Mmelisa 08.06.2015 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 czy trwaja jakies prace ?wieksze pol dnia mecze sie z pisaniem postow... teraz zeby napisac tutaj to 5razy odswiezalam strone i ciagle mnie wywalalo, albo klikalam literki a one sie nie pojawialy.. nie tylko tutaj sie tak dzieje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 08.06.2015 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 Jeśli w tej chwili, będąc stałym forumowiczem, Liwko założy firmę o nazwie "Liwko-profesjonalny hejt na węgiel" to mu nikt nie usunie nicka. Ale jeśli producent "Pimpek - profesjonale pompy ciepła" pojawi sie po raz pierwszy na forum i założy nick "pompy PIMPEK", a przy tym pierwsze co zrobi, to wlot na temat o pompach "Kupujcie tylko PIMPKA" to mu nick Redakcja wygwiazdkuje. Dobre Bez podtekstów,szczerze uśmiałem się z tego PIMPKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
noname2 01.10.2015 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Korzystalem z wersji mobilnej forum i jakos przypadkowo wlaczylem wersje pelna na tablecie. Jak powrócić do wersji mobilnej?Z gory dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 03.10.2015 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2015 Dziwnie "chodzi" to forum ostatnio....Ja mam dodatkowo problem z logowaniem. Często też logowanie znika na innej podstronie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 03.10.2015 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2015 Sypie się coś. Wywala mnie co chwilę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 03.10.2015 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2015 Sypie się coś. Wywala mnie co chwilę. Od jakiegoś czasu się sypie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 04.10.2015 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2015 Przepraszam, czy leci z nami pilot? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 04.10.2015 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2015 Przepraszam, czy leci z nami pilot?Wyskoczył trzy dni temu ale powiedział, że wróci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 04.10.2015 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2015 Forum naprawdę ocipiało. Hallloooooo!!! Jest tam ktoś, kto się zna na naprawianiu???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 04.10.2015 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2015 (edytowane) Mam problemy z zalogowaniem się. Wyrzuca mnie z loginu. Po napisaniu jednego posta zmuszony jestem ponownie się zalogować i tak w kólko- można oci...ć Edytowane 4 Października 2015 przez Tomaszs131 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darkdarkman 04.10.2015 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2015 Ano, najpierw w ogóle nie dało się odpowiedzieć na PW, a potem się okazało, że wysłałem 4 odpowiedzi, bo tyle razy musiałem się logować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fenix2 05.10.2015 04:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 Przepraszam, czy leci z nami pilot? Już dawno NIE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 05.10.2015 05:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 Od jakiegoś czasu się sypie. Od piątku niemal nie działa, nie da się pisać postów bo wylogowuje, nie można się zalogować a jak już się uda to natychmiast wylogowuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 05.10.2015 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 Mialam to samo co poprzednicy, wiec przestalam wchodzic na fm, bo i nowych postow mi nie wyswietlalo... Zenujace:sick: O dziwio z ciekawosci dzisiaj weszlam i sie udalo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 05.10.2015 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 O dziwio z ciekawosci dzisiaj weszlam i sie udalo... Bo ok. 8-9.00 zaczęło działać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 05.10.2015 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 Też mam wrażenie, że jest lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 05.10.2015 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 Też mam wrażenie, że jest lepiej. No jest. Przecież redakcja przepraszała za ten cały burdel, nie słyszałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 05.10.2015 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 No jest. Przecież redakcja przepraszała za ten cały burdel, nie słyszałaś? Pewnie spałam jeszcze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aiki 06.10.2015 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 A dlaczego nie mogę dodawać zdjęć?Robię wszystko jak zawsze tylko jak klikam wybierz pliki to sie nic nie dzieje.Próbowałem na różnych komputerach, łączach, przeglądarkach i wszędzie to samo.Czy ktoś coś podpowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 06.10.2015 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Mam tak samo,wyskakuje mi komunikat nie możesz założyć grupy... Dwie przeglądarki i to samo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts