Tomaszs131 07.03.2014 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Powiadomienia o postach z opóźnieniem 24 godz + powiadomienia o nowych postach chociaż ich nie ma + powiadomienia o nowych wiadomościach których też nie ma. U mnie sytuacja wyglada podobnie+ problemy o ktorych juz na tej stronie wczesniej wspomnialem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.03.2014 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 O dwóch dni nie mogę używac emotikonek a w czasie pisania posta okno szybkiej odpowiedzi "zabarwia" mi się na szaro. Gdy klikam którąś z emotek okno robi się białe ale kicha, emotki nie ma. Nie jestem jakoś emocjonalnie z nimi związana ale od czasu do czasu się przydają. Moge prosić o podpowiedź co zrobic z tym fantem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 24.03.2014 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 ehh ja juz dawno pisalam z prosba o pomoc i dalej nic.... nic nie zostalo rozwiazane... mam nadal problem na forum grupowym, nie widze sygnatury osob tam piszacych , tak samo mojej... w dziennikach budowy i na innych watkach jest ok...ale na grupowym niestety nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.03.2014 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 Teraz dopiero dostrzegłam, że nie mam w ogóle możlliwości edycji tekstu w oknie odpowiedzi. Nie mogę wstawiać zdjęć, nie mogę robić krótkich odnośników do stron, nie mam wielkości liter i rodzaju tekstu! Co się dzieje??? Proszę o podpowiedź, gdzie mogę to ewentualnie sprawdzić, bo w ustawieniach, również zaawansowanych takiej możliwości nie znalazłam!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_123 24.03.2014 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 Dlaczego w Profilu, w zakładce >Ostatnio przeglądał< pojawiają mi się od pewnego czasu tematy, do których nigdy nie zaglądałam!? I dlaczego nie mogę skorzystać z opcji cytowania?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_123 29.03.2014 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2014 Ktoś tu interesuje się tym co piszemy, czy wątek został założony jedynie po to byśmy sobie wylewali gorzkie żale? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.04.2014 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Chyba to drugie. W 11 dni ppo poprzednim wpisie znowu to samo: ani okna edycji ani emotikonek. Zaczyna to być denerwujące, naprawdę!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 04.04.2014 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Emotionek to ja nie mam juz od ponad miesiaca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 04.04.2014 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Emotionek to ja nie mam juz od ponad miesiaca. I tak są byle jakie. Masz tu całe mnóstwo http://macg.net/emoticons/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 06.04.2014 01:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 I tak są byle jakie. Masz tu całe mnóstwo http://macg.net/emoticons/ Fajne są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 06.04.2014 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 sprawdzcie w profilu (Ustawienia-Zaawansowane) czy macie ustawiony Interfejs edytora postów: Zaawansowany edytor - edycja w trybie WYSIWYG Podstawowy edytor - proste okno tekstowe Standardowy edytor - dodatkowa kontrola tekstu - na ten Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwasniak 07.04.2014 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Czy redakcja może włączyć edycję postów w wersji mobilnej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plusfoto 08.04.2014 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 A takie skromne pytanie. Czy u was też po kliknięciu w link w powiadomieniu o nowych postach zawsze przez cały dzień otwiera się ten sam post (pierwszy nie przeczytany z danego dnia). Bardziej obrazowo to jeśli rano dostanę powiadomienie i otworzy się dany temat n.p. na poście 100 to już potem do momentu wyłączenia komputera mogę dostać kilkanaście powiadomień ale za każdym razem klikając w link otworzy się ten 100 post. Może zagmatwałem ale może ktoś zrozumie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 