Redakcja 20.06.2016 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2016 Drodzy Forumowicze, są programiści obsługujący serwisy Wydawnictwa. Są jak widać też problemy techniczne, których nie przewidziano. Walczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domino34 20.06.2016 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2016 Pani Pusio, Zapraszam niezobowiązująco, to żaden wstyd nauczyć się czegoś nowego. Pani pomyśli potem może Pani wygłaszać swoje opinie z poparciem merytorycznym i wiedzą, a nie informacją z prosumenta.. Chciałbym też dodać, że ja nie krytykowałem redakcji za jej politykę kadrową - nic mi do tego. Po prostu chciałem, aby zniecierpliwieni forumowicze dali więcej czasu na naprawy, bo awarie się zdarzają, a podstawowy dostęp do forum jest darmowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domino34 20.06.2016 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2016 Zgodnie z obietnicą zapraszam:http://forum.muratordom.pl/showthread.php?254066-Opinie-o-PV-wymiana-pogl%C4%85d%C3%B3w-z-Liwko-i-Pusia-amp-Ksawery&p=7169811#post7169811 Pani pusia mi odmówiła, ale ja ponawiam zaproszenie, na prawdę Pani nie zrobie nic złego, chce pokazać, że jest Pani forumowiczem krzykaczem, który drze się, a nie ma pojęcia. Don kichot węglowy Liwko, także zapraszam. Choć szczerze mówiąc, to sie trochę ciebie boję. A tu nie śmiecimy, a ja przepraszam, za kilka moich wiadomości nie na temat - chciałem dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 20.06.2016 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2016 Domino - pozwolisz że "zepsuję" Ci troszkę tamten wątek i przeniosę do niego kilka wcześniejszych postów stąd.. Zakłóci to tylko chronologię postów (ew. wskaż mi jakiś swój post lub dokonaj edycji pierwszego). Jutro postaram się o usunięcie tego swojego postu porządkowego (ew. przypomnijcie mi raportując go;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domino34 20.06.2016 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2016 Dyskusja zaczęła się od postu #1036 na stronie 52. Jesteś moderatorem zarządź mądrze. Ja się dostosuje. Nawiasem mówiąc (jeśli ktoś ma to niech mi podeśle w tamtym wątku charakterystykę sprawność vr czas do ogniw PV). Szukam, ale nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 20.06.2016 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2016 Redakcjo, czy można prosić o informację o usunięciu problemów, tak ładnie przesłaną na priv, jak robicie to z innymi informacjami redakcyjnymi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 20.06.2016 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2016 a ja mysle, ze powinniscie sobie wylac na te rozgrzane emocjami glowy po garze zimnej wody. dyskusja stala sie niemerytoryczna. problemy zostaly zgloszone i jak redakcja odpisala, ze robi to predzej lub pozniej zrobi. strasznie jestescie klotliwi o takie pierdoły:bash: dorosli ludzie a zachowuja sie gorzej niz dzieci w piaskownicy. AmenT u mnie tez sa problemy z otwieraniem zdjec, ale sposob na "otworz w nowej karcie" dziala, wiec luz...powiadomien na poczte nie lubie dostawac, wiec mam odhaczone ) Wazne, ze da sie pisac i czytac, a reszta w swoim czasie bedzie naprawiona, tak jak Redakcja wyzej to okreslila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 20.06.2016 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2016 ... Wazne, ze da sie pisac i czytac, a reszta w swoim czasie bedzie naprawiona, tak jak Redakcja wyzej to okreslila Dokładnie tak samo myślę.. a że są chwilowe utrudnienia - bo nie mogę od razu wtrącić swoje trzy grosze tam gdzie się coś dzieje to mój problem:) Jak ktoś jest zainteresowany i ma coś do powiedzenia to tematy znajdzie, więc to nie koniec świata. Jak nic - wychodzi tu nasze uzależnienie od forum. Sam nie wiem czy to dobrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_artur_ 20.06.2016 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2016 Redakcjo, czy można prosić o informację o usunięciu problemów, tak ładnie przesłaną na priv, jak robicie to z innymi informacjami redakcyjnymi? Ja jak nie dostaję powiadomień to nie odwiedzam forum.. chyba że sobie przypomnę jak teraz. ruch w wątkach sporo zamarł.. mniej reklam ludzie oglądają.. coś zmieniali chyba pozytywnych efektów nie widać - nie zauważyłem maila informującengo o nowościach typu obsługa tapatalka na forum.