admin1719498882 17.11.2010 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 taka_ja & taki_on - faktycznie Dom w Perłówce był zablokowany. temat jest aktywny: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?133664-Dom-w-Perłówce-pogaduchyJutro obiecuje sprawdzić co się podziało, że temat był ukryty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admin1719498882 17.11.2010 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 a propos Kawiarni klubowej... dziś, zgodnie z życzeniem grupa została przeniesiona do Hyde parku: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?3051-Kawiarnia-klubowaPrzez kilka dni będzie jeszcze działało przkierowanie do Hyde Parku z grup budujących, na wszelki wypadek gdyby ktoś tam szukał kawiarni. PozdrawiamASJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admin1719498882 17.11.2010 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Kawiarnia klubowa jest już w Hyde Parku. W grupach widnieje jedynie przekierowanie. Będzie aktywne jeszcze przez kilka dniPozdrawiamASJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 18.11.2010 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 18.11.2010 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 Pam, prosimy o kontakt na PW. Postaramy się pomóc. Na razie nie możemy namierzyć w czym dokładnie tkwi problem. Krakowska, Wielicka sprawdzane kilka razy. Testowane. Być moze problem leży w ustawieniach w profilu użytkownika. Prosze zrezygnowac z subskrybcji i ponownie ją aktywować. Gdyby nie pomogło, prosze o kontakt. Niestety nie mogę również wysłać wiadomości na PRIV bo zgłasza jakieś błędy. Poniżej info które chciałem wysłać: Witam Niestety nie da się zrezygnować z subskrybcji, aby ponownie dołączyć. Na dole kazdego postu są wyświetlane takie przyciski: Zgłoś do moderacji Odpowiedź z Cytatem Odpowiedź z Cytatem Powiadom Od września natomiast nie pojawia się ikonka że są nowe posty i nie wyskakuje temat na górę listy, pomimo, że nowe posty są dopisywane, a czasem nawet ja dopisuję nowe. Pozdr Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fenix2 18.11.2010 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 (edytowane) Mam w ustawieniach czas +1GMT a i tak godzina przesunięta jest do przodu. Czyli jest np. 12:00 a wyświetla się że wątek został napisany o 13:00. Nikt do tej pory nie odpowiedział mi (pytanie zadane 09-10-2010 15:56) . Edytowane 18 Listopada 2010 przez fenix2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 18.11.2010 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 Proszę o usunięcie "dowcipu" wpisanego w wątku http://forum.muratordom.pl/showthread.php?99202-%C5%9AWIAT-SI%C4%98-%C5%9AMIEJE/page55 przez jar.os Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admin1719498882 19.11.2010 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 fenix2 A propos ustawienia czasu na Forum było już pisane kilka razy. Ustawień daty i czasu mozna dokonać w USTAWIENIACH profilu użytkownika Forum. Ustawienia> ustawienia zaawansowane>Ustawienia daty i czasu. Prosimy przetestować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 19.11.2010 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 Na porzadnych "forumach" nie ma potrzeby ręcznej korekty czasowej 2 razy w roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MCB 20.11.2010 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 Panel użytkownika -> Subskrypcjena liście jest grupa Stare Babice, 550 stron. Kliknięcie w odnośnik (np. 550) prowadzi do startowej strony Grupy Budujące.O co chodzi??? MCB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 20.11.2010 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 A to kolego jest problem nie do przeskoczenia . Więc się z tym pogódź i przewijaj , przewijaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fenix2 20.11.2010 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 (edytowane) fenix2 A propos ustawienia czasu na Forum było już pisane kilka razy. Ustawień daty i czasu mozna dokonać w USTAWIENIACH profilu użytkownika Forum. Ustawienia> ustawienia zaawansowane>Ustawienia daty i czasu. Prosimy przetestować 1. Czas jest źle wyświetlany nie tylko wątków które ja napisałem ale ogólnie jest przesunięty godzinę do przodu. Nawet jak NIE jestem zalogowany! Czas wyświetla się 1h do przodu. Więc ustawienia czasu nie są brane z mojego konta tylko z serwera! 2. Skoro mam ustawioną strefę czasowa to po co ma co pół roku zmieniać czas w ustawieniach swojego profilu ?? Po to są strefy czasowe żeby się czas automatycznie zmieniał!! Więc to tłumaczenie się nijak ma do rzeczywistości. Na porzadnych "forumach" nie ma potrzeby ręcznej korekty czasowej 2 razy w roku. Si. Edytowane 20 Listopada 2010 przez fenix2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MCB 21.11.2010 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 A to kolego jest problem nie do przeskoczenia . Więc się z tym pogódź i przewijaj , przewijaj. Niestety nie da rady. Jakikolwiek link do grupy Stare Babice nie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brunet wieczorową 22.11.2010 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 Kiedy zgłoszone problemy zostaną poprawione? Bardzo utrudniają korzystanie z forum. Kolejny problem: z listy wyszukanych wątków nie można przejść do ostatniej strony (ostatniego postu) wątku. Po kliknięciu na numer strony, zawsze przechodzi się do pierwszej strony. Czy tylko u mnie są takie problemy z forum? Toż nie da się normalnie korzystać. Admini, proszę o poprawienie tego, szczególnie subskrypcji dla wątków z grup budujących. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 22.11.2010 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 ..a co to sie stało z grupami??? wyparowały ?? znowu grzebiecie??? PO CO?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 22.11.2010 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 Znów dla „naszego dobra” – coś „ulepszają”.Niech niebiosa mają nas w opiece. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fenix2 22.11.2010 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 Znów dla „naszego dobra” – coś „ulepszają”. Niech niebiosa mają nas w opiece. Bo lepsze jest wrogiem dobrego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 22.11.2010 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 jesssooo..co znowu jest z grupami,no?! Już mnie to zaczyna wpieniać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 23.11.2010 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 Na porzadnych "forumach" nie ma potrzeby ręcznej korekty czasowej 2 razy w roku. Ano nie... Bo tam nie ma tyle pierdół nikomu niepotrzebnych, a jest to tylko, co przydatne. Zaglądam sobie tu czasem z przyzwyczajenia... szkoda gadać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 27.11.2010 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2010 Wybory Moderatorów Grup Budujących mogą być przeprowadzane na kilka sposób i każdy ma wady. W wybranym należy 2 rzeczy poprawić:1. Możliwość "opt-out" - ktoś kto nie życzy sobie być wybranym, powinien mieć możliwość usunięcia siebie z listy kandydatów.2. Przewijanie się przez 35 stron kandydatów, żeby wyszukać właściwego jest jakimś koszmarem. Trzeba to zmienić. Proponowane sposoby:a. Dorobić wyszukiwanie.b. Dorobić sortowanie po nazwie.c. Zwiększyć ilość wyświetlanych na stronie.Najprościej i najlepiej b+c Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts