Liwko 28.06.2016 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2016 Powiadomienia chyba zaczęły działać... Adam M. No, jedno rano doszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 28.06.2016 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2016 Teraz dochodza bardzo ładnie, ale z podglądem zdjęć nadal krewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 28.06.2016 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2016 Do mnie doszły aż trzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 29.06.2016 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2016 Czy można coś zrobić z ofermą z ofero.pl 75% postów na pierwszej stronie "nowe posty" należą do niego, wszystkie w tym samym temacie. Jakaś masakra, zawłaszcza sobie FM zaśmiecając je reklamami. Rozumiem reklama jest Wam potrzebna, ale to co ten człowiek wyczynia to przechodzi przechodzi ludzkie pojęcie...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 29.06.2016 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2016 Czy można coś zrobić z ofermą z ofero.pl 75% postów na pierwszej stronie "nowe posty" należą do niego, wszystkie w tym samym temacie. Jakaś masakra, zawłaszcza sobie FM zaśmiecając je reklamami. Rozumiem reklama jest Wam potrzebna, ale to co ten człowiek wyczynia to przechodzi przechodzi ludzkie pojęcie...... Do modyfikacji serwera/softu ogłoszenia w Ofero24 nie były rejestrowane w temacie "Ogłoszenia drobne". Teraz są i zrobił się śmietnik. Dodatkowo system uniemożliwia zgłaszanie takich nadużyć poprzez czarny trójkąt z wykrzyknikiem. Możemy sobie tylko pisać tutaj. Problem był już zgłaszany kilka dni temu i nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 29.06.2016 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2016 A ze zdjęciami nadał kłopot. Jak są wstawione w post tumbneilsy, to się nie powiększają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 01.07.2016 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2016 Ale wszelakie materiały reklamowe, śmigają aż za dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 14.07.2016 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2016 Mam problem z pisaniem postów w topiku "lubelskie". Pojawia się taka informacja1. Brak uprawnień by przeglądać te stronę.2. Próbujesz edytować cudza wiadomość lub wykonywać jakiekolwiek inne akcje administracyjne,3. Twoje konto nie zostało w pełni aktywowane lub wyłączone przez administratora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 15.07.2016 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2016 Tomaszs131, kilka razy zdarzyło się, że wylogowało mnie automatycznie. Sprawdź czy jesteś zalogowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 15.07.2016 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2016 Tomaszs131, kilka razy zdarzyło się, że wylogowało mnie automatycznie. Sprawdź czy jesteś zalogowany Sprawdziłem i byłem zalogowany:( Wygląda mi to na jednowątkowego bana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 15.07.2016 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2016 Może ktoś cięzablokował. Poproś moda o sprawdzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 16.07.2016 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2016 Mam problem z pisaniem postów w topiku "lubelskie". Pojawia się taka informacja 1. Brak uprawnień by przeglądać te stronę. 2. Próbujesz edytować cudza wiadomość lub wykonywać jakiekolwiek inne akcje administracyjne, 3. Twoje konto nie zostało w pełni aktywowane lub wyłączone przez administratora. Czy mógłbym prosić jednego z dostępnych na FM modów o wyjaśnienie powyższego przypadku zablokowania mojej osobie dostępu do powyższego wątku? Może dla odmiany zgłoszę pozytywny aspekt funkcjonowania FM- wyświetlanie małych ikonek zdjęć wróciło do normy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myjk 21.07.2016 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2016 Wersja mobilna leży i kwiczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 21.07.2016 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2016 Doprawdy nic nie możecie zrobić z przekierowaniami z ofero24?Redakcjo wejdź na Ogłoszenia drobne - szukam, sprzedam, kupię, oddam, zamienię i zerknij co tam się dzieje.95% ogłoszeń nie ma nic wspólnego z tematyką FM - pożyczki bez bik, nauka języka przez Skype /?/, masaże kręgosłupa itp.Wielokrotne powtarzanie tych samych treści, po kilka w ciągu jednego dnia.Najgorsze, że te ogłoszenia są widoczne po kliknięciu na Szukaj - Nowe posty. Aby prześledzić kto się ostatnio wypowiadał należy najpierw przebrnąć przez kilka ogłoszeń o certyfikatach energetycznych, sprzedaży faktur, pracy przez internet, ....Jednocześnie palantów tam się ogłaszających nie można zgłaszać do moderacji.I najśmieszniejsze w tym wszystkim - Każdy forumowicz ma prawo do jednego ogłoszenia!Czy jest to zamierzone działanie Redakcji?Czy Redakcja czyta ten wątek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 21.07.2016 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2016 Mi najbardziej przeszkadzają te niepowiększające się zdjęcia. Praktycznie zrezygnowałem z otwierania miniaturek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 21.07.2016 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2016 (edytowane) I najśmieszniejsze w tym wszystkim - Każdy forumowicz ma prawo do jednego ogłoszenia! Czy jest to zamierzone działanie Redakcji? Czy Redakcja czyta ten wątek? To nie jest przekierowanie. Przeca to też "agenda" i portal muratora. To ich (muratora) portal ogłoszeniowy tylko zakamuflowany - taka zmyłka marketingowa. My to ich mięso armatnie - natomiast marketingowo genialne posuniecie - wszak najwieksze forum budowlane ...................... http://ofero24.muratordom.pl/ Edytowane 21 Lipca 2016 przez sSiwy12 linka dopisalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.07.2016 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2016 Mi najbardziej przeszkadzają te niepowiększające się zdjęcia. Praktycznie zrezygnowałem z otwierania miniaturek. przeciez juz sie otwieraja od paru dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 21.07.2016 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2016 Faktycznie masz racje Działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 21.07.2016 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2016 @autorusu mnie też się otwierają @Siwy Kurcze, ale takiego bałaganu na Ofero24 nie było przed zmianą softu, jak również przełożenia z Ofero na samo FM.FM i Ofero działały tak jakby niezależnie od siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 21.07.2016 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2016 @Siwy Kurcze, ale takiego bałaganu na Ofero24 nie było przed zmianą softu, jak również przełożenia z Ofero na samo FM. FM i Ofero działały tak jakby niezależnie od siebie. Noooo, a przez to, Ofero24 był nieatrakcyjny. Obstawiam, ze soft miał to na celu - automacik działa na medal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts