Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ZGŁOSZONE PROBLEMY do rozwiązania / naprawy

ponury63

Recommended Posts

Reklamy wyskoczyły mi gdy testowałem inną przeglądarkę i stąd wiem co się "wydarzyło".

Z tą świadomością wśród internautów to bywa różnie. Podejrzewam, że większość używa IE gdzie jest pewien kłopot z adblokerem, a nawet w innych przeglądarkach trzeba pobrać lub włączyć. Ale to już temat na inną dyskusję.

W każdym razie polityka Redakcji w ostatnim okresie moich zachwytów nie wzbudza.

Pozdr.

Greengaz

• Odpowiedzi 1,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

OK, myślałem, że chodzi Ci o wpisy forumowe konkurencji. Żadnych innych w tamtym wątku nie zauważyłem z tego prostego powodu, że używam adblocka, który wszystkie reklamy wycina w pierony.i...

J.

ADMINISTRATOR FORUM a poleca stosowanie Adblock'a! Czyli namawia do zmniejszania przychodów właścicieli serwisu. Ładnie. :D

od kilku dni dostaję na mejla wiadomości

Witaj malka,

W Twojej skrzynce odbiorczej http://forum.muratordom.pl czeka na Ciebie wiadomość.

Aby odczytać wiadomość kliknij w poniższy link:

http://forum.....................................

(Jeżeli powyższy link nie działa, zaznacz go, skopiuj i wklej do paska URL. Upewnij się, że w adresie nie ma dodatkowych spacji)

Pozdrawiamy i życzymy miłego dnia

Redakcja muratordom.pl

wchodzę na FM, a tu dupa - nie ma wiadomości

i tak już kilka razy :mad::mad::mad:

Edytowane przez malka

Drogi Administratorze, czy w określonej przyszłości możemy liczyć na funkcjonalność oceniania postów na forum? Chodzi z grubsza o to, aby ktoś, kto poszukuje merytorycznych informacji, nie musiał analizować we własnym zakresie 90% spamu w celu wyłowienia jakichkolwiek pożytecznych treści, tylko mógł oprzeć się na ocenie poprzedników? Post zainspirowany kolejną pyskówką mikiego i reszty na pompach ciepła - spodziewam się kolejnych 6 stron nie interesującej postronnych napierdalanki.

Od paru(nastu?) dni zauważyłem wzmożoną aktywność jakiegoś wyskakującego okienka z badaniem muzycznym coś tam coś tam - naturalnie traktuję to jako spam i w diabły od razu zamykam; chyba nie będę jedyny, który prosi uprzejmie o usunięcie tego przeszkadzacza? Droga redakcjo, sami nie chcecie by na forum spamowano, by nie było niechcianych reklam, a mimo to sami powodujecie bałagan i nerwy. Zrozumcie proszę, że im bardziej będzie to (czy tam inne) wyskakiwać, tym mniej ja będę tu zaglądał. Strzał w we własne kolano!

Od paru(nastu?) dni zauważyłem wzmożoną aktywność jakiegoś wyskakującego okienka z badaniem muzycznym coś tam coś tam - naturalnie traktuję to jako spam i w diabły od razu zamykam; chyba nie będę jedyny, który prosi uprzejmie o usunięcie tego przeszkadzacza? Droga redakcjo, sami nie chcecie by na forum spamowano, by nie było niechcianych reklam, a mimo to sami powodujecie bałagan i nerwy. Zrozumcie proszę, że im bardziej będzie to (czy tam inne) wyskakiwać, tym mniej ja będę tu zaglądał. Strzał w we własne kolano!

Lekarstwo

https://addons.mozilla.org/pl/firefox/addon/adblock-plus/

Marzy mi się takowe udogodnienie, że wchodzę sobie na wątek typu "pokażcie swoje kuchnie, salony, łazienki....." i znajduję tam czarodziejski przycisk "pokaż wszystkie zdjęcia z wątku" i oglądam sobie fotki zamiast brnąć przez te kilkustronicowe pyskówki.... A jak mnie któraś fota zauroczy to czeka na mnie takie coś jak "przejdź do wpisu". Czyż nie byłoby pięknie??

Nie jest za duża. Zawsze zmniejszam wszystkie fotki, bo inaczej czekam wieki aż się załaduje. :yes: A czy ktoś wie czemu w tekście nie można iść do kolejnej linii tylko wszystko leci.., jak leci. Klikam "enter" a tu dalej kursor "podskakuje" w tym samym miejscu. :bash: