eniu 09.10.2015 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2015 To może jaką grupę założymy?! Zdążyć tylko przed wyborami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 09.10.2015 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2015 A dlaczego nie mogę dodawać zdjęć? Robię wszystko jak zawsze tylko jak klikam wybierz pliki to sie nic nie dzieje. Próbowałem na różnych komputerach, łączach, przeglądarkach i wszędzie to samo. Czy ktoś coś podpowie? Zgłaszamy programistom. Niestety, "silnik" psuje się, co jest irytujące... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 09.10.2015 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2015 Zgłaszamy programistom. Niestety, "silnik" psuje się, co jest irytujące...Dobry mechanik sobie poradzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 09.10.2015 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2015 A dlaczego nie mogę dodawać zdjęć? Robię wszystko jak zawsze tylko jak klikam wybierz pliki to sie nic nie dzieje. Próbowałem na różnych komputerach, łączach, przeglądarkach i wszędzie to samo. Czy ktoś coś podpowie? No nie działa ale znalazłem obejście Przy otwartym okienku do dodawania zdjęć w prawym dolnym rogu jest "Basic Uploader",to działa a potem już "wybierz plik" i "dodaj plik" Arturo72 zawsze pomocny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.10.2015 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2015 Mam już najprostsze z najprostszych rozwiązań.Kopiuję obraz (nie adres obrazu) i wklejam w wiadomość.I włala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aiki 13.10.2015 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2015 No nie działa ale znalazłem obejście Przy otwartym okienku do dodawania zdjęć w prawym dolnym rogu jest "Basic Uploader",to działa a potem już "wybierz plik" i "dodaj plik" Arturo72 zawsze pomocny U mnie nie trybi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plusfoto 14.10.2015 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2015 No nie wiem u mnie bez problemu. Może za duże zdjęcia? Max 1M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rustin 04.11.2015 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 jak chce dodać odpowiedź w temacie to ,pisząc na tel to otwiera nie się okno aby włączyć film.włącza się film jak montować okno dachowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 05.11.2015 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2015 jak chce dodać odpowiedź w temacie to ,pisząc na tel to otwiera nie się okno aby włączyć film.włącza się film jak montować okno dachowe Znów problemy z logowaniem...Ja myślę, że na takie kombinacje jakie teraz Murator wymyśla z reklamami i filmikami, trzeba zatrudnić dobrego mechanika...Taki "silnik" zobowiązuje, albo "samochód" będzie ciągle stał w warsztacie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JTKirk 05.11.2015 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2015 potwierdzam problemy z logowaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 05.11.2015 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2015 dzieńdoberek. Panowie dlaczego teraz zgłaszacie problem z logowaniem jak trwa on co najmniej od miesiąca lub więcej.Na początku myślałem ,że to wina przeglądarki ,potem ,że ktoś mi coś zrobił ,potem ,że wirus teraz wiem ,że wina jest po stronie Muratora i kto pierwszy wstanie ten problem ogarnia.Czyli logując się za którymś tam razem do logowania doszło.Najśmieszniejsze jest to ,że jak znudziło mnie logowanie i przeglądałem inne aplikacje to po ponownym otwarciu odnośnika do FM bez logowania byłem już zalogowany.:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 08.11.2015 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2015 Prosimy o aktualną listę problemów. - Nie można dodawać zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rustin 08.11.2015 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2015 Podczas dodawania postów przez telefon otwiera się otwieranie filmów muratora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 09.11.2015 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2015 Nie dochodzi do mnie informacja o komentarzach w moim DB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 09.11.2015 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2015 Próba oddania wiadomości z komórki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 09.11.2015 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2015 Nie dochodzi do mnie informacja o komentarzach w moim DB. Prosimy o potwierdzenie i link do dziennika budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 09.11.2015 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2015 Prosimy o potwierdzenie i link do dziennika budowy. Proszę bardzo http://forum.muratordom.pl/entry.php?130497-Ogrodzenie-kostka W odnośniku do tej strony z DB są uwidocznione 2 komentarze. Gdzie w rzeczywistości jest ich o dwa więcej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 11.11.2015 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2015 Logowania chyba już ok.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 16.11.2015 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2015 Logowania chyba już ok.... No chyba nie Od 6.30 nie mogłam się zalogować. Jak się udało logowanie to nie mogłam pisać postów, nie otwierały się wątki itp. Nikt więcej problemu nie zgłaszał?? No i teraz też nie mogę wysłać posta. Błędy Następujące błędy uniemożliwiły ukończenie operacji You do not have permission to perform this action. Please refresh the page and login before trying again. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myjk 16.11.2015 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2015 Forum chodzi jak flaki z olejem, wysłanie posta skutkuje informacją o "opuszczeniu tej strony". Znowu ktoś robi operację na otwartym sercu bez znieczulenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts