w skrzynkę odbiorcza ze swojego profilu. I odczytaj wiadomości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 13.12.2012 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Teraz znowu powiadomienia przychodzą tonami. Tyle, że co np. godzinę dostaję kilka powiadomień do tego samego tematu, w którym ktoś napisał tylko jednego posta!!! Powoli zaczyna mnie to irytować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 13.12.2012 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Dostaję powiadomienia, po kilka razy do tego samego postu, w dużych odstępach czasowych - na dodatek kto inny jest podany jako autor ostatniego postu, a inny się objawia po otwarciu wiadomości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fenix2. 13.12.2012 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Jakie ustawienia??? Ale lakoniczna wypowiedz. Po prostu miazga. Napisałem że mam odznaczoną opcję "Otrzymywanie korespondencji email od redakcji Forum". A znowu przyszło mi na pocztę: "Pułapki ogrzewania podłogowego - Newsletter Muratordom.pl" Znów dostałem na pocztę SPAM: Telewizor na salonach - 11 sprawdzonych pomysłów, jak go ukryć lub wyeksponować - Newsletter Muratordom.pl [TABLE=class: cf gJ] [TR=class: acZ] [TD=class: gF gK][TABLE=class: cf ix] [TR] [TD]Muratordom.pl [email protected] przez kangoomail.com [/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [TD=class: gH]10:16 (12 godz. temu) [/TD] [TD=class: gH][/TD] [TD=class: gH acX] [/TD] [/TR] [TR=class: acZ xD] [TD=colspan: 3]Jak dom sąsiada wpływa na usytuowanie Twojego domu? Pobierz PORADNIK - Newsletter Muratordom.pl Koniec zwrotu VAT za materiały budowlane? - Newsletter Muratordom.pl Tanie ogrzewanie elektryczne. Betonowanie zimą. Materiały do zabudowy poddasza [/TD] [/TR] [/TABLE] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrmak 13.12.2012 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Chciałem zwrócić uwagę, że na forum pojawiają się osoby zarejestrowane cztery lata temu i dzisiaj dopiero pierwszy post, np. w wątku Ile gazu poszło wam w tym sezonie.Kolega kbab również to zauważył na innym wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 13.12.2012 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Chciałem zwrócić uwagę, że na forum pojawiają się osoby zarejestrowane cztery lata temu i dzisiaj dopiero pierwszy post, np. w wątku Ile gazu poszło wam w tym sezonie. Kolega kbab również to zauważył na innym wątku bo oni tacy nieśmiali - musieli dojrzeć do pisania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fenix2 14.12.2012 04:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Chciałem zwrócić uwagę, że na forum pojawiają się osoby zarejestrowane cztery lata temu i dzisiaj dopiero pierwszy post, np. w wątku Ile gazu poszło wam w tym sezonie. Kolega kbab również to zauważył na innym wątku No i co z tego? Dopóki ktoś nie łamie regulaminu forum to nie ma to znaczenia kiedy się zarejestrował i czy pisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrmak 14.12.2012 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 No i co z tego? Dopóki ktoś nie łamie regulaminu forum to nie ma to znaczenia kiedy się zarejestrował i czy pisze. Czy ty naprawdę wierzysz, że ktoś się zarejestrował cztery lata temu i do dzisiaj nic nie pisał? Pamięta hasła, ustawienia itp.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 14.12.2012 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 OK, co proponujesz? Jak kolega fenix napisał, jakkolwiek by to dziwnie nie wyglądało, póki nie łamią regulaminu, można się im tylko przyglądać. J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 14.12.2012 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Mają pewnie od czterech lat hasła zaimplementowane do chroma : ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 14.12.2012 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Już wszystko działa dobrze. Szkoda tylko, że nikt nie raczył nam odpowiedzieć co jest grane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 21.12.2012 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 wejdź w swój profil - ustawienia osobiste - potem zaawansowane ustawienia i na samym dole jeszcze raz ustaw język na polski... choćby był polski - trzeba to jeszcze raz kliknąć i zatwierdzić Od jakiegoś czasu tak się zdarza... co jakiś czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piko71 28.12.2012 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 Nie mogę otworzyć wątku na Forum/Budowa - wymiana doświadczeń/Domy drewniane/ Grupa drewnianego szkieletu Ostatni post wczoraj 23.xx ale się nie otwiera. Czy ktoś jeszcze ma ten problem? Proszę o informację i ew. interwencję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts