Jarek.P 25.09.2013 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2013 Podejrzewam, że jakieś świństwo generuje któraś z reklam. Mój Adblock wraz z Flashblockiem wycinają wszystko prócz czystego forum i żadnych alertów o wirusach nie mam. J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 26.09.2013 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 U mnie też zgłoszeń nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 26.09.2013 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 Nasze czujniki nie sygnalizują żadnych wirusów na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_123 26.09.2013 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 Nasze czujniki nie sygnalizują żadnych wirusów na forum Znakomicie! Szkoda tylko, że w żaden sposób nie rozwiązuje to problemu, który tu już kilkakrotnie zgłaszałam (2 próba wysłania, program zgłasza za małą ilość znaków ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof5426 27.09.2013 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Dziękujemy za zgłoszenia - wyjaśniamy. Pilnie prosimy o zrzut ekranu z problemem i wysłanie na adres [email protected] Jak tyko się pojawi ostrzeżenie, to obiecuje wysłać do Was. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plusfoto 08.10.2013 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Co się dzieje z powiadomieniami? Od wczoraj praktycznie cisza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monieq 14.10.2013 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Szanowni Panstwo dlaczego nie moge zobaczyć zdjęć w dzienniku Teski? zamiast tego pojawiaja sie jakieś dziwne obrazki a na wątku o drewutniach linki do drewutni Teski nie działaja; wpisy stare ale czy to jest powód? szkoda, bo przecież Teska to jedna z zasłużonych forumowiczek z bardzo popularnym projektem i uwagi naprawde były przydatne; prosze o odpowiedz w sprawie zdjeć; pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 14.10.2013 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 (edytowane) Teska mogła usunac zdjecia albo umieściła je na serwisie z czasową dostępnością i właśnie skończył się czas prezentacji. EDIT.zajrzałam na jej wątek - umieściła zdjecia na serwisie, ktory jest obecnie w przebudowie. Pewnie podobnie jest w tym linkiem do drewutni Edytowane 14 Października 2013 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arturo111 15.10.2013 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 (edytowane) Chciałbym zwrócić uwagę Redakcji na mało kompetentnych moderatorów forum za bardzo wczuwających się w rolę,lub typowo wyznających zasadę KOLESIOSTWA i DYSKRYMINUJĄCYCH innych użytkowników forum. Prym wiedzie w tym czp01 Za uwagę zwróconą,że nie tylko mój post nadaje się do usunięcia,w tym wypadku na temat wodnej podłogówki,w mojej ocenie bardzo pomocny innym użytkownikom nie obeznanym z tematem,został wykasowany. Nie dość,że post został wykasowany a innych użytkowników posty w temacie wodnej podłogówki zostały to ja w dodatku dostałem bana za niego. Na dowód zdjęcie mojego posta. Prosiłbym o zwrócenie uwagi koledze czp01 na rówe traktowanie i nie dyskryminowanie użytkowników forum bo kolega nie rozumie raczej co to znaczy bezstronność moderatora i forum i to wg mnie dyskwalifikuje go w tej roli. Edytowane 15 Października 2013 przez Arturo111 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 17.10.2013 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Od kilku dni usiłuję usunąć w moim profilu opcję powiadomień na skrzynkę pocztową, kilkakrotnie odznaczam - brak powiadomień, zapisuję a mimo to nadal mam nowe w skrzynce Jak to zmienić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plusfoto 05.11.2013 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Znów jakieś jaja z powiadomieniami o nowych postach. OSTATNIO CORAZ CZĘŚCIEJ SIĘ TO ZDARZA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 05.11.2013 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 http://store.discovery.com/img/product/catl/00259565-073232.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 08.11.2013 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Jest jakiś wirus na forum.Usiłuje wgrać na dysk jakieś pliki podczas przeglądania wątków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 11.11.2013 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 cały czas jakaś cholera chce się zapisac na dysk, gdy przeglądam forum. http://images61.fotosik.pl/366/09757fb6a065c252.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 12.11.2013 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Sprawdzamy. Dziękujemy za zgłoszenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 13.11.2013 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 I jest odpowiedź informatyka - mamy nadzieję, że zagrożenie minęło. Z tego co widzę w informacjach znalezionych w sieci, problem występujegłównie w operze około wersji 11 i 12 i tylko na Windows (nie wiem zjakiej przeglądarki korzysta Elfir). Ja mam operę 12.16 nalinuksie - wszystko działa jak powinno. Sprawdziłem też na Windows 8 -opera w wersji 17 oraz ff i chrome. Próba downloadu tego pliku jestnie do zreplikowania. Gwoli ścisłości, ta próba downloadu wydaje się być normalnymrequestem, ale źle zinterpretowanym przez przeglądarkę. Odnosi się doserwerów googlowych (prawdopodobnie reklamowych), na które nie mamywpływu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 13.11.2013 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 ok, dziękuję Bo mam Operę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 25.11.2013 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 Znów powiadomienia... ten tego...Dodatkowy efekt - lista wątków subskrybowanych mi się rozjechała z rzeczywistością, nie pokazuje stanu bieżącego tylko cało czas taki, jaki był dziś na początku dnia. J. PS: (czyli po napisaniu tego postu nie widzę w "subskrybowanych" tego wątku na początku listy, a gdzieśtam het w dawnych, z postem Elfir jako ostatnim w wątku) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 25.11.2013 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 Mieliśmy dziś awarię. Czy wszystko wróciło już do normy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 25.11.2013 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 Mieliśmy dziś awarię. Czy wszystko wróciło już do normy? Do normy niby wrocilo, ale sporo postow wylecialo w kosmos. Jakies przywracanie baz bylo, czy cos? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts