Gość Gosc_123 17.05.2013 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Od jakiegoś czasu mam tu problem z używaniem klawisza enter, przez co nie można zacząć tekstu od nowej linii a całość zlewa się w jeden, mało czytelny blok. I jeszcze coś - przy próbie zaawansowanej edycji lub przy wysyłaniu tekstu wyskakuje mi ciągle zapytanie czy chcę opuścić stronę. Po co? To chyba jakiś błąd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 17.05.2013 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 U mnie tego nie ma.Sprawdziłam i enter i zaawansowaną edycję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_123 17.05.2013 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 U mnie tego nie ma. Sprawdziłam i enter i zaawansowaną edycję. No, a u mnie jest! To strasznie męczące, bo ja sobie muszę kopiować wolną linię z innych tekstów... inaczej leci wszystko ciurkiem jedno na drugim... a niech to! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 17.05.2013 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 moze to cos u ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 26.07.2013 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 Z braku doswiadczenia zaczalem prowadzic dziennik probny mojej budowy, a gdy skonczyla sie mozliwosc jego aktualizacj, otworzylem nowy. Skutek jest taki, ze moj dziennik widoczny na FM, zaczyna sie od stanu zerowego. Zadne wpisy z dziennika probnego nie sa dostepne dla forumowiczow.Bardzo prosze o podpowiedz lub interwencje admina w sprawie przeniesienia mojego dziennika probnego do dziennika Aridela lustrzane odbicie, tak by mozna go bylo w sposb chronologiczny czytac?Z gory dziekuje za jakiekolwiek sugestie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 27.07.2013 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2013 a jaki adres ma ten drugi dziennik? Dzienniki-blogi - moderator chyba nie ma możliwości ich połączyć, przynajmniej nie widze takiej opcji.Mogę połączyć tylko dzienniki na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 27.07.2013 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2013 a jaki adres ma ten drugi dziennik? Dzienniki-blogi - moderator chyba nie ma możliwości ich połączyć, przynajmniej nie widze takiej opcji. Mogę połączyć tylko dzienniki na forum. Witam. Dzieki Elfir za zainteresowanie. A to adres dziennkia probnego: http://forum.muratordom.pl/blog.php?176925-Tomaszs131/page4&blogcategoryid=-1 Wyslalem maila do administratora, moze on cos poradzi? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misza116 08.08.2013 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 Pewnie było 100 razy poruszane, więc tym bardziej - co to za pomysł z otwieraniem linków na zewnątrz przez jump page? Najpierw muszę przeczytać w nowym oknie, że opuszczam forum muratora, i kliknąć jeszcze raz....jakieś logiczne uzasadnienie? Usuwanie wiadomości ze skrzynki odbiorczej - tak kuriozalnego rozwiązania jeszcze nie widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 08.08.2013 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 Jump page można wyłączyć, poszukaj w "zaawansowanych ustawieniach". Usuwania wiadomości nie komentuję J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ketchup 05.09.2013 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Witam. Jestem od niedawna użytkownikiem forum i mam problem, który uniemożliwia mi uzytkowanie strony. Założyłem konto z autoryzacją przez facebooka (Łukasz Łęcki). Jak wchodze na strone to zapętlają się redirecty pomiędzy forum.muratordom.pl a facebook.com. By czytać forum muszę teraz: 1. wylogować się z facebooka 2. uzunąć wszystkie ciasteczka z facebook i muratordom.pl 3. czytać forum anonimowo Założyłem 2 konto, którego teraz używam, ale nawet teraz gdy jestem zalogowany na facebook pojawia się ten błąd. Proszę o pomoc w rozwiązaniu problemu Łukasz Łęcki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.09.2013 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 A mi od jakiegoś czasu, nie odhaczają się posty przeczytane w subskrypcjach Wchodzę do ustawień, wyskakuje mi lista moich wątków,klikam na czerwoną kropkę (idź do ostatniego nieprzeczytanego posta), czytam, wracam do listy , a ten watek nadal świeci się na czerwono Może nie jest to niezbędna funkcja do czytania forum, ale jak jej nie ma staje się to bardzo upierdliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 17.09.2013 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Nie mam już siły nawet się skarżyć - kolejny czasokres gdy nie przychodzą powiadomienia - to znaczy przychodzą, dwa trzy a gdy spojrzę na ostatnie posty to widzę, że kilka wątków które odwiedzam nie są mi anonsowane. Potem znowu będę dostawać informacje z przed tygodnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 17.09.2013 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 A dziś / u mnie dla odmiany dziś przychodzą dziesiątki powiadomień w sprawie tych samych wpisów. Prywatne wiadomości dziś dostałem dwie, powiadomień o nich - dziewięć J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 17.09.2013 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 ja dziś dostałam powiadomienia o postach sprzed trzech dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 18.09.2013 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Właśnie odklikuję gdzieś 60 powiadomienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 23.09.2013 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 od kilku dni mam problemy z dodawaniem i edytorem postów - dodawanie postów praktycznie tylko przez "szybką odpowiedz", inne opcje bardzo wolno się ładują. jak się już załadują to nie ma paska edycji tekstu (czcionki) i dodawania załączników. Nie mogę też edytować swoich już wysłanych postów - zmiany się nie zapisują. W ustawieniach mam zaznaczoną zaawansowaną edycję. Czy to coś u mnie czy tak mam "za karę " ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_123 24.09.2013 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 Kolejny raz zgłaszam problem z nie działającym klawiszem ENTER. Problem ten jest chyba przypisany do mojego konta, bowiem od kilku dni korzystam z nowego laptopa i sytuacja jest bez zmian. Zrobiłam testy na jeszcze dwóch laptopach, które są w domu - to samo, więc to nie wina sprzętu (tak myślę) . Żeby było ciekawiej, od czasu do czasu możliwość korzystania z entera ( a tym samym możliwość czytelnego pisania tekstu) sama się "naprawia" . Wszystko działa ok przez 2-3 dni, a potem znów długi okres bez możliwości pisania od nowego akapitu. Koszmar. Niech ktoś spróbuje napisać post lub list nie korzystając z klawisza enter. Pojawiają się też ciągłe problemy z otwarciem Wiadomości, ale ten obchodzę wchodząc na nie przez Profil. Proszę o pomoc. Dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 25.09.2013 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2013 Forum jest zawirusowane. Avast ostrzega o zagrożeniu przy otwieraniu niektórych stron. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof5426 25.09.2013 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2013 ESET NOD32 też ostrzega !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 25.09.2013 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2013 Dziękujemy za zgłoszenia - wyjaśniamy. Pilnie prosimy o zrzut ekranu z problemem i wysłanie na adres [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts