Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Wybacz mój uśmiech ,którego by się przydało :D:D:D .Napisałeś "Melissa" od razu mi się skojarzyło z tą na uspokojenie .....przydałoby się przydało.On ma nick z dwoma Mm.:D

roznie pisza moj nick..nawet Mel :D

z biegiem lat przyzwyczailam sie, i wiem ze to o mnie chodzi :lol2:

Pamietajcie Panowie, ze owe "uspokojenie" zwiazane z moim nickiem moze okazac sie niezlym kamuflazem :D

• Odpowiedzi 1,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

koszmar z tymi zdjęciami:mad: pojawiają się z tyłu za tekstem, jeśli się uda na nie wejść to trzeba na każde oddzielnie, w międzyczasie pojawija się kilka reklam które trzeba wyłączyć aż się odechciewa ogladania:bash: Nie można przywrócić stanu poprzedniego? rozumiem że programiści muszą pokazać że coś robią ale po co przerabiać coś co dobrze działa?
koszmar z tymi zdjęciami:mad: pojawiają się z tyłu za tekstem, jeśli się uda na nie wejść to trzeba na każde oddzielnie, w międzyczasie pojawija się kilka reklam które trzeba wyłączyć aż się odechciewa ogladania:bash: Nie można przywrócić stanu poprzedniego? rozumiem że programiści muszą pokazać że coś robią ale po co przerabiać coś co dobrze działa?

rozwiązaniem - niezbyt optymalnemy ale jednak - jest otwieranie zdjęcia w osobnym oknie przegladarki..

W firefoxie nie otwierają się w osobnym oknie. Po prostu nadal wszystko nie działa. Ale :( są objawy grzebania przez informatyków. Znowu muszę ładować zdjęcia po jednej sztuce i działa to jeszcze wolniej niż przed powstaniem tego forumowego bałaganu.
W firefoxie nie otwierają się w osobnym oknie. Po prostu nadal wszystko nie działa. Ale :( są objawy grzebania przez informatyków. Znowu muszę ładować zdjęcia po jednej sztuce i działa to jeszcze wolniej niż przed powstaniem tego forumowego bałaganu.

a spróbuj tak... myszka najeżdżasz na zdjecie ... (jeżeli jestes praworeczna) klikasz prawy przycisk myszki i wybierasz opcję OTWÓRZ ODNOŚNIK W NOWYM OKNIE.

Mam lisa i u mnie działa.

Opcje otwórz w nowym oknie, otwórz w nowej karcie działają. Na szczęście FM to nie facebook czy jakiś blog modowy i przegladniecie kilku zdjęć dziennie da się przeżyć, nawet jeśli odbywa się to w taki dość niewygodny sposób.
Nie da się tak korzystać z forum. Wyobraź sobie, że 7 kobiet dyskutuje na jeden temat posiłkując się zdjęciami i rysunkami. W ciągu kilku minut w wątku może przybyć kikadziesiąt postów, a jeśli rozmawiają jak urzadzic kuchnię, to zdjęcia i rysunki pojawiają się często niemal lawinowo. Albo je widzę od razu, albo nie jestem w stanie uczestniczyć w takiej dyskusji. Nie mam tyle czasu, żeby każde zdjęcie otwierać w nowym oknie.
No spoko, ja nie korzystam z tego forum do prezentowania/oglądania "kilometrowych" fotorelacji więc ograniczenie podglądu zdjęć mi nie przeszkadza, ale rzeczywiście jak ktoś głównie spędza czas w takich wątkach, to może to być uciążliwe.
Wczoraj dostałem mail, że jedna z osób która chce się zarejestrować na forum , nie dostała maila aktywującego konto. Podejrzewam, że to może być związane z awarią forum.
Pierniczysz.Otwierają się i nie są kłopotliwe.;):)

Wypieki w Twojej odpowiedzi są mało miłe. Zaczepne, trolujące, obraźliwe.

Zdjęcia się nie wszędzie i nie wszystkim otwierają. Ja w telefonie nie mogę podejrzeć. I to wcale nie jest powód do drwiny z innych.

Dostałam 2 powiadomienia. To jakiś początek, ale zdjęcia z tumbnailsów trzeba wyklikiwać pojenczo, żeby się powiększyły.

Nie działają linki, np. do komentarzy, w sygnaturach wątków. Pojawia się komunikat:

Not Found

The requested URL /viewtopic.php was not found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Edytowane przez pestka56