Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ZGŁOSZONE PROBLEMY do rozwiązania / naprawy

ponury63

Recommended Posts

Nie podaje nazwy firmy.

Jak to nie piszesz czym się zajmujesz jak tytuł brzmi "Projektowanie ogrodów...."

Nie pisze w stopce wprost czym się zajmuję - trzeba dopiero kliknąć. Kiedyś pisałam w stopce "Projektowanie ogrodów" ale Redakcja kazała mi zamienić właśnie na "tym się zajmuję".

Nie usuwam ze stopek przekierowań do działu "Ogłoszenia drobne" o ile samo przekierowanie nie ma tekstu reklamowego.

Usuwam tylko przekierowania do stron zewnętrznych oraz zapisy w stylu "wykonuję instalacje".

Edytowane przez Elfir

• Odpowiedzi 1,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nie pisze w stopce wprost czym się zajmuję - trzeba dopiero kliknąć. Kiedyś pisałam w stopce "Projektowanie ogrodów" ale Redakcja kazała mi zamienić właśnie na "tym się zajmuję".

Miałem w stopce napisane dokładnie co Ty:

"Tym się zajmuje" a nie rodzaj działalności czy nazwę firmy więc się pytam dlaczego zostało to usunięte?

fenix2: zostan forumowiczem wielkim sercem lub zdobadz podobny tytul na forum i Cie najwidoczniej nie beda wtedy ruszac.... ja zaraz zglosze Twoja kandydature i Greengaza (Centrumgaza) jako kandydatury. Moze zasugerujecie jakie tytuly chcecie miec? moze tedy droga do bycia tym rowniejszym?

Bardzo chętnie!:) Tak wygląda na to że tędy droga, układy, układziki...

Co do Elfir zaś - z wyżej cytowanego tekstu wynika, że jej ogłoszenie dotyczy działalności zarobkowej i jako takie powinno być jednak usunięte,

W dziale ogłoszenia drobne jakieś 70-80% tematów to ogłoszenia związane z działalnością gospodarczą.

Poki co coraz wiekszy wstret i odraze mam do tego forum i zachowan ze strony "firm kapitalowo powiazanych" itp. do tego jeszcze obluda ....

Moderator z tytualmi powinien chyba swiecic przykladem? Ciekaw jestem ile stopek z adnotacja "tu byla reklama... albo reg. 2.4" usunela sama Elfir ...

Drzazge w oku blizniego widzisz, a belki we wlasnym oku nie zauwazasz...

Badzo trafne spostrzeżenie.

ale praktyka pokazuje, że serce nie jest tak wielkie jak miało być, a......wątki krytyczne nt Forumiwcza Wielkiego Sercem są systematycznie kasowane...i o to chodzi Fighterowi...

a co za problem zatrudnić zawodowych moderatorów, którzy bardzo szybko zrobiliby porządek na forum??

Nie przeze mnie.

A skąd moge wiedzieć?

Skoro moderator coś usuwa to chyba powinien wiedzieć co? Czy usuwacie z zamkniętymi oczami?

Na innych forach (normalnych) panuje taki zwyczaj że moderator który edytuje/kasuje posty podpisuje się pod swoją moderacją (podaje nawet punkt regulaminu forum które zostało złamane) i jeżeli są jakieś wątpliwości to wiadomo do kogo się zgłosić.

Natomiast na forum Muratora nie wiem co, kto, kiedy i dlaczego skasował.

Dlaczego tutaj tego nie wprowadzić.

Edytowane przez fenix2

To w końcu mam prawo do tego ogłoszenia czy nie?

Na chwilę obecną tak, masz prawo.

Najprawdopodobniej jednak dział ogłoszeń drobnych będzie miał swój własny regulamin, w którym będzie sprecyzowane, jakie ogłoszenia są tam dopuszczalne i wtedy rzecz się wyklaruje.

J.

Na chwilę obecną tak, masz prawo.

Najprawdopodobniej jednak dział ogłoszeń drobnych będzie miał swój własny regulamin, w którym będzie sprecyzowane, jakie ogłoszenia są tam dopuszczalne i wtedy rzecz się wyklaruje.

J.

Więc mogę umieścić w stopce link do tego ogłoszenia?

A jestem jedynym moderatorem na forum? Póki nie wkleiliście linka do tego tematu, nawet nie widziełam, ze taki istnieje.

Nie mam pretensji do Ciebie. Nie wiem kto usunął moją stopkę (właśnie nie wiadomo kto i dlaczego). Próbuję tylko ustalić dlaczego forumowicze nie są traktowani na równi.

Edytowane przez fenix2

czyli czekac trzeba az papugi napisza regulamin PP, regulamin forum, regulamin dzialu ogloszen.... czyli w 2015 bedzie cos wiadomo a do tej pory dalej robta co chceta i moderujta sie jak komu pasuje....

Raczej błędne. Jak napisałam, usuwam tylko reklamy wprost i linki do stron zewnętrznych.

a dlaczego linki do stron zewnetrznych?

ja mam np link w stopce do http://www.stropyteriva.pl gdzie jest tylko licznik odwiedzin wykorzystywany do statystyki czy platny profil mi sie oplaca czy nie... nie ma w regulaminie ze nie wolno mi linkowac do strony niekomercyjnej....

Czy moja stopka jest teraz zgodna z regulaminem czy tez nie?

Zgodnie ze zgodą Jarek.P - Administratora i Elfir - Moderatora Forum zmieniłem swoją stopkę.

Proszę pozostałych Administratorów i Moderatorów o nie ingerowanie w jej treść.

Jeśli macie utrudniony kontakt pomiędzy sobą i nieuzgodnione poglądy dajcie znać, to powyższe dwa zdania również umieszczę w stopce

Czekam na uzupełnienie mojego wpisu z dnia 3.04 o dane teleadresowe. Wpis z dziale ogłoszenia drobne.

Moja zgoda dotyczyła tylko wpisu w dziale "ogłoszenia drobne".

Na zadane przez fightera pytanie dotyczące stopki nie odpowiadałem, bo czekałem na odpowiedź ze strony redakcji forum, ta zaś jest negatywna. Elfir już zmodyfikowała stopkę i Was też o to proszę.

J.