Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ZGŁOSZONE PROBLEMY do rozwiązania / naprawy

ponury63

Recommended Posts

To okno mnie też dobija. Co klikniecie to samo. Przerobiłem wszystkie opcje zatwierdzania NIC nie pomaga.

Musi być uzależnione od konfiguracji informatycznej. Mam dwa urządzenia, niby ten sam /stary/ system operacyjny, niby zbliżone programy, ale w jednym kompie jest, a w drugim nie ma :)

• Odpowiedzi 1,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzisiaj co Murator odpier...z reklamami to głowa mała.

Nawet podczas pisania tego posta przerwało mi i pokazało się coś takiego:

Screenshot_20210423-203321_Chrome.jpg

Mówię spoko, klikam na krzyżyk w tej chamskiej i ordynarnej reklamie i mam nadzieję,że zniknie a tu zdziwko, po kliknięciu na krzyżyk pojawia mi się to:

Screenshot_20210423-202844_Chrome.jpg

Po zamknięciu tego spamu nie mogłem dokończyć posta bo dalej panienka w okienku zachęcała do kredytu...

Czy Muratorze, nie uważacie, że jest to już zdrowe przegięcie pały i ktoś za robienie z ludzi idiotow powinien wylecieć na zbity pysk ?

Edytowane przez Arturo1972

• 2 months później...
Error 1020 - access danied...

Dokładnie to samo u mnie, gdy ztwierdzam napisany post. A po chwili wyrzuca mnie z forum informując o zagrożeniu generowanym przez stronę.

Zdjęć nadal nie da się dodać.

Podobno zdjęcia można dodać jeśli używa się np. fotosikopodobnych programów. Dla mnie to bez sensu.

Dodawanie z komputera pozwalało tworzyć albumy tematyczne. Dawało stały bardzo łatwy i przejrzysty dostęp do archiwum wstawionych w postach zdjęć. To pozwalało szybko posłużyć się już raz użytymi zdjęciami, gdy dyskusja powracała w postach.

Jest możliwość , że ktoś zapanuje nad forum?

Szkoda , że przez usterki techniczne traci się tyle tematów:bash: - nie chce się odpisywać , wszystko komplikują reklamy, brak możliwości dodania zdjęć, jak chce się edytować styl to znika wszystko co się napisało, wyskakują jakieś blokady ekranu i błędy na stronie.

Może i są wakacje, ale litości czy informatyk nie może przywrócić starego pliku konfiguracyjnego? nawet z tapetą w starych barwach które było o niebo lepsze - tam nie ma błędów , a potem dodawać te "rzekomo" nowinki w plik konfiguracyjny?

Mam wrażenie, że grzebie po omacku chce usunąć reklamy to niszczy "wszystkie zdjęcia" chce łatać błędy językowe to niszczy style i format czcionki.

jest możliwość , że ktoś zapanuje nad forum?

Szkoda , że przez usterki techniczne traci się tyle tematów:bash: - nie chce się odpisywać , brak możliwości dodania zdjęć, jak chce się edytować styl to znika wszystko co się napisało, wyskakują jakieś blokady ekranu i błędy na stronie.

Może i są wakacje, ale litości czy informatyk nie coś z tym zrobić?.

ponawiam

Nie wiem czy to jest specjalnie robione dla wymęczenia przeciwnika bo forum już od jakiegoś czasu kuleje technicznie a od wczoraj u mnie po napisaniu posta pojawia się na cały ekran taka informacja

Checking your browser before accessing muratordom.pl.

This process is automatic. Your browser will redirect to your requested content shortly.

Please allow up to 5 seconds…

DDoS protection by Cloudflare

Ray ID: 6754ba8f5b93ffd0

Czekam 5 sekund i nic i tak za każdym razem gdy pojawi się taki komunikat. Nie za każdym razem to się pojawia ale umie uprzyjemnić pisanie.

Czy jest ktoś tu władny aby ten rozgardiasz ogarnąć raz a porządnie????