Mmelisa 21.06.2016 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2016 Wybacz mój uśmiech ,którego by się przydało :D:D .Napisałeś "Melissa" od razu mi się skojarzyło z tą na uspokojenie .....przydałoby się przydało.On ma nick z dwoma Mm. roznie pisza moj nick..nawet Mel z biegiem lat przyzwyczailam sie, i wiem ze to o mnie chodzi Pamietajcie Panowie, ze owe "uspokojenie" zwiazane z moim nickiem moze okazac sie niezlym kamuflazem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 22.06.2016 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2016 koszmar z tymi zdjęciami:mad: pojawiają się z tyłu za tekstem, jeśli się uda na nie wejść to trzeba na każde oddzielnie, w międzyczasie pojawija się kilka reklam które trzeba wyłączyć aż się odechciewa ogladania:bash: Nie można przywrócić stanu poprzedniego? rozumiem że programiści muszą pokazać że coś robią ale po co przerabiać coś co dobrze działa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_artur_ 23.06.2016 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2016 może nie mają kopii zapasowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siefinpird 23.06.2016 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2016 koszmar z tymi zdjęciami:mad: pojawiają się z tyłu za tekstem, jeśli się uda na nie wejść to trzeba na każde oddzielnie, w międzyczasie pojawija się kilka reklam które trzeba wyłączyć aż się odechciewa ogladania:bash: Nie można przywrócić stanu poprzedniego? rozumiem że programiści muszą pokazać że coś robią ale po co przerabiać coś co dobrze działa? rozwiązaniem - niezbyt optymalnemy ale jednak - jest otwieranie zdjęcia w osobnym oknie przegladarki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 23.06.2016 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2016 W firefoxie nie otwierają się w osobnym oknie. Po prostu nadal wszystko nie działa. Ale są objawy grzebania przez informatyków. Znowu muszę ładować zdjęcia po jednej sztuce i działa to jeszcze wolniej niż przed powstaniem tego forumowego bałaganu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siefinpird 23.06.2016 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2016 W firefoxie nie otwierają się w osobnym oknie. Po prostu nadal wszystko nie działa. Ale są objawy grzebania przez informatyków. Znowu muszę ładować zdjęcia po jednej sztuce i działa to jeszcze wolniej niż przed powstaniem tego forumowego bałaganu. a spróbuj tak... myszka najeżdżasz na zdjecie ... (jeżeli jestes praworeczna) klikasz prawy przycisk myszki i wybierasz opcję OTWÓRZ ODNOŚNIK W NOWYM OKNIE. Mam lisa i u mnie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_artur_ 23.06.2016 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2016 tak samo działa wciśnięcie środkowego albo kółka.. ale to półśrodki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siefinpird 23.06.2016 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2016 tak samo działa wciśnięcie środkowego albo kółka.. ale to półśrodki to prawda.. ale jak sie nie ma co sie lubi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 23.06.2016 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2016 Taka zielona nie jestem. Po prostu nic nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kemot_p 23.06.2016 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2016 Opcje otwórz w nowym oknie, otwórz w nowej karcie działają. Na szczęście FM to nie facebook czy jakiś blog modowy i przegladniecie kilku zdjęć dziennie da się przeżyć, nawet jeśli odbywa się to w taki dość niewygodny sposób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 23.06.2016 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2016 Nie da się tak korzystać z forum. Wyobraź sobie, że 7 kobiet dyskutuje na jeden temat posiłkując się zdjęciami i rysunkami. W ciągu kilku minut w wątku może przybyć kikadziesiąt postów, a jeśli rozmawiają jak urzadzic kuchnię, to zdjęcia i rysunki pojawiają się często niemal lawinowo. Albo je widzę od razu, albo nie jestem w stanie uczestniczyć w takiej dyskusji. Nie mam tyle czasu, żeby każde zdjęcie otwierać w nowym oknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kemot_p 23.06.2016 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2016 No spoko, ja nie korzystam z tego forum do prezentowania/oglądania "kilometrowych" fotorelacji więc ograniczenie podglądu zdjęć mi nie przeszkadza, ale rzeczywiście jak ktoś głównie spędza czas w takich wątkach, to może to być uciążliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 26.06.2016 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2016 faktycznie zdjęcia się nie otwierają. Jest to kłopotliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 26.06.2016 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2016 faktycznie zdjęcia się nie otwierają. Jest to kłopotliwe. Pierniczysz.Otwierają się i nie są kłopotliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 27.06.2016 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2016 Wczoraj dostałem mail, że jedna z osób która chce się zarejestrować na forum , nie dostała maila aktywującego konto. Podejrzewam, że to może być związane z awarią forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 28.06.2016 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2016 Pierniczysz.Otwierają się i nie są kłopotliwe. Wypieki w Twojej odpowiedzi są mało miłe. Zaczepne, trolujące, obraźliwe. Zdjęcia się nie wszędzie i nie wszystkim otwierają. Ja w telefonie nie mogę podejrzeć. I to wcale nie jest powód do drwiny z innych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plusfoto 28.06.2016 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2016 WOW - mejle zaczynają docierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 28.06.2016 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2016 super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 28.06.2016 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2016 (edytowane) Dostałam 2 powiadomienia. To jakiś początek, ale zdjęcia z tumbnailsów trzeba wyklikiwać pojenczo, żeby się powiększyły. Nie działają linki, np. do komentarzy, w sygnaturach wątków. Pojawia się komunikat:Not FoundThe requested URL /viewtopic.php was not found on this server.Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. Edytowane 28 Czerwca 2016 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 28.06.2016 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2016 Powiadomienia chyba zaczęły działać... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts