Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ZGŁOSZONE PROBLEMY do rozwiązania / naprawy

ponury63

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 4 weeks później...
  • 2 weeks później...

Chciałem wejść na stronę http://forum.muratordom.pl/showthread.php?211809-Monterzy-pomp-ciep%C5%82a-czarna-lista&p=5812429#post5812429 i wywaliło mi komunikat, o braku uprawnień.

Proszę o wyjaśnienie !!!

... a dokładnie :

" krzysztof5426 nie masz dostępu do tej strony. Prawdopodobne powody to:

Twoje konto nie ma wystarczających uprawnień, aby przeglądać tę stronę,

Próbujesz edytować cudzą wiadomość lub wykonywać jakiekolwiek inne akcje administracyjne,

Twoje konto nie zostało w pełni aktywowane lub jest wyłączone przez administratora, "

Edytowane przez krzysztof5426
dodałem tekst

Chciałem wejść na stronę http://forum.muratordom.pl/showthread.php?211809-Monterzy-pomp-ciep%C5%82a-czarna-lista&p=5812429#post5812429 i wywaliło mi komunikat, o braku uprawnień.

Proszę o wyjaśnienie !!!

... a dokładnie :

" krzysztof5426 nie masz dostępu do tej strony. Prawdopodobne powody to:

Twoje konto nie ma wystarczających uprawnień, aby przeglądać tę stronę,

Próbujesz edytować cudzą wiadomość lub wykonywać jakiekolwiek inne akcje administracyjne,

Twoje konto nie zostało w pełni aktywowane lub jest wyłączone przez administratora, "

Tematu nie ma już na forum - został usunięty bo łamał regulamin. Jest nowy temat w dziale Pompy ciepła. Pozdrawiamy

• 3 weeks później...

nie wiem czy to już ktoś poruszał i w sumie czy to dobry temat, ale bardzo bym prosił administrację forum o zaprzestanie z korzystania z tej lekko mówiąc dziwnej funkcji pośredniego przekierowania na strony zewnętrzne; przykład - ktoś wkleja link, forum dodaje swoją stronę z pytaniami "czy chcesz przejść na ..." itd. i wtedy dopiero można przeskoczyć; a w ogóle to ostatnio ta funkcja właściwie zupełnie nie działa bo link do strony aktywnej nie jest na tej pośredniej stronie aktywny;

po pierwsze - rozwiązanie bez sensu, niespotykane nigdzie indziej (a po wielu forach buszuję), po drugie - w dodatku nie działa i zupełnie uniemożliwia przejście na inne strony