Myjk 19.12.2015 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2015 Forum zostanie zaktualizowane do nowszej wersji. Dzięki tej operacji problemy nienaprawialne do tej pory powinny znikną. Prosimy o cierpliwość i przepraszamy. Aktualizacja nastąpi w styczniu. Czy wraz z nową wersją znikną wulgarne reklamy oraz zmniejszy się ich ilość? Przecież to co się dzieje obecnie to jest jakaś masakra... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plusfoto 19.12.2015 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2015 Nie wiem u mnie praktycznie żadne się nie pokazują - może masz nie wyłączone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 20.12.2015 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2015 u mnie nie działa przycisk "zaawansowane wyszukiwanie". Przedwczoraj przeniesione posty zapisały się pod datą dwa dni do przodu (czyli można je było obejrzeć dopiero dziś - po dwóch dniach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plusfoto 02.01.2016 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2016 I tradycyjnie z Nowym Rokiem idziemy nowym krokiem. Pozdrowienia dla informatyków bo powiadomienia znów nie działają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 02.01.2016 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2016 Od paru dni dziwnym trafem nie otrzymuję powiadomień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 03.01.2016 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2016 1) nie działa "wyszukiwanie zaawansowane" - od 2 tygodni 2) na liście wyszukanych tematów nie mam okienka do moderacji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 04.01.2016 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 Od paru dni dziwnym trafem nie otrzymuję powiadomień. Wszystko wróciło do normy, powiadomienia przychodzą. Wczoraj otrzymałem ich 74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 04.01.2016 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 Wczoraj otrzymałem ich 74 A ja od kilku tygodni zero powiadomień. Mam się już bać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 11.01.2016 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2016 Może macie jakiś patent na zablokowanie reklam w smartfonie (android 2.2)? Wyskakujący pasek z reklamą uniemożliwia mi możliwość pisania czy nawet wybrania tematu z listy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 11.01.2016 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2016 mnie nadal nie działa zaawansowane wyszukiwanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 02.02.2016 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 W Chrome nie działa wyszukiwanie zaawansowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrio 07.02.2016 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2016 Dlaczego nie mogę dodawać zdjęć? Nie mogę dodawać zdjęć. Możecie? Bo ja otrzymuję komunikat "... komunikat ze strony forum muratordom założenie grupy nie powiodło się " Próbowałem na windows 10, windows XP, tablecie z android i wszędzie to samo. Przeglądarka nie robi różnicy, próbowałem na opera oraz na internet explorer dajcie jakieś info o o chodzi? Polecenie dodaj zdjęcie / zakładka z komputera / przycisk - wybierz pliki - jest nie aktywny.Natomiast w basic uploader można wybrać odpowiedni plik ale nie dodaje - komunikat - "... komunikat ze strony forum muratordom założenie grupy nie powiodło się " Prośba o pomoc lub wyjaśnienie. Do końca grudnia 2015 wszystko działało poprawnie. 31/12/15 załączyłem ostatni post ze zdjęciem. Od tamtej pory nie mogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 07.02.2016 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2016 Jak z tableta i smartfona wchodzicie na grupy budujące? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myjk 10.02.2016 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 Forum zostanie zaktualizowane do nowszej wersji. Dzięki tej operacji problemy nienaprawialne do tej pory powinny znikną. Prosimy o cierpliwość i przepraszamy. Aktualizacja nastąpi w styczniu. W styczniu którego roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 10.02.2016 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 W Chrome nie działa wyszukiwanie zaawansowane. W Operze też nie. Używam "znajdz" z poziomu głównej strony i tamtędy przechodzę do wyszukiwania zaawansowanego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.02.2016 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2016 Podłączam się do wpisu m@rio. Próbuje wstawić zdjęcie a forum mi mówi, że założenie grupy nie powiodło się! A kto go (forum) prosił o założenie grupy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.02.2016 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2016 Czy w tej nowej odsłonie forum odpowiada ktoś jeszcze na pytania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrio 18.02.2016 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2016 Temat jest:ZGŁOSZONE PROBLEMY do rozwiązania / naprawy Ale nikt się nie odzywa. Gdzie to w takim razie się zgłasza? To jest pytanie. Rozumiem, że problem dotyczy tylko niektórych użytkowników - czy wszyscy nie wstawiają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myjk 18.02.2016 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2016 Zwyczajnie właściciel tego forum ma w d.... nosie te zgłoszenia. W styczniu miał być "updejt", tymczasem zaraz marzec puknie a tu jak był syf, tak jest nadal. Dlatego już mało co ktoś zgłasza, bo i tak jest to jałowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 03.03.2016 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2016 Niestety ale od dłuższego czasu nie dochodzą do mnie powiadomienia:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts