Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ZGŁOSZONE PROBLEMY do rozwiązania / naprawy

ponury63

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

a propos Kawiarni klubowej... dziś, zgodnie z życzeniem grupa została przeniesiona do Hyde parku: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?3051-Kawiarnia-klubowa

Przez kilka dni będzie jeszcze działało przkierowanie do Hyde Parku z grup budujących, na wszelki wypadek gdyby ktoś tam szukał kawiarni.

Pozdrawiam

ASJ

Pam, prosimy o kontakt na PW. Postaramy się pomóc. Na razie nie możemy namierzyć w czym dokładnie tkwi problem. Krakowska, Wielicka sprawdzane kilka razy. Testowane. Być moze problem leży w ustawieniach w profilu użytkownika.

Prosze zrezygnowac z subskrybcji i ponownie ją aktywować. Gdyby nie pomogło, prosze o kontakt.

Niestety nie mogę również wysłać wiadomości na PRIV bo zgłasza jakieś błędy. Poniżej info które chciałem wysłać:

Witam

Niestety nie da się zrezygnować z subskrybcji, aby ponownie dołączyć. Na dole kazdego postu są wyświetlane takie przyciski:

Zgłoś do moderacji Odpowiedź z Cytatem Odpowiedź z Cytatem Powiadom

Od września natomiast nie pojawia się ikonka że są nowe posty i nie wyskakuje temat na górę listy, pomimo, że nowe posty są dopisywane, a czasem nawet ja dopisuję nowe.

Pozdr

Paweł

fenix2

A propos ustawienia czasu na Forum było już pisane kilka razy. Ustawień daty i czasu mozna dokonać w USTAWIENIACH profilu użytkownika Forum. Ustawienia> ustawienia zaawansowane>Ustawienia daty i czasu.

Prosimy przetestować

1. Czas jest źle wyświetlany nie tylko wątków które ja napisałem ale ogólnie jest przesunięty godzinę do przodu.

Nawet jak NIE jestem zalogowany! Czas wyświetla się 1h do przodu. Więc ustawienia czasu nie są brane z mojego konta tylko z serwera!

2. Skoro mam ustawioną strefę czasowa to po co ma co pół roku zmieniać czas w ustawieniach swojego profilu ?? Po to są strefy czasowe żeby się czas automatycznie zmieniał!!

Więc to tłumaczenie się nijak ma do rzeczywistości.

Na porzadnych "forumach" nie ma potrzeby ręcznej korekty czasowej 2 razy w roku.

Si.

Edytowane przez fenix2

Kiedy zgłoszone problemy zostaną poprawione? Bardzo utrudniają korzystanie z forum.

Kolejny problem: z listy wyszukanych wątków nie można przejść do ostatniej strony (ostatniego postu) wątku. Po kliknięciu na numer strony, zawsze przechodzi się do pierwszej strony.

Czy tylko u mnie są takie problemy z forum? Toż nie da się normalnie korzystać. Admini, proszę o poprawienie tego, szczególnie subskrypcji dla wątków z grup budujących.

Na porzadnych "forumach" nie ma potrzeby ręcznej korekty czasowej 2 razy w roku.

Ano nie...

Bo tam nie ma tyle pierdół nikomu niepotrzebnych, a jest to tylko, co przydatne.

Zaglądam sobie tu czasem z przyzwyczajenia... szkoda gadać....

Wybory Moderatorów Grup Budujących mogą być przeprowadzane na kilka sposób i każdy ma wady. W wybranym należy 2 rzeczy poprawić:

1. Możliwość "opt-out" - ktoś kto nie życzy sobie być wybranym, powinien mieć możliwość usunięcia siebie z listy kandydatów.

2. Przewijanie się przez 35 stron kandydatów, żeby wyszukać właściwego jest jakimś koszmarem. Trzeba to zmienić. Proponowane sposoby:

a. Dorobić wyszukiwanie.

b. Dorobić sortowanie po nazwie.

c. Zwiększyć ilość wyświetlanych na stronie.

Najprościej i najlepiej b+c