Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ZGŁOSZONE PROBLEMY do rozwiązania / naprawy

ponury63

Recommended Posts

Witam

Nie wiem gdzie szukać pomocy to zapytam tutaj. Może sprawa jest błacha ale...zakładając konto na FM wpisywałem nick respol i takim się posługiwałem. Do pewnego dnia (kilka tyg temu) gdy zauważyłem, że z niewiadomej przyczyny mój nic zmienił się na Xesxpox- zresztą jak widać. Jak zmienić nick na poprzedni lub z kim to obgadywać?

dzieki za pomoc

• Odpowiedzi 1,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dokładnie Elfir to też firma robiąca dla służb mundurowych http://www.elfir.pl/ ...Elfir to jakaś paranoja...zgłosił ktoś może mnie że się za kogoś podszywam? respol to też nazwa malowania w motorach Honda jak i może to jest moje nazwisko. I tylko z tego względu nie mogę mieć tej nazwy? Liwko sory ale na giełdzie też jest taki firma jak Twój nick to uważaj.

P.S. ja nie próbowałem żałożyć konta pod nazwą firmy tylko funkcjonowałem jak biały człowiek na tym forum od 2012 lub 2013r.

Elfir ale co się bulwersujesz? ja tylko przytoczyłem fakty i prawda jest taka że 40% nicków to nazwy jakiś firm które istnieją w polsce i jakoś wszyscy funkcjonują. Czyli na dole strony mam kontakt i z tego mam skorzystać?-żadem moderator/administrator mi nie pomoże? avatar też widzę że ktoś mi usuwa? haha

nick konta bezpłatnego nie może być nazwą funkcjonującej firmy

Elfir - pytam bez podtekstów, z prostej ciekawości - Twoja firma jak się nazywa? Nie Elfir? Bo chyba nie rozumiem :)

Jeśli w tej chwili, będąc stałym forumowiczem, Liwko założy firmę o nazwie "Liwko-profesjonalny hejt na węgiel" to mu nikt nie usunie nicka.

Ale jeśli producent "Pimpek - profesjonale pompy ciepła" pojawi sie po raz pierwszy na forum i założy nick "pompy PIMPEK", a przy tym pierwsze co zrobi, to wlot na temat o pompach "Kupujcie tylko PIMPKA" to mu nick Redakcja wygwiazdkuje.

Jeśli w tej chwili, będąc stałym forumowiczem, Liwko założy firmę o nazwie "Liwko-profesjonalny hejt na węgiel" to mu nikt nie usunie nicka.

Jesteś tego pewna czy gdybasz? Bo takiego zapisu nie ma w regulaminie forum. Jesteś ewidentnym przykładem jego łamania i włos ci z głowy nie spada. Podwójne standardy to na tym forum norma.

Wałkujesz po raz setny coś, co redakcja już wyjaśniała.

Bo dobrze znałaś zapisy regulaminu, a jednak wykorzystałaś to, że jesteś moderatorem i założyłaś firmę, o takiej samej nazwie jak twój nick. Doskonale sobie zdawałaś sprawę, że zakładając firmę o tej nazwie, masz już niejako załatwioną darmową reklamę na FM. Jesteś sprytna Elfir, a do tego bezczelna!

Uczciwym było by wygwiazdkowanie twojego nicka, ale o uczciwość cię akurat nie podejrzewam.