Jarek.P 02.03.2013 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 (edytowane) Tą opcję można wyłączyć w ustawieniach forum, poszukajcie."Zaawansowane ustawienia" i na samym dole opcja do zaptaszkowania. J. Edytowane 2 Marca 2013 przez Jarek.P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 03.03.2013 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 Ja też dziękuję. Teraz jest łatwiej, ale jakże niebezpiecznie, hhehee ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielony ogród 06.03.2013 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 co to za agresywan reklama OBi ostatnio sie pojawia? uniemożliwia korzystanie z forum; jedyne, co wtedy robię, to wychodzę z forum i przez kilka dnie ze złości na nie nie wracam. na cokolwiek nie klikne, to pojawia się strona OBI; to jest naprawdę irytujące i wywiera skutek przeciwny od zamierzonego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 06.03.2013 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Zielony ogród adblokera sobie zainstaluj - mnie nic nie nawiedza na ten przykład stąd http://www.programosy.pl/program,adblock.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 06.03.2013 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Tą opcję można wyłączyć w ustawieniach forum, poszukajcie. "Zaawansowane ustawienia" i na samym dole opcja do zaptaszkowania. J. Matko ale się naszukałam (dawno nic nie zmieniałam w ustawieniach). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 06.03.2013 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Kurcze zrobiłam tak http://img208.imageshack.us/img208/6836/a789706da3fb4bd18da71bf.pnga mimo to nadal pojawia się mi przekierowaniehttp://img252.imageshack.us/img252/5520/a00667f136034a0fb20d238.png Co robię źle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 06.03.2013 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 W tym dolnym kwadraciku postaw ptaszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 06.03.2013 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 No kurde jak miałam tego "ptaszka" to też miałam przekierowanie nic nie rossssumniem ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 06.03.2013 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Zmieniłam na ustawienia jakie już miałam wcześniej z ptaszkiem i zobaczymy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 06.03.2013 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 A zapisywałaś zmiany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 06.03.2013 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Taak, choć moje myślenie jest ciut spowolnione z powodu choróbska, które mą "wątłą" osobę dopadło było (dowód zlikwidowanie ptaszka)...Sprawdzałam przed chwilą działa jak powinno, zobaczymy jak długo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jan P. 25.03.2013 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Witam. Nie wiem czy to tu ale nick mi się zmienił Jan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 25.03.2013 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Witam. Nie wiem czy to tu ale nick mi się zmienił Jan. Budowia oczyszcza forum z reklam bez platnego profilu z platnym tez oczyszcza wiec sie nie przejmuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariola3108 29.03.2013 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 nie wiem czy to już ktoś poruszał i w sumie czy to dobry temat, ale bardzo bym prosił administrację forum o zaprzestanie z korzystania z tej lekko mówiąc dziwnej funkcji pośredniego przekierowania na strony zewnętrzne; przykład - ktoś wkleja link, forum dodaje swoją stronę z pytaniami "czy chcesz przejść na ..." itd. i wtedy dopiero można przeskoczyć; a w ogóle to ostatnio ta funkcja właściwie zupełnie nie działa bo link do strony aktywnej nie jest na tej pośredniej stronie aktywny; po pierwsze - rozwiązanie bez sensu, niespotykane nigdzie indziej (a po wielu forach buszuję), po drugie - w dodatku nie działa i zupełnie uniemożliwia przejście na inne strony ja mam taki problem, że moje ustawienia mają krótką pamięć, ponieważ każdorazowo funkcja pośredniego przekierowania się reaktywuje tzn. zaznaczam w ustawieniach opcję "wyłącz ostrzeżenie o opuszczeniu forum" i dopóki jestem zalogowana to o tym pamięta, gdy tylko się wyloguję i odwiedzam forum np na następny dzień, to te nachalne pośrednie przekierowania znowu wracają, więc ponownie wchodzę na ustawienia, gdzie notabene haczyk "wyłącz ostrzeżenie..." jest zaznaczony, ponownie go zatwierdzam i inteligent pamięta to znowuż do kolejnego wylogowania. Droga redakcjo zrób coś z tym, bo wkurza mnie to niemiłosiernie z góry dziękuję i oczekuję ps. w 100% zgadzam się z kater-acme to ostrzeżenie to rozwiązanie zupełnie bez sensu. Przecież wiadomo, że jak ktoś otwiera zamieszczonego na fm linka, to zgadza się przejść na znajdującą się pod tym linkiem stronę. pozdrawiam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 29.03.2013 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Możesz masz w przeglądarce zaznaczoną opcję o codzinnym czyszczeniu z plików cookies? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fenix2 30.03.2013 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 No tak tylko że te ustawienie jak się orientuje są zapisywane na serwerach Forum a nie w plikach cookies!Czyli nie zależnie z jakiego komputera się nie zaloguje moje ustawienia osobiste są niezmienne.Dlaczego nie wypowiadają się tu administratorzy informatycy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariola3108 30.03.2013 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 Możesz masz w przeglądarce zaznaczoną opcję o codzinnym czyszczeniu z plików cookies? Elfirku ale o so chozi? to jest dla mnie po hebrajsku @%^# @*~~<(^#@!$+#^&!@ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 31.03.2013 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2013 Elfirku ale o so chozi? to jest dla mnie po hebrajsku @%^# @*~~<(^#@!$+#^&!@ Nie znasz się. Tak to będzie po hebrajsku בחרת את האפשרות בדפדפן שלך לניקוי היומי של עוגיות? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 31.03.2013 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2013 mariola3108 w zaleznosci jaka masz przegladarke w roznych micjscach zaznacza sie czyszczenie cookie - ciasteczek, poszukaj sobie w ustawieniach, narzedziach, opcjach itp przegladarki... ale akurat za ta opcje nie sadze zeby byly odpowiedzialne cookie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariola3108 31.03.2013 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2013 Nie znasz się. Tak to będzie po hebrajsku בחרת את האפשרות בדפדפן שלך לניקוי היומי של עוגיות? :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts