Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam, informacja o zmianach znajduje się tu: w Ważne zmiany w Grupach Budujących

Użytkownicy-założyciele grup mogą przypisywać grupy do poszczególnych województw.

Prosze o sprecyzowanie błędów. Staramy sie na bieżąco informować i pomagać jeżeli występują jakies kłopoty związane z bieżącym użytkowniem Forum.

I co ze stopkami w których były odsyłacze do dzienników

• Odpowiedzi 1,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

adminie nasz drogi! i co z błędami?

Z błędów:

1. linki z powiadamiajek mailowych robią piękny followup na adres http://forum.muratordom.pl/group.php

2. wszelkie subskrypcje do wątków "grupowych" szlak trafił

3. od nowa subskrybowane tematy mają powiadamiajki, które kierują do pierwszego posta w wątku - genialne....

4. brak możliwości cytowania w konkretnych tematach

5. mała czcionka w grupach, nie ma 'dodaj do ulubionych' itd.

6. nie zlicza ilości postów napisanych w "grupach"

nie mogę dołączyć zdjęć :( pojawia się coś takiego

Your submission could not be processed because a security token was missing.

If this occurred unexpectedly, please inform the administrator and describe the action you performed before you received this error.

Forum Murator

Dołączę do grupy narzekających i pytam admina i innych czuwających nad forum:

1. Jedna z grup, których jestem członkiem straciła wszystkie posty - piszemy od nowa. czy jest szansa, że "oddacie" nam nasze wpisy???

oto link do grupy "Czy jest tu ktoś, kto zaczyna budowę latem 2010?":

forum.muratordom.pl/group.php?do=discuss&discussionid=2789#post4293365

2. Drugi problem jest taki, że mimo, iż mam w ustawieniach ustawioną sygnaturę - odnośnik do dziennika budowy i komentarzy, to gdy piszę posty w grupach, SYGNATURA SIĘ NIE UKAZUJE, ale co dziwne, w tym temacie, pod tym postem, odnośniki do dziennika i komentarzy wskakują bez problemu, tak jak dawniej...

Prooooszę, przywróćcie nam sygnatury...!

Bardzo liczę na Państwa i wierzę, że wszystkie usterki niebawem zostaną usunięte.

pozdrawiam

Edytowane przez Lidia_G.

Witam, czytamy wszystkie posty na bieżąco. Nasz admin/programista rozchorował się na poważnie, ale mimo kaszlu, kataru i... nie wnikajmy co jeszcze... stara się dopracowywać Grypy Budujące.

Jaworzno 2008r - przepraszamy za pomyłkę. Oczywiście śląskie.

1. linki z powiadamiajek mailowych robią piękny followup na adres http://forum.muratordom.pl/group.php [^] - pytanie zawsze? częściowo naprawiane. Można prosić o maila z takim linkiem z redirectem na group.php ? 2. wszelkie subskrypcje do wątków "grupowych" szlak trafił - niestety grupy mają całkiem inne "subskrypcje". Ale obiecujemy, że programista raz jeszcze wybada temat. 3. od nowa subskrybowane tematy mają powiadamiajki, które kierują do pierwszego posta w wątku - genialne.... - tak został zaprojektowany system powiadomień na VB i mechanizm grup. Sprawdzimy czy możliwe do zrobienia. 4. brak możliwości cytowania w konkretnych tematach - j.w. 5. mała czcionka w grupach, nie ma 'dodaj do ulubionych' itd. 6. nie zlicza ilości postów napisanych w "grupach" - to postaramy się tak szybko jak to będzie możliwe przywrócić.

Lidia_G. - a propos grupy obiecuje zając się zgłoszeniem z samego rana w poniedziałek

1. linki z powiadamiajek mailowych robią piękny followup na adres http://forum.muratordom.pl/group.php [^] - pytanie zawsze? częściowo naprawiane. Można prosić o maila z takim linkiem z redirectem na group.php ?

W tym nie pomogę, interesujące mnie wątki zasubskrybowałem od nowa i teraz przenosi tam gdzie trzeba, choć niestety notorycznie na początek w "grupach".

ps. Informatykowi życzę dużo zdrowia i drugiego kolegi do pomocy :)

Lidia_G. - a propos grupy obiecuje zając się zgłoszeniem z samego rana w poniedziałek

Dzięki, czekam zatem na poprawę sytuacji i jeszcze bardzo bym chciała, żebyście z tymi odnośnikami do dzienników budowy zrobili porządek - czemu w tym wątku moja sygnatura się pojawia, a winnych nie??? Chciałabym, żeby pojawiała się ZAWSZE... ;)

Pozdrawiam całą ekipę - tych zdrowych i tych chorych :)

Bardzo proszę o przywrócenie wszystkich postów w grupie "czy jest tu ktoś ,kto zaczyna budowę latem 2010" zmiany przez Państwa wprowadzone pozbawiły nas wielu cennych informacji.Jest to dla mnie nie zrozumiałe tym bardziej,że inne grupy " odzyskały swoje wpisy. pozdrawiam.ilona
Bardzo proszę o przywrócenie wszystkich postów w grupie "czy jest tu ktoś ,kto zaczyna budowę latem 2010" zmiany przez Państwa wprowadzone pozbawiły nas wielu cennych informacji.Jest to dla mnie nie zrozumiałe tym bardziej,że inne grupy " odzyskały swoje wpisy. pozdrawiam.ilona

Witam, ja również proszę o przywrócenie postów w grupie "czy jest tu ktoś ,kto zaczyna budowę latem 2010" oraz odzyskanie pojawiania się sygnaturek pod postami-szczególnie ważne dla osób prowadzących dzienniki jako oddzielne tematt, a więc w wersjach wcześniejszych-jak wiele osób twierdzi bardziej czytelnych i przejrzystych. Pozdrawiam

Cos czuje ze redakcja ma w d.... nasze prośby o powrót do starej czytelnej formy a chyba to forum i my tworzymy. Przez kwietniowa zmianę troszkę osób odeszło z tego forum i tak myślę jak dalej będzie to następne osoby się stąd zabiorą....

Proszę o wyjaśnienia w tej sprawie!

Cos czuje ze redakcja ma w d.... nasze prośby ....

Bo brak ponurego, a w zasadzie tylko On przejmował się naszymi wpisami.

Przez kwietniowa zmianę troszkę osób odeszło z tego forum i tak myślę jak dalej będzie to następne osoby się stąd zabiorą....

Czyżbyś wykrakał - bo gdzie jest ponury63 ?

Edytowane przez sSiwy12
kłopoty z cytowaniem i Forum, które ma dzisiaj prędkość żółwia
Czyżbyś wykrakał - bo gdzie jest ponury63 ?

Przesada, trzy dni temu jeszcze skrobał na forum. A tutaj co ma robić? Wiecznie tłumaczyć się za kogoś i za to na co nie ma się wielkiego wpływu? Też miałbym dosyć....

Nożesz... kurczę! Czemu nasze prośby obijają się jak groch o ścianę - przydałoby się chociaż jakieś małe wyjaśnienie, a olewanie tematu i ludzi jest nie fair! Adminie nasz drogi (ale z racji lekceważenia coraz mniej drogi), zajmij się naszymi wnioskami, bo się do Ciebie przejedziemy! - całą grupą! :D
pamiętam ze po kwietniowej rewolucji gro ludzi odeszło na konkurencyjne forum i tym razem tez może się tak stać przez wasze OLEWANIE FORUMOWICZÓW bez których to forum by nie istniało