pestka56 01.09.2016 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2016 Moje zaczęły działać teraz. Ciekawe, czy znowu przyjdą pojedynczo wszystkie zaległe !!! To jak atak na skrzynkę mailową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 01.09.2016 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2016 Właśnie dostałem 65 powiadomień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 01.09.2016 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2016 Do mnie przyszły 34, i tak wystarczy zważywszy na ilość tego co mam do przejrzenia w tych wątkach Po prostu sobie nie radzą z utrzymaniem forum i to sięstaje coraz bardziej upierdliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 01.09.2016 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2016 U mnie trochę więcej 85. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kemot_p 01.09.2016 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2016 Jak działają te powiadomienia z którymi są problemy? Kiedy powinny przychodzić? Gdzie się to konfiguruje? Ja mam w subskrypcji kilkanaście wątków ale powiadomienia dostaję tylko jak przydzie mi wiadomość na skrzynkę. Innych jeszcze nigdy nie dostałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 01.09.2016 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2016 Przychodzą na skrzynkę lub nie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 02.09.2016 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2016 Po prostu sobie nie radzą z utrzymaniem forum........ To co ma działać - działa . I to z rozmachem - patrz reklamy. Ale perełką są ogłoszenia drobne i Ofero24. Działają bez zarzutu. Ps.I od kiedy "mięso armatnie" ma na cokolwiek wpływ ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 02.09.2016 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2016 No comment Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myjk 10.09.2016 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2016 Powiadomień, PO RAZ KOLEJNY, brak! Może jak wyłączycie trochę REKLAM, to zacznie to w końcu jakoś sensownie działać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 10.09.2016 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2016 Czy to nie może normalnie działać. Ucięłabym łapki temu co bez przerwy grzebie i dała do zabawy Nie przychodzą powiadomienia, nigdy nie wiadomo jak będzie działać wstawianie zdjęć do postów – raz można tylko pojedynzo a za pół godziny wchodzi po 5 sztuk. Zniechęcająca huśtawka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 12.09.2016 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2016 Pojawiło się teraz 20 powiadomień. Wszystkie opóźnione, bo z zeszłotygodniowymi wpisami, które już przeczytałam. Bałagan !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 13.09.2016 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2016 Prosimy o zgłaszanie zakłóceń. Przepraszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 13.09.2016 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2016 Toż zgłaszamy, tylko, że one pojawiają się i znikają, a potem znowu się pojawiają, mimo zgłoszeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_artur_ 13.09.2016 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2016 przeglądarka chrome mobilna (wersja forum normalna) - jak chcę przejść do następnej strony (z numeru stron) albo ostatniej - wszystko jedno czy na górze czy na dole pod postami to zamiast tego strona zachowuje się tak, jakbym banner reklamowy u góry strony nacisnął.. dzięki temu rzygam już stroną fakro (najwięcej reklam chyba) - to pewnie specjalnie zrobione bo wtedy mają dużo wejść z forum i Wam hajs się zgadza.. pomaga czasem odwrócenie tabletu w pion i powrót ale nie zawsze.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 14.09.2016 04:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2016 Ja dziś dostałem powiadomienie od redakcji z wczoraj z 16:35. Reszty niestety nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 14.09.2016 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2016 (edytowane) przeglądarka chrome mobilna (wersja forum normalna) - jak chcę przejść do następnej strony (z numeru stron) albo ostatniej - wszystko jedno czy na górze czy na dole pod postami to zamiast tego strona zachowuje się tak, jakbym banner reklamowy u góry strony nacisnął.. dzięki temu rzygam już stroną fakro (najwięcej reklam chyba) - to pewnie specjalnie zrobione bo wtedy mają dużo wejść z forum i Wam hajs się zgadza.. pomaga czasem odwrócenie tabletu w pion i powrót ale nie zawsze.. Mam ten sam problem. Korzystanie z FM pomału staje się trudne, żeby nie powiedzieć beznadziejne.... Problem z niemożnością pisania postów w grupie budowlanej "lubelskie" wciąż nie został rozwiązany. No, ale o tym wspominałem już parokrotnie. Edytowane 14 Września 2016 przez Tomaszs131 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myjk 14.09.2016 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2016 (edytowane) Powiadomienia działały DWA dni. Dobra robota! Ps. Forum działa jak flaki z olejem. Więcej reklam! Edytowane 14 Września 2016 przez Myjk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 16.09.2016 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2016 Mam ten sam problem. Korzystanie z FM pomału staje się trudne, żeby nie powiedzieć beznadziejne.... Problem z niemożnością pisania postów w grupie budowlanej "lubelskie" wciąż nie został rozwiązany. No, ale o tym wspominałem już parokrotnie. Czy Pan kliknął przycisk dołącz? Mieliśmy kilka takich zgłoszeń, okazało się, że Forumowicz nie kliknął w Dołącz w menu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 16.09.2016 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2016 Czy Pan kliknął przycisk dołącz? Mieliśmy kilka takich zgłoszeń, okazało się, że Forumowicz nie kliknął w Dołącz w menu. Nigdy wcześniej nie musiałem korzystać z tego menu by pisać i odpowiadać na posty w tej grupie. Tak było przez ostatnie trzy lata, widać się pozmieniało.... Dziękuję za podpowiedz, już wszystko jest ok:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 17.09.2016 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2016 Uff, przynajmniej jeden problem z głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts