finlandia 21.04.2021 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2021 To okno mnie też dobija. Co klikniecie to samo. Przerobiłem wszystkie opcje zatwierdzania NIC nie pomaga. Musi być uzależnione od konfiguracji informatycznej. Mam dwa urządzenia, niby ten sam /stary/ system operacyjny, niby zbliżone programy, ale w jednym kompie jest, a w drugim nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 21.04.2021 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2021 Okno pojawia się po KAŻDYM ruchu myszą na nowo otwartej stronie. Mamy się do tego przyzwyczaić, jak do namordników? Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 21.04.2021 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2021 Ile można wyłączać durne okno? Weekend skończył sie 3 dni temu. Zróbcie z tym coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arturo1972 23.04.2021 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2021 (edytowane) Dzisiaj co Murator odpier...z reklamami to głowa mała. Nawet podczas pisania tego posta przerwało mi i pokazało się coś takiego: Mówię spoko, klikam na krzyżyk w tej chamskiej i ordynarnej reklamie i mam nadzieję,że zniknie a tu zdziwko, po kliknięciu na krzyżyk pojawia mi się to: Po zamknięciu tego spamu nie mogłem dokończyć posta bo dalej panienka w okienku zachęcała do kredytu... Czy Muratorze, nie uważacie, że jest to już zdrowe przegięcie pały i ktoś za robienie z ludzi idiotow powinien wylecieć na zbity pysk ? Edytowane 23 Kwietnia 2021 przez Arturo1972 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 24.04.2021 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2021 Ja mam je ciągle na tablecie (Android), ale na maczku stacjonarnym dziś sie nie pojawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myjk 25.04.2021 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2021 To forum to jakiś skrajny absurd. Reklam narąbane jak świni do koryta -- nic dziwnego że nad tym nikt nie potrafi zapanować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lockin 07.07.2021 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2021 Ja od kilku dni nie mogę dodawać zdjęć z komputera. Nie ma błędów, po prostu się nie dodają ani do biblioteki ani do wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arturo1972 07.07.2021 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2021 Ja od kilku dni nie mogę dodawać zdjęć z komputera. Nie ma błędów, po prostu się nie dodają ani do biblioteki ani do wątku. Potwierdzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 07.07.2021 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2021 No, to już trwa dobre 2 tygodnie, że nie mogę dodawać zdjęć z komputera. To już chyba przesada droga Redakcjo, że nie kontrolujecie działania i nie reagujecie na problemy techniczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kriss7 07.07.2021 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2021 Ja z kolei nie moge założyć tematu, czy to na chromie, czy edgu czy komórce.Error 1020 - access danied... i tak od kilku dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 12.07.2021 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2021 Error 1020 - access danied... Dokładnie to samo u mnie, gdy ztwierdzam napisany post. A po chwili wyrzuca mnie z forum informując o zagrożeniu generowanym przez stronę. Zdjęć nadal nie da się dodać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kemot_p 19.07.2021 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2021 Również zgłaszam problem z niedodawaniem zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 19.07.2021 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2021 Widziałem na forum pojawiające się zdjęcia, ale sprawdziłem - u mnie także nie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 19.07.2021 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2021 Podobno zdjęcia można dodać jeśli używa się np. fotosikopodobnych programów. Dla mnie to bez sensu. Dodawanie z komputera pozwalało tworzyć albumy tematyczne. Dawało stały bardzo łatwy i przejrzysty dostęp do archiwum wstawionych w postach zdjęć. To pozwalało szybko posłużyć się już raz użytymi zdjęciami, gdy dyskusja powracała w postach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 19.07.2021 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2021 Jest możliwość , że ktoś zapanuje nad forum?Szkoda , że przez usterki techniczne traci się tyle tematów:bash: - nie chce się odpisywać , wszystko komplikują reklamy, brak możliwości dodania zdjęć, jak chce się edytować styl to znika wszystko co się napisało, wyskakują jakieś blokady ekranu i błędy na stronie.Może i są wakacje, ale litości czy informatyk nie może przywrócić starego pliku konfiguracyjnego? nawet z tapetą w starych barwach które było o niebo lepsze - tam nie ma błędów , a potem dodawać te "rzekomo" nowinki w plik konfiguracyjny?Mam wrażenie, że grzebie po omacku chce usunąć reklamy to niszczy "wszystkie zdjęcia" chce łatać błędy językowe to niszczy style i format czcionki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 26.07.2021 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2021 jest możliwość , że ktoś zapanuje nad forum? Szkoda , że przez usterki techniczne traci się tyle tematów:bash: - nie chce się odpisywać , brak możliwości dodania zdjęć, jak chce się edytować styl to znika wszystko co się napisało, wyskakują jakieś blokady ekranu i błędy na stronie. Może i są wakacje, ale litości czy informatyk nie coś z tym zrobić?. ponawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 27.07.2021 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2021 Nie wiem czy to jest specjalnie robione dla wymęczenia przeciwnika bo forum już od jakiegoś czasu kuleje technicznie a od wczoraj u mnie po napisaniu posta pojawia się na cały ekran taka informacja Checking your browser before accessing muratordom.pl. This process is automatic. Your browser will redirect to your requested content shortly. Please allow up to 5 seconds… DDoS protection by Cloudflare Ray ID: 6754ba8f5b93ffd0 Czekam 5 sekund i nic i tak za każdym razem gdy pojawi się taki komunikat. Nie za każdym razem to się pojawia ale umie uprzyjemnić pisanie. Czy jest ktoś tu władny aby ten rozgardiasz ogarnąć raz a porządnie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plusfoto 27.07.2021 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2021 Czy jest ktoś tu władny aby ten rozgardiasz ogarnąć raz a porządnie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 27.07.2021 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2021 Ale że co? Coś wiesz czy błąd po mojej stronie z tym komunikatem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 27.07.2021 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2021 Ale że co? Coś wiesz czy błąd po mojej stronie z tym komunikatem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts