Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ZGŁOSZONE PROBLEMY do rozwiązania / naprawy

ponury63

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

........ Może ktoś coś z tym zrobić?

chyba nie, bo ....

...... Nasz admin/programista rozchorował się na poważnie, ale mimo kaszlu, kataru i... nie wnikajmy co jeszcze... stara się

i było jeszcze o poniedziałku, ale to nie nie były ostatnie dwa, może w kolejnych miesiącach :lol2:

tylko te

.....nie wnikajmy co jeszcze......
czyżby rzucił pracę :o;)

Mam prośbę, czy można mój jedyny wątek przenieść z dzienników budowy do np. galerii domów forumowiczów? Chyba dotychczasowe umiejscowienie jest niezbyt fortunne bo dom już wybudowany a dopieszczanie go i ogródek to chyba już nie miejsce w dziennikach budowy ...to wynik moich przemyśleń. Za pomoc będę wdzięczna.

ponawiam prośbę...

Dopiero zaczynasz prowadzić dziennik. Moja sugestia, aby foty linkować z własnego serwera bądź jakiegoś fotosika czy imageshacka. Zawsze masz do nich dostęp, zawsze możesz je poprawić, nie ma uzależnienia od skryptów takiego czy innego forum - w skrócie - wygoda. Hurtem też je wywalisz, jak ktoś w ramach np nowego regulaminu chciałby je sobie przywłaszczyć ;)

Witam, szczególnie Moose,

problem tu poruszony jest wynikiem skopiowania przez użytkownika Moose linka do tych zdjęć z innego postu który następnie został przez Moose usunięty (soft delete - możemy przywrócić ten post), wraz z załączonymi zdjęciami.

Proponowane rozwiązanie:

Prosze edytować post i wgrać poprawnie zdjęcia (a nie linki do nich) przez manager

lub

napisać do nas o przywrócenie postu http://forum.muratordom.pl/showthread.php?163317-Moose-quot-owa-ostoja&p=4308650&viewfull=1#post4308650 gdzie znajdują się zdjęcia które Moose podlinkował w swoim poście http://forum.muratordom.pl/showthread.php?163317-Moose-quot-owa-ostoja&p=4308657&viewfull=1#post4308657

Prosze o kontakt

Dziękuję za reakcję, bardzo :) , postaram się postępować zgodnie ze wskazówkami...

A jeszcze jedno: Grupa letnia 2010 pomimo, iż widzę ją w "swoich" grupach - jest pusta i nie posiada żadnych postów... hmmm...

Edytowane przez Moose
kolejne błędy zauważone później niż post...

Witam Admina :)! Allelujah!!! - ktoś wreszcie odezwał się do nas po 3 tygodniach wołania "na puszczy"... Obiecałeś mi, Adminie, 17. września (chyba to był piątek), że w poniedziałek zajmiesz się grupą Czy jest tu ktoś, kto zaczyna budowę latem 2010?. Do tej pory nasza grupa nie odzyskała wszystkich postów - ba, TERAZ GDY KLIKNIE SIĘ W TEMAT, OKAZUJE SIĘ, ŻE NIC TAM NIE MA, MIMO, ŻE MY JESTEŚMY I PISZEMY CODZIENNIE SWOJE POSTY - wygląda to tak, jakby ta grupa nie działała - padła, zdechła, przestała być aktywna, czy jak tam jeszcze wolicie...

Mam w związku z tym pytanie: CZY ZAMIERZACIE, a jeśli tak, to KIEDY?, ZROBIĆ COŚ W NASZEJ SPRAWIE??? Piszę wielkimi literami, bo chciałabym otrzymać odpowiedź, może jak "krzyknę" bardziej donośnym głosem, to ktoś u Was to usłyszy...? Świetnie byłoby, żebyś odpowiedział Wielki Adminie, trochę wcześniej niż za 3 tygodnie... :) Może to śmieszne, ale ta grupa czy grupka jest dla nas ważna. Nasze posty nie idą w tysiące, bo jest nas garstka, ale chcielibyśmy nadal móc sobie je pisać i nie tracić przy każdym Waszym ruchu "śrubokrętem" na forum.

Pozdrawiam

Czy można coś zrobić żeby było bezpośrednie wejście w listę tematów w których się brało udział ?? Było to w starej wersji forum.

Coś w rodzaju twoje posty. Niestety lista Twoje posty przekierowuje do wątku który się pisało i dopiero po wejściu w wątek i przejściu na ostatnią stronę wiem czy ktoś odpisał czy nie.

Moza to znaleźć ale bardzo głęboko trzeba kliknąć "Twój profil" -> " Moje ustawienia" -> "Subskrypcje" :o