Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ZGŁOSZONE PROBLEMY do rozwiązania / naprawy

ponury63

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

co to za agresywan reklama OBi ostatnio sie pojawia? uniemożliwia korzystanie z forum; jedyne, co wtedy robię, to wychodzę z forum i przez kilka dnie ze złości na nie nie wracam. na cokolwiek nie klikne, to pojawia się strona OBI; to jest naprawdę irytujące i wywiera skutek przeciwny od zamierzonego.

• 3 weeks później...
nie wiem czy to już ktoś poruszał i w sumie czy to dobry temat, ale bardzo bym prosił administrację forum o zaprzestanie z korzystania z tej lekko mówiąc dziwnej funkcji pośredniego przekierowania na strony zewnętrzne; przykład - ktoś wkleja link, forum dodaje swoją stronę z pytaniami "czy chcesz przejść na ..." itd. i wtedy dopiero można przeskoczyć; a w ogóle to ostatnio ta funkcja właściwie zupełnie nie działa bo link do strony aktywnej nie jest na tej pośredniej stronie aktywny;

po pierwsze - rozwiązanie bez sensu, niespotykane nigdzie indziej (a po wielu forach buszuję), po drugie - w dodatku nie działa i zupełnie uniemożliwia przejście na inne strony

ja mam taki problem, że moje ustawienia mają krótką pamięć, ponieważ każdorazowo funkcja pośredniego przekierowania się reaktywuje tzn. zaznaczam w ustawieniach opcję "wyłącz ostrzeżenie o opuszczeniu forum" i dopóki jestem zalogowana to o tym pamięta, gdy tylko się wyloguję i odwiedzam forum np na następny dzień, to te nachalne pośrednie przekierowania znowu wracają, więc ponownie wchodzę na ustawienia, gdzie notabene haczyk "wyłącz ostrzeżenie..." jest zaznaczony, ponownie go zatwierdzam i inteligent pamięta to znowuż do kolejnego wylogowania.

Droga redakcjo zrób coś z tym, bo wkurza mnie to niemiłosiernie

z góry dziękuję i oczekuję

ps. w 100% zgadzam się z kater-acme to ostrzeżenie to rozwiązanie zupełnie bez sensu. Przecież wiadomo, że jak ktoś otwiera zamieszczonego na fm linka, to zgadza się przejść na znajdującą się pod tym linkiem stronę.

pozdrawiam M.

mariola3108 w zaleznosci jaka masz przegladarke w roznych micjscach zaznacza sie czyszczenie cookie - ciasteczek, poszukaj sobie w ustawieniach, narzedziach, opcjach itp przegladarki... ale akurat za ta opcje nie sadze zeby byly odpowiedzialne cookie