pam 27.09.2010 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 O co chodzi z tym " ZGŁOŚ DO MODERACJI" w grupie Welickiej? Co prawda zgłosiłem ale i tak nic z tego nie wynika. Nie ma powiadomienia o nowych postach (ucięło jakieś 2 tygodnie temu) nie da się cytować itd. Może ktoś coś z tym zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 28.09.2010 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 ........ Może ktoś coś z tym zrobić? chyba nie, bo .... ...... Nasz admin/programista rozchorował się na poważnie, ale mimo kaszlu, kataru i... nie wnikajmy co jeszcze... stara się i było jeszcze o poniedziałku, ale to nie nie były ostatnie dwa, może w kolejnych miesiącach tylko te .....nie wnikajmy co jeszcze......czyżby rzucił pracę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 28.09.2010 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Chyba nasze wpisy Towarzystwo adminowe przerosło i dlatego taka cisza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 28.09.2010 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 nie wiem, nie znam się, nie umiem, zarobiony jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomekBudujeDomek 30.09.2010 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 Witam.Posty napisane w Grupie Budujących nie pojawiają się na liście "Twoje posty"Proszę o poprawienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tfor 01.10.2010 05:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 Dlaczego ni emogę wykorzystać funkcji "moje posty", bo pokazujemy mi, że jest bład. A kiedyś (już w nowym forum) mogłem używać. Czy da sie to naprawić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trompe loeil 03.10.2010 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2010 Mam prośbę, czy można mój jedyny wątek przenieść z dzienników budowy do np. galerii domów forumowiczów? Chyba dotychczasowe umiejscowienie jest niezbyt fortunne bo dom już wybudowany a dopieszczanie go i ogródek to chyba już nie miejsce w dziennikach budowy ...to wynik moich przemyśleń. Za pomoc będę wdzięczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 03.10.2010 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2010 tak dla przypomnienia informatykowi ........ jutro jest kolejny poniedziałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 03.10.2010 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2010 wcięło moje zdjęcia w dzienniku, dlaczego???? ( post z dnia 19.09.2010) proszę o wyjaśnienia w tej sprawie! ponawiam prośbę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 04.10.2010 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 ponawiam prośbę... Dopiero zaczynasz prowadzić dziennik. Moja sugestia, aby foty linkować z własnego serwera bądź jakiegoś fotosika czy imageshacka. Zawsze masz do nich dostęp, zawsze możesz je poprawić, nie ma uzależnienia od skryptów takiego czy innego forum - w skrócie - wygoda. Hurtem też je wywalisz, jak ktoś w ramach np nowego regulaminu chciałby je sobie przywłaszczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 04.10.2010 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 TMK wiem to wszystko...W zasadzie to chodzi mi o spowodowanie jakiejkolwiek reakcji A dziennik już raczej zdechnie śmiercią naturalną... Po prostu nie chce mi się upominać o cokolwiek skoro i tak wszyscy mają to w ... głębokim poważaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admin1719498882 05.10.2010 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 Witam, szczególnie Moose,problem tu poruszony jest wynikiem skopiowania przez użytkownika Moose linka do tych zdjęć z innego postu który następnie został przez Moose usunięty (soft delete - możemy przywrócić ten post), wraz z załączonymi zdjęciami. Proponowane rozwiązanie:Prosze edytować post i wgrać poprawnie zdjęcia (a nie linki do nich) przez managerlubnapisać do nas o przywrócenie postu http://forum.muratordom.pl/showthread.php?163317-Moose-quot-owa-ostoja&p=4308650&viewfull=1#post4308650 gdzie znajdują się zdjęcia które Moose podlinkował w swoim poście http://forum.muratordom.pl/showthread.php?163317-Moose-quot-owa-ostoja&p=4308657&viewfull=1#post4308657 Prosze o kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 05.10.2010 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 (edytowane) Dziękuję za reakcję, bardzo , postaram się postępować zgodnie ze wskazówkami... A jeszcze jedno: Grupa letnia 2010 pomimo, iż widzę ją w "swoich" grupach - jest pusta i nie posiada żadnych postów... hmmm... Edytowane 5 Października 2010 przez Moose kolejne błędy zauważone później niż post... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 06.10.2010 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 Witam Admina ! Allelujah!!! - ktoś wreszcie odezwał się do nas po 3 tygodniach wołania "na puszczy"... Obiecałeś mi, Adminie, 17. września (chyba to był piątek), że w poniedziałek zajmiesz się grupą Czy jest tu ktoś, kto zaczyna budowę latem 2010?. Do tej pory nasza grupa nie odzyskała wszystkich postów - ba, TERAZ GDY KLIKNIE SIĘ W TEMAT, OKAZUJE SIĘ, ŻE NIC TAM NIE MA, MIMO, ŻE MY JESTEŚMY I PISZEMY CODZIENNIE SWOJE POSTY - wygląda to tak, jakby ta grupa nie działała - padła, zdechła, przestała być aktywna, czy jak tam jeszcze wolicie... Mam w związku z tym pytanie: CZY ZAMIERZACIE, a jeśli tak, to KIEDY?, ZROBIĆ COŚ W NASZEJ SPRAWIE??? Piszę wielkimi literami, bo chciałabym otrzymać odpowiedź, może jak "krzyknę" bardziej donośnym głosem, to ktoś u Was to usłyszy...? Świetnie byłoby, żebyś odpowiedział Wielki Adminie, trochę wcześniej niż za 3 tygodnie... Może to śmieszne, ale ta grupa czy grupka jest dla nas ważna. Nasze posty nie idą w tysiące, bo jest nas garstka, ale chcielibyśmy nadal móc sobie je pisać i nie tracić przy każdym Waszym ruchu "śrubokrętem" na forum. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fenix2 08.10.2010 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2010 Około 14:45-15:10 problemy z wczytywanie sie stron forum.muratordomI również komunikaty jak poniżej; http://img266.imageshack.us/img266/1332/muratorerror.th.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 08.10.2010 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2010 W grupie szczecińskiej dubluje niektórym posty. Usunięcie jednego oznacza że znikają oba. Po napisaniu przekierowywuje 20 czy ileś stron wcześniej, po kliknięciu na "ostatni" post wyskakuje pierwsza strona wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.10.2010 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2010 zauważyłem, że dubluje w Grupach Budujących przy zaawansowanej edycji, ale przecież informatyk naprawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 08.10.2010 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2010 nie tylko przy zaawansowanej edycji. Każdy wpis dubluje. W subskrypcjach nie widać wieści, ze ktoś pisze. Ręce opadaja. Niedługo grupa łódzka też zdechnie, bo już siły nie mamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fenix2 09.10.2010 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2010 Czy można coś zrobić żeby było bezpośrednie wejście w listę tematów w których się brało udział ?? Było to w starej wersji forum. Coś w rodzaju twoje posty. Niestety lista Twoje posty przekierowuje do wątku który się pisało i dopiero po wejściu w wątek i przejściu na ostatnią stronę wiem czy ktoś odpisał czy nie. Moza to znaleźć ale bardzo głęboko trzeba kliknąć "Twój profil" -> " Moje ustawienia" -> "Subskrypcje" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tfor 11.10.2010 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 Dlaczego ni emogę wykorzystać funkcji "moje posty", bo pokazujemy mi, że jest bład. A kiedyś (już w nowym forum) mogłem używać. Czy da sie to naprawić? Czy mogę liczyć na rozwiązanie problemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts