finlandia 31.07.2017 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2017 Od kilku dni znany juz problem powrócił. Nie mogę kliknąć w temat, bo "zasłania" go baner reklamowy. Nawet w tym dziale - Uwagi. Wszystko dziala jak trzeba przy adblocku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 19.09.2017 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2017 Czy tylko u mnie nie działają powiadomienia? Zaczęło się w ubiegłym tygodniu i nie wróciło po weekendzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo1 19.09.2017 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2017 U mnie działają cały czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 19.09.2017 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2017 Do mnie zgłoszenia docierają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 19.09.2017 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2017 u mnie działają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 26.09.2017 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2017 u mnie działają Czyli chyba dostałem półbana :hahahaha: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 16.10.2017 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2017 Płatny profil - skonczyl mi sie wlasnie, chce przedluzyc, osoby (maile i telefony) nieaktualne - skrzynki odbijaja, a tel nie odpowiada. Ktos cos? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 16.10.2017 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2017 Płatny profil - skonczyl mi sie wlasnie, chce przedluzyc, osoby (maile i telefony) nieaktualne - skrzynki odbijaja, a tel nie odpowiada. Ktos cos? Po co Ci PP.Wszyscy i bez niego Cie znają tak jak np. finlandię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 16.10.2017 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2017 Po co Ci PP.Wszyscy i bez niego Cie znają tak jak np. finlandię Zeby mi zaden troll nie zarzucal ze sie podle reklamuje, ze lamie regulamin etc. Poza tym jak mi maja stopke edytowac "tu byla reklama" albo otrzymywac znowu tony PW nad ktorymi nie da sie zapanowac - wole zaplacic ten 1200 netto rocznie i moc miec maila/strone/telefon w profilu i podpisie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 16.10.2017 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2017 Szanowny fighter1983, możemy tylko przeprosić za zaistniałą sytuację. Alarmujemy biuro reklamy, takie sytuacje nie powinny mieć miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 17.10.2017 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2017 Szanowny fighter1983, możemy tylko przeprosić za zaistniałą sytuację. Alarmujemy biuro reklamy, takie sytuacje nie powinny mieć miejsca. juz jestem w kontaklcie udalo sie zlapac na tel stacjonarnym, ale maile trzeba poaktualizowac na stronie PP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 10.11.2017 00:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2017 no dobra.problem reklam byl od zawsze na forum... i oczywiscie nikt nic nie zrobil.mozna zrozumiec... reklamy reklamy.. zrodlo dochodu...ale dzisiaj forum mi "odjezdza" na chwile w bok, zeby zrobic miejsce reklamie.. i za chwile przyjezdza na miejsce... no to juz jest gruba bardzo gruba mega gruba przesada.to juz jest przekroczenie funkcjonalnosci... i praktycznie uniemozliwienie korzystaniaco dalej?spadek ilosci odwiedzin, spadek ilosci rozwiazanych problemow.i za chwile reklamy juz zarzna forum. Wystarczy... teraz krok, a najlepiej kilka w tyl. i tego Pana/ia co wprowadzil "odjezdzajace" forum out z ZPR dyscyplinarnie za dzialanie na szkode firmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 10.11.2017 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2017 Od wczoraj nie docierają do mnie powiadomienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 11.11.2017 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2017 no dobra. problem reklam byl od zawsze na forum... i oczywiscie nikt nic nie zrobil. mozna zrozumiec... reklamy reklamy.. zrodlo dochodu... ale dzisiaj forum mi "odjezdza" na chwile w bok, zeby zrobic miejsce reklamie.. i za chwile przyjezdza na miejsce... no to juz jest gruba bardzo gruba mega gruba przesada. to juz jest przekroczenie funkcjonalnosci... i praktycznie uniemozliwienie korzystania co dalej? spadek ilosci odwiedzin, spadek ilosci rozwiazanych problemow. i za chwile reklamy juz zarzna forum. Wystarczy... teraz krok, a najlepiej kilka w tyl. i tego Pana/ia co wprowadzil "odjezdzajace" forum out z ZPR dyscyplinarnie za dzialanie na szkode firmy By utrzymać forum, muszą być reklamy. Nie powinny jednak przeszkadzać nadmiernie w korzystaniu z forum. Prosimy o informację, jaka to reklama lub o zrzut ekranu na [email protected]. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 12.11.2017 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2017 „odjazdowa” reklama była naprawdę denerwująca i zniechęcająca do korzystania z forum. Dobrze, że została zdjęta. Nie chodzi oczywiście o zawartość, ale sposób jej prezentowania. Fighter dobrze problem opisał. Cyklicznie pojawia się problem z zanikaniem powiadomień z subskrybowanych wątków. To też warto byłoby uregulować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mku7i 12.11.2017 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2017 (edytowane) W ostatnich dniach powiadomienia docierają na maila ze sporym opóźnieniem, na przykład 24 godzinnym. Nie załącza mi sygnatury przy dodaniu wpisu z telefonu. Edytowane 14 Listopada 2017 przez Tomaszs131 Łączenie postów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.11.2017 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 prosze o informacje dlaczego jak chce dodac zdjecie z komputera wyskakuje mi komunikat ze nie moge zalozyc grupy na kij mi zakladanie grupy skoro chce tylko fotke dodac. cos mam odhaczyc, zaznaczyc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 14.11.2017 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 Dziękujemy za zgłoszenia - przekazujemy je do programistów. Damy znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mku7i 15.11.2017 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2017 U mnie dodawanie zdjęć też padło, wyświetla komunikat o założeniu grupy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 15.11.2017 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2017 Znowu są te zniechęcające przesuwne reklamy. to naprawdę jest przesada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts