Elfir 04.06.2014 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 tak - serwisy trzymają zdjęcia zwykle okreslony czas tylko dla niezalogowanych uzytkowników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plusfoto 04.06.2014 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 A co z powiadamianiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 04.06.2014 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 sprawdzcie w profilu (Ustawienia-Zaawansowane) czy macie ustawiony Interfejs edytora postów: Zaawansowany edytor - edycja w trybie WYSIWYG Podstawowy edytor - proste okno tekstowe Standardowy edytor - dodatkowa kontrola tekstu - na ten Dzieki Elfir za podpowiedz. Wyglada na to, ze wszystko wrocilo do normy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 04.06.2014 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 A co z powiadamianiem? Znowu leży. U mnie od dwóch dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 05.06.2014 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 tak - serwisy trzymają zdjęcia zwykle okreslony czas tylko dla niezalogowanych uzytkowników a dla zalogowanych? to w jaki sposób wstawiać zdjęcia żeby nie znikały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 05.06.2014 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 a dla zalogowanych? to w jaki sposób wstawiać zdjęcia żeby nie znikały? Zalogowani mają własne fotoalbumy - wówczas ten serwis jest bardziej chmurą do trzymania swoich plików. Czyli trzyma się tak długo, jak chce użytkownik, albo nie zostanie zlikwidowany serwer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 05.06.2014 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Ja proponuje kupić hosting. Nie jest to aż takie drogie. Elfir co z moim wnioskiem o edycję ustawień pp ? No dziennik budowy w pp to jakiś żart. Ktoś się nie wysłał jak to projektował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 06.06.2014 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Zalogowani mają własne fotoalbumy - wówczas ten serwis jest bardziej chmurą do trzymania swoich plików. Czyli trzyma się tak długo, jak chce użytkownik, albo nie zostanie zlikwidowany serwer. Imageshack zmienił zasady i chyba właściciela. Nie jest już bezpłatny i część zdjęć wstawionych przez żabkę i mnie uciekło... widocznie wstawiałm je bez logowania. Na razie przesiadłam się na Picasę. Wygodna w obsłudze, wstawiać można wiele zdjęć na raz, a kopiowanie do FM banalnie proste powiadomienia przychodzą.... sprzed kilku dni, co i rusz te same Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 06.06.2014 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Ja proponuje kupić hosting. Nie jest to aż takie drogie. Elfir co z moim wnioskiem o edycję ustawień pp ? No dziennik budowy w pp to jakiś żart. Ktoś się nie wysłał jak to projektował A skąd mam wiedzieć? Nie jestem ani pracownikiem Muratora, ani informatykiem. Jestem ogrodnikiem z Poznania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 06.06.2014 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 No to ja mam propozycje a raczej problem do rozwiazania / naprawy.Skoro juz jest jakies grono ludzi posiadajacych PP - to moze warto by bylo zadbac o uzytkownikow tejze uslugi i zatrudnic moderatora ktory:1 - otrzymuje wynagrodzenie za swoja prace (chociazby ze srodkow pochodzacych ze sprzedazy powierzchni reklamowej na forum) a nie w formie wolontariatu, jak ma czas i ochote to robi2 - zadba o czyszczenie ze spamu3 - zadba o merytoryke wypowiedzi4 - przyjmie i zrobi cos z wnioskami... np. tak jak ten moj z "dziennik budowy" ktory to jest super zbedny w PP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 06.06.2014 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 powiadomienia przychodzą.... sprzed kilku dni, co i rusz te same się chyba przetkało, zostałam zalana powiadomieniami.... mam nadzieję, że będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plusfoto 30.06.2014 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Nie wiem - to jakaś norma na forum że powiadomienia przynajmniej raz w miesiącu się wywalają? Znów są tam gdzie wcześniej pisałem, czyli w czarnej d...e. (Absolutnie nie mam na myśli nic nie stosownego) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plusfoto 07.08.2014 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2014 I tradycyjnie znów brak powiadomień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 07.08.2014 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2014 u mnie też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 07.08.2014 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2014 Witajcie w klubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 07.08.2014 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2014 Zgłaszamy programistom problem. Dziękujemy - problem się niestety powtarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 07.08.2014 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2014 Chyba nie byliście grzeczni! Mnie to po trzy razy przychodzą powiadomienia o tym samym poście! Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 07.08.2014 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2014 Chyba nie byliście grzeczni! Mnie to po trzy razy przychodzą powiadomienia o tym samym poście! Adam M. Janosiki! Zabierają bogatym i dają biednym Teraz to mi z serii pociągnęli powiadomieniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plusfoto 31.08.2014 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2014 I tradycyjnie - powiadomień brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sadysta 28.09.2014 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2014 Co najmniej od tygodnia forum bardzo wolno "chodzi" Jak to jest w Waszym przypadku. Jakieś kłopoty z serwerem ? Może któryś admin coś wie i się wypowie ? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts