Xesxpox 03.06.2015 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 WitamNie wiem gdzie szukać pomocy to zapytam tutaj. Może sprawa jest błacha ale...zakładając konto na FM wpisywałem nick respol i takim się posługiwałem. Do pewnego dnia (kilka tyg temu) gdy zauważyłem, że z niewiadomej przyczyny mój nic zmienił się na Xesxpox- zresztą jak widać. Jak zmienić nick na poprzedni lub z kim to obgadywać?dzieki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 03.06.2015 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 nick konta bezpłatnego nie może być nazwą funkcjonującej firmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xesxpox 04.06.2015 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2015 mam rozumieć, że na forum istnieje firma o nicku/nazwie respol?-nie mogę jakoś znaleźć. Czy istnieje możliwość ustalenia z moderatorem forum jakiejś normalnej nazwy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 04.06.2015 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2015 Respol to nazwa firmy. Jak chcesz inny nick, napisz do Redakcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xesxpox 04.06.2015 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2015 Respol to nazwa firmy. Jak chcesz inny nick, napisz do Redakcji. to że przez przypadek jest to nazwa firmy-ok, czy ta firma ma profil na muratorze?- w wyszukiwarce nic się nie pokazuje. Czy chodzi o to że w ogóle w polsce jest firma o takim nicku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 05.06.2015 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2015 firma nie ma profilu - ty próbowałeś założyć profil pod nazwą firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 05.06.2015 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2015 nick konta bezpłatnego nie może być nazwą funkcjonującej firmy Buahaha Respol, wpisz w wyszukiwarkę Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xesxpox 05.06.2015 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2015 dokładnie Elfir to też firma robiąca dla służb mundurowych http://www.elfir.pl/ ...Elfir to jakaś paranoja...zgłosił ktoś może mnie że się za kogoś podszywam? respol to też nazwa malowania w motorach Honda jak i może to jest moje nazwisko. I tylko z tego względu nie mogę mieć tej nazwy? Liwko sory ale na giełdzie też jest taki firma jak Twój nick to uważaj.P.S. ja nie próbowałem żałożyć konta pod nazwą firmy tylko funkcjonowałem jak biały człowiek na tym forum od 2012 lub 2013r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 05.06.2015 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2015 Nie ja usuwałam nick. Ja próbuje wytłumaczyć, dlaczego zostały litery zastąpione x-ami.I napisałam gdzie masz to zgłosić. Chcesz tu dyskutować, to dyskutuj, ale od tego nick ci się nie zmieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xesxpox 05.06.2015 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2015 Elfir ale co się bulwersujesz? ja tylko przytoczyłem fakty i prawda jest taka że 40% nicków to nazwy jakiś firm które istnieją w polsce i jakoś wszyscy funkcjonują. Czyli na dole strony mam kontakt i z tego mam skorzystać?-żadem moderator/administrator mi nie pomoże? avatar też widzę że ktoś mi usuwa? haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 05.06.2015 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2015 moderatorzy nie mają takich narzędzi by zmieniać nicki - dlatego napisałam, że nikt poza Redakcją ci nie pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 07.06.2015 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2015 -żadem moderator/administrator mi nie pomoże? avatar też widzę że ktoś mi usuwa? haha Tiaaaa. Na Berdyczów pisz - na Berdyczów. Tu jest Dyktat Nieomylnego JWP - Berdyczów to dobry "adres". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 08.06.2015 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 nick konta bezpłatnego nie może być nazwą funkcjonującej firmy Elfir - pytam bez podtekstów, z prostej ciekawości - Twoja firma jak się nazywa? Nie Elfir? Bo chyba nie rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 08.06.2015 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 Elfir - pytam bez podtekstów, z prostej ciekawości - Twoja firma jak się nazywa? Nie Elfir? Bo chyba nie rozumiem Co wolno wojewodzie, to nie tobie smrodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 08.06.2015 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 Jeśli w tej chwili, będąc stałym forumowiczem, Liwko założy firmę o nazwie "Liwko-profesjonalny hejt na węgiel" to mu nikt nie usunie nicka. Ale jeśli producent "Pimpek - profesjonale pompy ciepła" pojawi sie po raz pierwszy na forum i założy nick "pompy PIMPEK", a przy tym pierwsze co zrobi, to wlot na temat o pompach "Kupujcie tylko PIMPKA" to mu nick Redakcja wygwiazdkuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 08.06.2015 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 Jeśli w tej chwili, będąc stałym forumowiczem, Liwko założy firmę o nazwie "Liwko-profesjonalny hejt na węgiel" to mu nikt nie usunie nicka. Jesteś tego pewna czy gdybasz? Bo takiego zapisu nie ma w regulaminie forum. Jesteś ewidentnym przykładem jego łamania i włos ci z głowy nie spada. Podwójne standardy to na tym forum norma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 08.06.2015 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 Wałkujesz po raz setny coś, co redakcja już wyjaśniała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 08.06.2015 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 Wałkujesz po raz setny coś, co redakcja już wyjaśniała. Bo dobrze znałaś zapisy regulaminu, a jednak wykorzystałaś to, że jesteś moderatorem i założyłaś firmę, o takiej samej nazwie jak twój nick. Doskonale sobie zdawałaś sprawę, że zakładając firmę o tej nazwie, masz już niejako załatwioną darmową reklamę na FM. Jesteś sprytna Elfir, a do tego bezczelna! Uczciwym było by wygwiazdkowanie twojego nicka, ale o uczciwość cię akurat nie podejrzewam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 08.06.2015 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 Liwko - jak zwykle jedyne co potrafisz to hejtować i robić burdel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 08.06.2015 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 Liwko - jak zwykle jedyne co potrafisz to hejtować i robić burdel No niech wszyscy wiedzą jaka to jesteś sprytna. A burdel to ty robisz wymagając przestrzegania regulaminu od innych, kiedy sama masz go w swoich czterech literach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts