Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ZGŁOSZONE PROBLEMY do rozwiązania / naprawy

ponury63

Recommended Posts

• 3 weeks później...
  • Odpowiedzi 1,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

O dwóch dni nie mogę używac emotikonek a w czasie pisania posta okno szybkiej odpowiedzi "zabarwia" mi się na szaro. Gdy klikam którąś z emotek okno robi się białe ale kicha, emotki nie ma. Nie jestem jakoś emocjonalnie z nimi związana ale od czasu do czasu się przydają. Moge prosić o podpowiedź co zrobic z tym fantem?

Teraz dopiero dostrzegłam, że nie mam w ogóle możlliwości edycji tekstu w oknie odpowiedzi. Nie mogę wstawiać zdjęć, nie mogę robić krótkich odnośników do stron, nie mam wielkości liter i rodzaju tekstu! Co się dzieje??? Proszę o podpowiedź, gdzie mogę to ewentualnie sprawdzić, bo w ustawieniach, również zaawansowanych takiej możliwości nie znalazłam!!!!

Gość Gosc_123

Dlaczego w Profilu, w zakładce >Ostatnio przeglądał< pojawiają mi się od pewnego czasu tematy, do których nigdy nie zaglądałam!? :eek:

I dlaczego nie mogę skorzystać z opcji cytowania?!

sprawdzcie w profilu (Ustawienia-Zaawansowane) czy macie ustawiony Interfejs edytora postów:

Zaawansowany edytor - edycja w trybie WYSIWYG

Podstawowy edytor - proste okno tekstowe

Standardowy edytor - dodatkowa kontrola tekstu - na ten

A takie skromne pytanie. Czy u was też po kliknięciu w link w powiadomieniu o nowych postach zawsze przez cały dzień otwiera się ten sam post (pierwszy nie przeczytany z danego dnia). Bardziej obrazowo to jeśli rano dostanę powiadomienie i otworzy się dany temat n.p. na poście 100 to już potem do momentu wyłączenia komputera mogę dostać kilkanaście powiadomień ale za każdym razem klikając w link otworzy się ten 100 post.

Może zagmatwałem ale może ktoś zrozumie.:rolleyes:

A takie skromne pytanie. Czy u was też po kliknięciu w link w powiadomieniu o nowych postach zawsze przez cały dzień otwiera się ten sam post (pierwszy nie przeczytany z danego dnia). Bardziej obrazowo to jeśli rano dostanę powiadomienie i otworzy się dany temat n.p. na poście 100 to już potem do momentu wyłączenia komputera mogę dostać kilkanaście powiadomień ale za każdym razem klikając w link otworzy się ten 100 post.

Może zagmatwałem ale może ktoś zrozumie.:rolleyes:

Jak się wylogujesz to chyba rzeczywiście tak jest.

• 4 weeks później...
Gość Arturo72

Mam pytanie,dlaczego mój dziennik budowy został "zamknięty" bez możliwości aktualizacji ?

http://forum.muratordom.pl/showthrea...99dna-)/page57

Nie taką prośbę złożyłem ,jeśli dziennik ma trwać to tylko z możliwością aktualizacji,jeśli miałby zniknąć to ze wszystkim do zera.

Proszę o odblokowanie mojego dziennika budowy.

Dziękuję

prywatnosc danych na forum - mail.

Od momentu gdy mam PP - wali mi spamem jak dzikie.

Moze by zrobic ze info z PP widoczne tylko dla zalogowanych userow?

albo jakis inny format maila wprowadzic, zeby nie byl to link do maila.

I tak na marginesie: po co mi w PP - dziennik budowy podswietlony, w tym miejscu mogloby byc cos innego....

W związku z zablokowaniem mojego konta "bezterminowo" proszę o usunięcie mojego "Dziennika Budowy" :

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?181569-D%C4%85%C5%BCenie-do-spe%C5%82nienia-marzenia-Mila-IV-raczej-energooszcz%C4%99dna-)&p=4776212&viewfull=1#post4776212

Powodów jest kilka:

- jak sama nazwa wskazuje "dziennik budowy" jest opisem mojej budowy.

- dane zawarte w dzienniku są zbyt osobiste i prywatne i mogą być wykorzystane w różnych celach

- brak możliwości kontynuacji,aktualizacji i odpowiedzi na pytania,które pojawiają się w Dzienniku i skierowane są do mnie mija się z celem istnienia tego dziennika na forum

- konto zostało zablokowane gdyż za bardzo dla dobra zwykłego inwestora chciałem otrzymać odpowiedź wyjasniającą na temat błędnej informacji jaką podał użytkownik z wykupionym płatnym profilem,która inwestorów wprowadzała w błąd, zatem jeśli moje poglądy nie są trafne to tym bardziej informacje w moim DB mogą wprowadzać w błąd inwestorów i dlatego proszę o usunięcie mojego Dziennika.

Po skasowaniu mojego "Dziennika Budowy" proszę o nie zablokowanie konta tylko o usuniecie mojego konta "Arturo72" wraz ze wszystkimi moimi postami,które miały jedynie na celu wprowadzenie w błąd inwestorów...

Jeśli nie to proszę o czasowe odblokowanie konta celem wykasowania zbyt prywatnych i osobistych danych z Dziennika,gdyż dla sporej grupy jestem znany z imienia i nazwiska.

Dziękuję i pozdrawiam

Edytowane przez Arturo72bis

• 4 weeks później...
część starych zdjęć była no fotosiku lub na innych portalach bezpłatnych, które w pewnym momencie kazały sobie płacić za przechowywanie zdjęć. Kto nie opłacił tracił te zdjęcia w sieci. Nic nie musisz ściągać tylko pogodzić się z brakiem niektórych fotek :(

czy to samo jest z imageshackiem? tez mi zniknęło mnóstwo zdjęć z dziennika:bash:przez to nie chce mi się dodawać nowych wpisów...

Edytowane przez Amelia 2