08.04.2014 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 A takie skromne pytanie. Czy u was też po kliknięciu w link w powiadomieniu o nowych postach zawsze przez cały dzień otwiera się ten sam post (pierwszy nie przeczytany z danego dnia). Bardziej obrazowo to jeśli rano dostanę powiadomienie i otworzy się dany temat n.p. na poście 100 to już potem do momentu wyłączenia komputera mogę dostać kilkanaście powiadomień ale za każdym razem klikając w link otworzy się ten 100 post. Może zagmatwałem ale może ktoś zrozumie. Jak się wylogujesz to chyba rzeczywiście tak jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 02.05.2014 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 Mam pytanie,dlaczego mój dziennik budowy został "zamknięty" bez możliwości aktualizacji ?http://forum.muratordom.pl/showthrea...99dna-)/page57Nie taką prośbę złożyłem ,jeśli dziennik ma trwać to tylko z możliwością aktualizacji,jeśli miałby zniknąć to ze wszystkim do zera.Proszę o odblokowanie mojego dziennika budowy.Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 03.05.2014 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 Arturo - poprosiłeś o zamknięcie, wiec zamknęłam. Zdecyduj się wreszcie czego oczekujesz, albo w bardziej przejrzysty sposób opisz co chciałbyś by z nim zrobiono. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 07.05.2014 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 prywatnosc danych na forum - mail.Od momentu gdy mam PP - wali mi spamem jak dzikie. Moze by zrobic ze info z PP widoczne tylko dla zalogowanych userow? albo jakis inny format maila wprowadzic, zeby nie byl to link do maila.I tak na marginesie: po co mi w PP - dziennik budowy podswietlony, w tym miejscu mogloby byc cos innego.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arturo72bis 12.05.2014 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 (edytowane) W związku z zablokowaniem mojego konta "bezterminowo" proszę o usunięcie mojego "Dziennika Budowy" :http://forum.muratordom.pl/showthread.php?181569-D%C4%85%C5%BCenie-do-spe%C5%82nienia-marzenia-Mila-IV-raczej-energooszcz%C4%99dna-)&p=4776212&viewfull=1#post4776212 Powodów jest kilka:- jak sama nazwa wskazuje "dziennik budowy" jest opisem mojej budowy.- dane zawarte w dzienniku są zbyt osobiste i prywatne i mogą być wykorzystane w różnych celach- brak możliwości kontynuacji,aktualizacji i odpowiedzi na pytania,które pojawiają się w Dzienniku i skierowane są do mnie mija się z celem istnienia tego dziennika na forum- konto zostało zablokowane gdyż za bardzo dla dobra zwykłego inwestora chciałem otrzymać odpowiedź wyjasniającą na temat błędnej informacji jaką podał użytkownik z wykupionym płatnym profilem,która inwestorów wprowadzała w błąd, zatem jeśli moje poglądy nie są trafne to tym bardziej informacje w moim DB mogą wprowadzać w błąd inwestorów i dlatego proszę o usunięcie mojego Dziennika. Po skasowaniu mojego "Dziennika Budowy" proszę o nie zablokowanie konta tylko o usuniecie mojego konta "Arturo72" wraz ze wszystkimi moimi postami,które miały jedynie na celu wprowadzenie w błąd inwestorów... Jeśli nie to proszę o czasowe odblokowanie konta celem wykasowania zbyt prywatnych i osobistych danych z Dziennika,gdyż dla sporej grupy jestem znany z imienia i nazwiska.Dziękuję i pozdrawiam Edytowane 12 Maja 2014 przez Arturo72bis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plusfoto 04.06.2014 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 Uprzejmie donoszę że powidamianie o postach ponownie jest w czarnej d...e Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 04.06.2014 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 (edytowane) część starych zdjęć była no fotosiku lub na innych portalach bezpłatnych, które w pewnym momencie kazały sobie płacić za przechowywanie zdjęć. Kto nie opłacił tracił te zdjęcia w sieci. Nic nie musisz ściągać tylko pogodzić się z brakiem niektórych fotek czy to samo jest z imageshackiem? tez mi zniknęło mnóstwo zdjęć z dziennika:bash:przez to nie chce mi się dodawać nowych wpisów... Edytowane 4 Czerwca 2014 przez Amelia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts