Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ZGŁOSZONE PROBLEMY do rozwiązania / naprawy

ponury63

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

sprawdzcie w profilu (Ustawienia-Zaawansowane) czy macie ustawiony Interfejs edytora postów:

Zaawansowany edytor - edycja w trybie WYSIWYG

Podstawowy edytor - proste okno tekstowe

Standardowy edytor - dodatkowa kontrola tekstu - na ten

Dzieki Elfir za podpowiedz. Wyglada na to, ze wszystko wrocilo do normy:)

a dla zalogowanych?

to w jaki sposób wstawiać zdjęcia żeby nie znikały?

Zalogowani mają własne fotoalbumy - wówczas ten serwis jest bardziej chmurą do trzymania swoich plików.

Czyli trzyma się tak długo, jak chce użytkownik, albo nie zostanie zlikwidowany serwer.

Ja proponuje kupić hosting. Nie jest to aż takie drogie. Elfir co z moim wnioskiem o edycję ustawień pp ? No dziennik budowy w pp to jakiś żart. Ktoś się nie wysłał jak to projektował

Zalogowani mają własne fotoalbumy - wówczas ten serwis jest bardziej chmurą do trzymania swoich plików.

Czyli trzyma się tak długo, jak chce użytkownik, albo nie zostanie zlikwidowany serwer.

Imageshack zmienił zasady i chyba właściciela. Nie jest już bezpłatny i część zdjęć wstawionych przez żabkę i mnie uciekło... widocznie wstawiałm je bez logowania. Na razie przesiadłam się na Picasę. Wygodna w obsłudze, wstawiać można wiele zdjęć na raz, a kopiowanie do FM banalnie proste :yes:

powiadomienia przychodzą.... sprzed kilku dni, co i rusz te same :(

Ja proponuje kupić hosting. Nie jest to aż takie drogie. Elfir co z moim wnioskiem o edycję ustawień pp ? No dziennik budowy w pp to jakiś żart. Ktoś się nie wysłał jak to projektował

A skąd mam wiedzieć? Nie jestem ani pracownikiem Muratora, ani informatykiem. Jestem ogrodnikiem z Poznania :)

No to ja mam propozycje a raczej problem do rozwiazania / naprawy.

Skoro juz jest jakies grono ludzi posiadajacych PP - to moze warto by bylo zadbac o uzytkownikow tejze uslugi i zatrudnic moderatora ktory:

1 - otrzymuje wynagrodzenie za swoja prace (chociazby ze srodkow pochodzacych ze sprzedazy powierzchni reklamowej na forum) a nie w formie wolontariatu, jak ma czas i ochote to robi

2 - zadba o czyszczenie ze spamu

3 - zadba o merytoryke wypowiedzi

4 - przyjmie i zrobi cos z wnioskami... np. tak jak ten moj z "dziennik budowy" ktory to jest super zbedny w PP

• 4 weeks później...
  • 1 month później...
  • 4 weeks później...
  • 4 weeks później...