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.06.2016 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2016 (edytowane) AmenT u mnie tez sa problemy z otwieraniem zdjec, ale sposob na "otworz w nowej karcie" dziala, wiec luz...powiadomien na poczte nie lubie dostawac, wiec mam odhaczone ) Wazne, ze da sie pisac i czytac, a reszta w swoim czasie bedzie naprawiona, tak jak Redakcja wyzej to okreslila dokladnie, tez mam odhaczone powiadomienia, na rybke mi to potrzebne, poza zasmiecaniem poczty niczemu nie sluzy, latwiej jest dodac do subskrypcji i odswiezac zakładkę "ustawienia"co jakis czas. pokazują sie aktualnosci na subskrypcjach - wcale nie potrzebne do tego powiadomienia Edytowane 20 Czerwca 2016 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 20.06.2016 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2016 A mnie jest wygodnie z powiadomieniami. Lista wątków do których zaglądam to tylko kilka pozycji, a odbiór powiadomień mam ustawiony tak, że wpadają pod osobną zakładkę. Mogę jednym ruchem oczyścić z nich skrzynkę i nigdy nie mam zaśmieconego maila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.06.2016 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2016 ale musisz wejsc na poczte:p na tablecie poczty nie lubie ani czytac ani pisac. no ale to dyskusja jak dyskusja nad wyzszoscia swiat BN do wielkanocnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ŁUKASZ ŁADZIŃSKI 20.06.2016 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2016 A mnie jest wygodnie z powiadomieniami. Lista wątków do których zaglądam to tylko kilka pozycji, a odbiór powiadomień mam ustawiony tak, że wpadają pod osobną zakładkę. Mogę jednym ruchem oczyścić z nich skrzynkę i nigdy nie mam zaśmieconego maila. ... też mam osobną zakładkę ... ale od paru dni - ani jednego powiadomienia ! ogólnie nie fajnie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 21.06.2016 04:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2016 Nie działają także raporty, więc jesli ktoś ma do zgloszenia coś pilnego to piszcie PW. Co prawda moja skrzynka jest wiecznie przepełniona, ale staram się trzymać miejsce na dwie-trzy wiadomości.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 21.06.2016 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2016 Nie działają także raporty, więc jesli ktoś ma do zgloszenia coś pilnego to piszcie PW. Co prawda moja skrzynka jest wiecznie przepełniona, ale staram się trzymać miejsce na dwie-trzy wiadomości.. Jak to nie działają raporty.To powiedz czy te stare jak ta demencja FM się skończy będą widoczne, czy na nowo należy raportować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 21.06.2016 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2016 dokladnie, tez mam odhaczone powiadomienia, na rybke mi to potrzebne, poza zasmiecaniem poczty niczemu nie sluzy, latwiej jest dodac do subskrypcji i odswiezac zakładkę "ustawienia"co jakis czas. pokazują sie aktualnosci na subskrypcjach - wcale nie potrzebne do tego powiadomienia Otoz to TARcia, tak samo mam na poczte czesto wchodze, ale nie usmiecha mi sie miec powiadomienia z fm skoro mam subskrypcje Kazdy robi tak jak lubi Finlandia nie przejmuj sie raportami, od ich braku mniej stresu, i na korzysc Tobie to wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myjk 21.06.2016 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2016 Nie działają także raporty, więc jesli ktoś ma do zgloszenia coś pilnego to piszcie PW. Co prawda moja skrzynka jest wiecznie przepełniona, ale staram się trzymać miejsce na dwie-trzy wiadomości.. Przejrzyj WSZYSTKIE posty konsultantów, szczególnie tego na S. SPAM reklamowy aż trzeszczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 21.06.2016 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2016 Zastanawia mnie jedno. Skoro sytuacja się powtarza już wielokrotnie, to chyba wiadomo co jest przyczyną. W takim razie dlaczego tak długo trwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 21.06.2016 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2016 Jak to nie działają raporty.To powiedz czy te stare jak ta demencja FM się skończy będą widoczne, czy na nowo należy raportować? To pytanie do informatyków... Mam nadzieje, że tak jak przy poprzednich awariach wszystko co zaległe przyjdzie hurtem.. Melissa - masz rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 21.06.2016 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2016 To pytanie do informatyków... Mam nadzieje, że tak jak przy poprzednich awariach wszystko co zaległe przyjdzie hurtem.. Melissa - masz rację Wybacz mój uśmiech ,którego by się przydało :D:D .Napisałeś "Melissa" od razu mi się skojarzyło z tą na uspokojenie .....przydałoby się przydało.On ma nick z dwoma Mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts