Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ZGŁOSZONE PROBLEMY do rozwiązania / naprawy

ponury63

Recommended Posts

• 1 month później...
  • Odpowiedzi 1,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 5 months później...
Jest nam bardzo przykro. Programiści dostają zadanie, efekt krótkotrwały...

Albo za mało placicie, żeby mieć dobrych programistow, albo pora na radykalną zmianę oprogramowania na nowe, tzn. napisane od początku do końca pod konkretne potrzeby forum.

Żadne oprogramowanie, które jest poprawiane = modyfikowane nie będzie bezawaryjne.

Jak długo zyski są wieksze jak koszta - jest dobrze.

Nawet jak ktoś zauwaza, że coś nie działa.

pestka

To od dawna już nie jest NASZE forum!

To ICH słup ogłoszeniowy...

Na razie - stoi.

Adam M.

Nawet „słup ogłoszeniowy” mogłby być do strawienia, jeśliby nie blokował forumowiczom możliwości korzystania z forum.

• 3 weeks później...
Jest to niestety problem. Silnik forum jest już przestarzały. Łatanie dziur jak widzicie przynosi raczej gorszy niż lepszy skutek.

To nie silnik jest problemem a ilość nasranych reklam. Zniszczyliście to forum, bo tylko kasa się wam liczyła -- ja już praktycznie całkowicie przestałem tu zaglądać, a z pewnością zarzuciłem prowadzenie DB. Szkoda czasu aby wam budować kontent na rzecz takiego syfu.

To nie silnik jest problemem a ilość nasranych reklam. Zniszczyliście to forum, bo tylko kasa się wam liczyła -- ja już praktycznie całkowicie przestałem tu zaglądać, a z pewnością zarzuciłem prowadzenie DB. Szkoda czasu aby wam budować kontent na rzecz takiego syfu.

Chyba nie tylko Ty......mnie też powoli siada cierpliwość. Jak w odpowiedzi na się pojawiać foto lub kilka linijek tekstu odpuszczam odpowiedź.

Forum powinno tak działać, żeby forumowicze nie musieli szukać sztuczek, żeby bez problemu pisać, wstawiać zdjęcia, edytować. Tak jak jest, nie ma po co tu zaglądać.

Dokładnie tak jak piszesz, zresztą tez o tym pisałem już wcześniej że dodawanie zdjęć powinno być bajecznie proste a nie stosując kombinacje alpejskie po to aby wkleić fotkę