Redakcja 29.07.2021 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2021 Przekazujemy dalej i prosimy o cierpliwość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 04.09.2021 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2021 I tak od kilku dobrych miesięcy raz jest a raz nie ma forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plusfoto 08.02.2022 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2022 Noż kuźwa co się dzieje. Co jakiś czas wywala mi subskrypcje niektórych tematów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 08.02.2022 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2022 Przekazujemy dalej i prosimy o cierpliwość. A forum powolutku umiera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 08.02.2022 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2022 Jest nam bardzo przykro. Programiści dostają zadanie, efekt krótkotrwały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 08.02.2022 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2022 A może czas na zmianę oprogramowania forum na nowe, bardziej mobilne i mniej awaryjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 08.02.2022 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2022 Jest nam bardzo przykro. Programiści dostają zadanie, efekt krótkotrwały... Albo za mało placicie, żeby mieć dobrych programistow, albo pora na radykalną zmianę oprogramowania na nowe, tzn. napisane od początku do końca pod konkretne potrzeby forum. Żadne oprogramowanie, które jest poprawiane = modyfikowane nie będzie bezawaryjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 08.02.2022 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2022 Jak długo zyski są wieksze jak koszta - jest dobrze.Nawet jak ktoś zauwaza, że coś nie działa.pestkaTo od dawna już nie jest NASZE forum!To ICH słup ogłoszeniowy...Na razie - stoi. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.02.2022 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2022 Jak długo zyski są wieksze jak koszta - jest dobrze. Nawet jak ktoś zauwaza, że coś nie działa. pestka To od dawna już nie jest NASZE forum! To ICH słup ogłoszeniowy... Na razie - stoi. Adam M. Nawet „słup ogłoszeniowy” mogłby być do strawienia, jeśliby nie blokował forumowiczom możliwości korzystania z forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 09.02.2022 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2022 Jest to niestety problem. Silnik forum jest już przestarzały. Łatanie dziur jak widzicie przynosi raczej gorszy niż lepszy skutek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 27.02.2022 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2022 Chyba znowu ten silnik forum się zatarł bo ktoś próbował go reanimować i od wczoraj wieczór jest problem z normalnym pisanie i otwieraniem storn na FM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kemot_p 04.03.2022 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2022 Jest to niestety problem. Silnik forum jest już przestarzały. Łatanie dziur jak widzicie przynosi raczej gorszy niż lepszy skutek. Witam, kiedy można oczekiwać naprawy dodawania zdjęć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myjk 04.03.2022 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2022 Jest to niestety problem. Silnik forum jest już przestarzały. Łatanie dziur jak widzicie przynosi raczej gorszy niż lepszy skutek. To nie silnik jest problemem a ilość nasranych reklam. Zniszczyliście to forum, bo tylko kasa się wam liczyła -- ja już praktycznie całkowicie przestałem tu zaglądać, a z pewnością zarzuciłem prowadzenie DB. Szkoda czasu aby wam budować kontent na rzecz takiego syfu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 04.03.2022 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2022 To nie silnik jest problemem a ilość nasranych reklam. Zniszczyliście to forum, bo tylko kasa się wam liczyła -- ja już praktycznie całkowicie przestałem tu zaglądać, a z pewnością zarzuciłem prowadzenie DB. Szkoda czasu aby wam budować kontent na rzecz takiego syfu. Chyba nie tylko Ty......mnie też powoli siada cierpliwość. Jak w odpowiedzi na się pojawiać foto lub kilka linijek tekstu odpuszczam odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 04.03.2022 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2022 ja używam Ad Blocka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 04.03.2022 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2022 Adblock Plus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myjk 04.03.2022 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2022 Bloker naprawia błędy na stronie? Raczej wątpię. Dodatkowo te blokery reklam unieruchamiają niektóre funkcje, m.in. dodawanie zdjęć, więc trzeba je wyłączać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.03.2022 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2022 ja tez uzywam ad blocka i jakos nie mam problemu z dodawaniem zdjec czy postow. jedyny problem, ktory mi sie od czasu do czasu pojawia to edycja postow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 05.03.2022 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2022 Forum powinno tak działać, żeby forumowicze nie musieli szukać sztuczek, żeby bez problemu pisać, wstawiać zdjęcia, edytować. Tak jak jest, nie ma po co tu zaglądać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 05.03.2022 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2022 Forum powinno tak działać, żeby forumowicze nie musieli szukać sztuczek, żeby bez problemu pisać, wstawiać zdjęcia, edytować. Tak jak jest, nie ma po co tu zaglądać. Dokładnie tak jak piszesz, zresztą tez o tym pisałem już wcześniej że dodawanie zdjęć powinno być bajecznie proste a nie stosując kombinacje alpejskie po to aby wkleić fotkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts