Greengaz 18.04.2013 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 Reklamy wyskoczyły mi gdy testowałem inną przeglądarkę i stąd wiem co się "wydarzyło".Z tą świadomością wśród internautów to bywa różnie. Podejrzewam, że większość używa IE gdzie jest pewien kłopot z adblokerem, a nawet w innych przeglądarkach trzeba pobrać lub włączyć. Ale to już temat na inną dyskusję.W każdym razie polityka Redakcji w ostatnim okresie moich zachwytów nie wzbudza. Pozdr.Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fenix2 19.04.2013 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 OK, myślałem, że chodzi Ci o wpisy forumowe konkurencji. Żadnych innych w tamtym wątku nie zauważyłem z tego prostego powodu, że używam adblocka, który wszystkie reklamy wycina w pierony.i... J. ADMINISTRATOR FORUM a poleca stosowanie Adblock'a! Czyli namawia do zmniejszania przychodów właścicieli serwisu. Ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 19.04.2013 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Właściciel forum ma prawo zamieszczać na nim reklamy, użytkownik portalu ma prawo się przed nimi bronić. Ja zaliczam się do tych drugich A mało rzeczy mnie tak w internecie wku...a, jak pop-upy. J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 25.04.2013 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Od dwóch dni nie przychodzą powiadomienia o nowych postach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 25.04.2013 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Albo, co gorsza, przychodzą o czwartej nad ranem... J. (z klientem mailowym w komórce, każdy odebrany mail obwieszczającym gromkim BRRRLLLLDIAAAAMMMMM!!!!) PS: a godzinę później obudził się Łajza (nasz upiorny trzylatek)... jestem złyyy!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 25.04.2013 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Nie mam powiadomień w telefonie - uf co za ulga. Właśnie się ,,naprawiło" i już przychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.04.2013 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 (edytowane) od kilku dni dostaję na mejla wiadomości Witaj malka, W Twojej skrzynce odbiorczej http://forum.muratordom.pl czeka na Ciebie wiadomość. Aby odczytać wiadomość kliknij w poniższy link: http://forum..................................... (Jeżeli powyższy link nie działa, zaznacz go, skopiuj i wklej do paska URL. Upewnij się, że w adresie nie ma dodatkowych spacji) Pozdrawiamy i życzymy miłego dnia Redakcja muratordom.pl wchodzę na FM, a tu dupa - nie ma wiadomości i tak już kilka razy :mad: Edytowane 25 Kwietnia 2013 przez malka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 25.04.2013 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Ja znalazłem zachętę do pobrania logo w kolorkach sraczko-buraczko....Masakra... i (dla mnie) ohyda!Kto TAM takie strzały w kolano uprawia?Nie słyszeli o kolorach "pastelowych"? Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andriuss 29.04.2013 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 Drogi Administratorze, czy w określonej przyszłości możemy liczyć na funkcjonalność oceniania postów na forum? Chodzi z grubsza o to, aby ktoś, kto poszukuje merytorycznych informacji, nie musiał analizować we własnym zakresie 90% spamu w celu wyłowienia jakichkolwiek pożytecznych treści, tylko mógł oprzeć się na ocenie poprzedników? Post zainspirowany kolejną pyskówką mikiego i reszty na pompach ciepła - spodziewam się kolejnych 6 stron nie interesującej postronnych napierdalanki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kater-acme 06.05.2013 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Od paru(nastu?) dni zauważyłem wzmożoną aktywność jakiegoś wyskakującego okienka z badaniem muzycznym coś tam coś tam - naturalnie traktuję to jako spam i w diabły od razu zamykam; chyba nie będę jedyny, który prosi uprzejmie o usunięcie tego przeszkadzacza? Droga redakcjo, sami nie chcecie by na forum spamowano, by nie było niechcianych reklam, a mimo to sami powodujecie bałagan i nerwy. Zrozumcie proszę, że im bardziej będzie to (czy tam inne) wyskakiwać, tym mniej ja będę tu zaglądał. Strzał w we własne kolano! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 06.05.2013 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Od paru(nastu?) dni zauważyłem wzmożoną aktywność jakiegoś wyskakującego okienka z badaniem muzycznym coś tam coś tam - naturalnie traktuję to jako spam i w diabły od razu zamykam; chyba nie będę jedyny, który prosi uprzejmie o usunięcie tego przeszkadzacza? Droga redakcjo, sami nie chcecie by na forum spamowano, by nie było niechcianych reklam, a mimo to sami powodujecie bałagan i nerwy. Zrozumcie proszę, że im bardziej będzie to (czy tam inne) wyskakiwać, tym mniej ja będę tu zaglądał. Strzał w we własne kolano! Lekarstwo https://addons.mozilla.org/pl/firefox/addon/adblock-plus/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 07.05.2013 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Marzy mi się takowe udogodnienie, że wchodzę sobie na wątek typu "pokażcie swoje kuchnie, salony, łazienki....." i znajduję tam czarodziejski przycisk "pokaż wszystkie zdjęcia z wątku" i oglądam sobie fotki zamiast brnąć przez te kilkustronicowe pyskówki.... A jak mnie któraś fota zauroczy to czeka na mnie takie coś jak "przejdź do wpisu". Czyż nie byłoby pięknie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 07.05.2013 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Takie coś nazywa się google grafika - wpisujesz "forum murator", nazwę wątku i masz zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 08.05.2013 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Bardzo śmieszne.... Takie coś doskonale funkcjonuje np. na forum Archona więc widać jak się chce to można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.05.2013 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Witam! Czy ktoś wie dlaczego nie można dodać fotki do postu? Klikam, że z komputera, potem na "przeglądaj", wybieram fotkę,, potem klikam na "dodaj plik" i NIC, zero reakcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 09.05.2013 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 za duża fotka? (zmniejsz jakimś programem ilość pikseli) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.05.2013 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Nie jest za duża. Zawsze zmniejszam wszystkie fotki, bo inaczej czekam wieki aż się załaduje. A czy ktoś wie czemu w tekście nie można iść do kolejnej linii tylko wszystko leci.., jak leci. Klikam "enter" a tu dalej kursor "podskakuje" w tym samym miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 10.05.2013 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 No to jednym słowem masz przechlapane:-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 10.05.2013 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 Na mój gust masz jakąś nakładkę do blokowania aktywnej treści na przeglądarce internetowej i ta nakładka trochę za dużo Ci tnie na stronie muratora. Jakiej przeglądarki używasz? J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 11.05.2013 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 Używam IE. Ale wszystkie reklamy wyskakujące na forum, mam zawsze jak w banku! Tego mi nie wcina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts