Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ZGŁOSZONE PROBLEMY do rozwiązania / naprawy

ponury63

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dziękujemy za przypomnienie. Nad zgłoszonymi problemami pracujemy. Każdy post jest analizowany. Nad usterkami pracujemy na bieżąco, w tym tygodniu w szczególności nad Grupami Budujących.

Prosze zamieszczać posty w wybranym wątku na temat, nie tam gdzie popadnie. Wtedy łatwiej nam będzie się komunikować i ustalać priorytety.

Prosimy moderatora o selekcjonowanie w odpowiednie miesjca wpisów użytkowników i pilnowanie porządku merytorycznego Forum.

Wygląda że jakkolwiek silnik forum buduje strony, robi to tak że obcina zdjęcia do ok. 600 pikseli szerokości...

Zdjęcia wstawione bezpośrednio z zewnętrznego serwera, przy edycji pokazują się ok, przy poglądzie też, ale na już wyrenderowanej stronie jest przysłowiowa kupa i wszystkie zdjęcia mają obciętą szerokość :(

Można coś z tym zrobić, bo się odechciewa wrzucać linki...?

Wiele tematów nadal mi się nie otwiera a dziś odkryłam, że jeden, ważny dla mnie bo to grupa budujących według tego samego projektu mogłam przejrzeć po wylogowaniu jak obcy oglądacz - oczywiscie nie mogłam nic w nim napisać żeby potem mi sie otwierał a po zalogowaniu tytuł jego wyświetla się bladym drukiem i wejść już w niego nie mogę.

Witamy ponownie,

zliczanie postów w grupach budujących zostało naprawione. Prosze o sprawdzenie i powiadomienie, gdyby coś się nie sumowało.

W grupach budujących zostały również wdrożone funkcjonalności takie jak:

- Edytuj post

- Odpowiedz cytatem

- dodaj do dziennika

- dodaj do kontaktów

- dodaj do ulubionych

- IP

- Ostrzeżenie

- Zgłoś do moderacji

Pozdrawiamy

Redakcja Muratordom.pl

Witam.

Mam problem z otworzeniem się poszczególnych Grup Budujących. Po otwarciu nie widzę avatarków piszących forumowiczów. Czcionka jest bardzo mała. Posty mało czytelne. Na moim profilu w postach nie ma nawet śladu, że cokolwiek napisałam, a pisałam np. Wiosna 2010 - Zaczynamy. Myślę, ze to jakaś usterka i bardzo proszę o pomoc w jej naprawieniu.

Pozdrawiam - Jola http://emotikona.pl/emotikony/pic/0flirt.gif