Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ZGŁOSZONE PROBLEMY do rozwiązania / naprawy

ponury63

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Gość Gosc_123
Nasze czujniki nie sygnalizują żadnych wirusów na forum :)

Znakomicie! Szkoda tylko, że w żaden sposób nie rozwiązuje to problemu, który tu już kilkakrotnie zgłaszałam :( (2 próba wysłania, program zgłasza za małą ilość znaków :confused:)

• 2 weeks później...
Szanowni Panstwo dlaczego nie moge zobaczyć zdjęć w dzienniku Teski? zamiast tego pojawiaja sie jakieś dziwne obrazki a na wątku o drewutniach linki do drewutni Teski nie działaja; wpisy stare ale czy to jest powód? szkoda, bo przecież Teska to jedna z zasłużonych forumowiczek z bardzo popularnym projektem i uwagi naprawde były przydatne; prosze o odpowiedz w sprawie zdjeć; pozdrawiam

Teska mogła usunac zdjecia albo umieściła je na serwisie z czasową dostępnością i właśnie skończył się czas prezentacji.

EDIT.

zajrzałam na jej wątek - umieściła zdjecia na serwisie, ktory jest obecnie w przebudowie.

Pewnie podobnie jest w tym linkiem do drewutni

Edytowane przez Elfir

Chciałbym zwrócić uwagę Redakcji na mało kompetentnych moderatorów forum za bardzo wczuwających się w rolę,lub typowo wyznających zasadę KOLESIOSTWA i DYSKRYMINUJĄCYCH innych użytkowników forum.

Prym wiedzie w tym czp01

Za uwagę zwróconą,że nie tylko mój post nadaje się do usunięcia,w tym wypadku na temat wodnej podłogówki,w mojej ocenie bardzo pomocny innym użytkownikom nie obeznanym z tematem,został wykasowany.

Nie dość,że post został wykasowany a innych użytkowników posty w temacie wodnej podłogówki zostały to ja w dodatku dostałem bana za niego.

Na dowód zdjęcie mojego posta.

Prosiłbym o zwrócenie uwagi koledze czp01 na rówe traktowanie i nie dyskryminowanie użytkowników forum bo kolega nie rozumie raczej co to znaczy bezstronność moderatora i forum i to wg mnie dyskwalifikuje go w tej roli.

p.jpg

Edytowane przez Arturo111

• 3 weeks później...

I jest odpowiedź informatyka - mamy nadzieję, że zagrożenie minęło.

Z tego co widzę w informacjach znalezionych w sieci, problem występuje

głównie w operze około wersji 11 i 12 i tylko na Windows (nie wiem z

jakiej przeglądarki korzysta Elfir). Ja mam operę 12.16 na

linuksie - wszystko działa jak powinno. Sprawdziłem też na Windows 8 -

opera w wersji 17 oraz ff i chrome. Próba downloadu tego pliku jest

nie do zreplikowania.

Gwoli ścisłości, ta próba downloadu wydaje się być normalnym

requestem, ale źle zinterpretowanym przez przeglądarkę. Odnosi się do

serwerów googlowych (prawdopodobnie reklamowych), na które nie mamy

wpływu.

• 2 weeks później...

Znów powiadomienia... ten tego...

Dodatkowy efekt - lista wątków subskrybowanych mi się rozjechała z rzeczywistością, nie pokazuje stanu bieżącego tylko cało czas taki, jaki był dziś na początku dnia.

J.

PS: (czyli po napisaniu tego postu nie widzę w "subskrybowanych" tego wątku na początku listy, a gdzieśtam het w dawnych, z postem Elfir jako ostatnim w wątku)