Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ZGŁOSZONE PROBLEMY do rozwiązania / naprawy

ponury63

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
Mam nadzieję, że dobrze wybrałam wątek... Otóż od kilku dni mam kilkakrotnie w ciągu dnia problem z otwieraniem sie stron Forum a także strony głównej. Trwa to bardzo długo - z zegarkiem w ręku, otwarcie strony moich komentarzy trwało 1,8 min., otwarcie tego wątku już bez zegarka mniej więcej tyle samo. Zadałam pytanie na grupie na FB i właśnie odpowiedziała jedna z Forumowiczek, że u niej też występuje ten problem. Czy ktoś znowu coś "modernizuje" i problem dotyczy większej grupy ludzi, czy to tylko taki mój i tej drugiej Forumowiczki problem? Inne strony (FB, Youtube) działają "normalnie"

To chyba też zależy od systemu, bo jak się loguję na komputerze żony (nawet gdy jestem tam zalogowany) to też mnie zawsze wyrzuca gdzieś w głębi wątku..

Mam natomiast pytanie: na jaki adres wysłać zrzut ekranu, bo ja mam ciągle problemy z fleszem..

To chyba też zależy od systemu, bo jak się loguję na komputerze żony (nawet gdy jestem tam zalogowany) to też mnie zawsze wyrzuca gdzieś w głębi wątku..

Mam natomiast pytanie: na jaki adres wysłać zrzut ekranu, bo ja mam ciągle problemy z fleszem..

Wrzuca do pierwszego nieprzeczytanego postu na danym komputerze. Jak długo nie logowałeś się na komp. szanownej małżonki to tak bedzie:yes: