TAR 15.11.2017 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2017 (edytowane) mnie wkurza notorycznie pojawiajacy sie pasek "tu znajdziesz" w liscie subskrypcji, kiedys byl na gorze a teraz rozwala mi cale ustawienia ulubionych watkow:bash: byl okres kiedy sie to g... nie pokazywalo w ten sposob, od paru dni znowu jest i wkurza. edit: ponarzekalam i zniklo Edytowane 15 Listopada 2017 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myjk 08.12.2017 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2017 Znowu od 2 dni brakuje powiadomień. Przyszły mi dwa aktualne dzisiaj i znowu cisza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 08.12.2017 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2017 U mnie niestety jest podobnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.12.2017 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2017 U mnie to samo. Brak powiadomień. Od jakiegoś czasu znowu nie mogę dodać zdjęć grupowo, czyli pięć za jednym razem. Dodawanie zdjęćpojedyńczo jest co najmniej niewygodne. Czy naprawdę takie podstawowe rzeczy, drobiazgi, nie mogą zawsze działać sprawnie ?????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 09.12.2017 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2017 Od jakiś czterech dni powiadomienia wiszą. Raz na jakiś czas dochodzi jedno lub dwa z dwu, trzydniowym opóźnieniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mku7i 10.12.2017 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2017 Potwierdzam, powiadomienia nie działają. Dodawanie zdjęć od dłuższego czasu nie działa poprawnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plusfoto 10.12.2017 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2017 Święta idą to mamy prezent pod choinkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 10.12.2017 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2017 Irytujące również dla nas. Zgłaszamy informatykom w poniedziałek temat. I bardzo przepraszamy za te powtarzające się problemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 11.12.2017 01:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2017 KOCHANI FORUMOWICZE, już dwunasty raz dzieci z Ogniska Marymont przygotowały prace na aukcję. Są w tym roku też prace Tajemniczej Forumowiczki, które przesłała kartki do Ogniska. Zapraszamy do licytowania. Dzieci wiedzą, że my nie zawodzimy. Mieć pod choinkę prace dziecka - to podnosi na sercu, to radość, to prawdziwe święto... Aukcja trwa do 17 grudnia do godziny 22. A w poniedziałek wysyłamy prace. http://forum.muratordom.pl/showthrea...-dzieci-zobacz http://forum.muratordom.pl/showthrea...-Tu-licytujemy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.12.2017 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2017 Irytujące również dla nas. Zgłaszamy informatykom w poniedziałek temat. I bardzo przepraszamy za te powtarzające się problemy. Myślę, że skoro ciągle powtarzają się te same problemy, a powtarzają się, warto byłoby żeby informatycy standardowo sprawdzali w cyklu 1-2 tygodniowym, czy wszystko działa prawidłowo. Przed chwilą dostałam hurtem powiadomienia z ostatnich kilku dni, nawet z tych wątków, które już wcześniej sprawdziłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 19.12.2017 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 By utrzymać forum, muszą być reklamy. Nie powinny jednak przeszkadzać nadmiernie w korzystaniu z forum. Prosimy o informację, jaka to reklama lub o zrzut ekranu na [email protected]. "Odjazdowa" reklama wrocila, udalo sie ja uchwycic na prtscr Odjazd http://pliki.med-bud.pl/odjazd.jpg Przyjazd http://pliki.med-bud.pl/przyjazd.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 19.12.2017 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Ta upierdliwa i przez to zniechęcająca reklama wraca w tej formie co kilka dni. Nadal nie działa ładowanie plików po 5 sztuk. Trzeba się męczyć wklejając pojedynczo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.04.2021 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2021 Jak edytować post ? Napisałam dość długo , weszła mi połowa bez istotnej części czyli firmy która polecalam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 06.04.2021 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2021 Poniżej postu, który zamierzasz edytować na pasku, po prawej stronie, czerwonego napisu "Wersja mobilna" kliknij na ołówek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
giman 17.04.2021 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2021 Temat uwag do forum nie wyświetla mi się do końca.Kończy się na poście #4362 (czasem na #4372) i dalej absolutne nic.Nie zauważyłem tego w innych tematach. Ten: https://forum.muratordom.pl/showthread.php?230910-Forum-Muratora-uwagi/page219 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plusfoto 18.04.2021 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2021 Znów jakiś przedszkolak coś namieszał. W co bym nie kliknął to mam taki widok. Jak jestem spokojny to tu już mi nerwy pomału puszczają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 18.04.2021 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2021 W domowym komputerze mam tak samo. Za to dla odmiany otwiera mi się całe "Uwagi o naszym forum" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 19.04.2021 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2021 Zgłaszamy, zgłaszamy i możemy tylko prosić Was o cierpliwość. Naprawiają, przepraszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 19.04.2021 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2021 Lepiej niech napiszą całość od początku. Każda naprawa, każdy dodatek, to dodatkowe KB do programu i nigdy nie chodzi tak dobrze jakby się chciało. Vide systemy Appla pracuję na nich od 1991 i najlepsze, najsprawniejsze były te pierwsze. Potem je rozbudowywano, a one nic tylko puchły w kolejne KB, potem MB, a sprawność coraz gorsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 20.04.2021 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2021 Znów jakiś przedszkolak coś namieszał. [ATTACH=CONFIG]454947[/ATTACH] W co bym nie kliknął to mam taki widok. Jak jestem spokojny to tu już mi nerwy pomału puszczają. To okno mnie też dobija. Co klikniecie to samo. Przerobiłem wszystkie opcje zatwierdzania NIC nie pomaga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts