Redakcja 28.11.2010 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 Wybory Moderatorów Grup Budujących mogą być przeprowadzane na kilka sposób i każdy ma wady. W wybranym należy 2 rzeczy poprawić: 1. Możliwość "opt-out" - ktoś kto nie życzy sobie być wybranym, powinien mieć możliwość usunięcia siebie z listy kandydatów. 2. Przewijanie się przez 35 stron kandydatów, żeby wyszukać właściwego jest jakimś koszmarem. Trzeba to zmienić. Proponowane sposoby: a. Dorobić wyszukiwanie. b. Dorobić sortowanie po nazwie. c. Zwiększyć ilość wyświetlanych na stronie. Najprościej i najlepiej b+c Dziękujemy za cenne uwagi. Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admin1719498882 29.11.2010 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 Linki zostały przekierowane przez programistę Mam prośbę do Redakcji,Admina,Informatyków i kogo tam jeszcze odpowiedzialnych za taki stan rzeczy,w związku ze zrobieniem ładnego burdelu w Grupach Budujących proszę o odnalezienie n/w postów lub przekierowanie w odpowiednie miejsce: http://forum.muratordom.pl/group.php?do=discuss&discussionid=2759 http://forum.muratordom.pl/grupa-slask-gorny-i-okolice,t1022-5040.htm http://forum.muratordom.pl/grupa-slask-gorny-i-okolice,t1022-4260.htm http://forum.muratordom.pl/grupa-slask-gorny-i-okolice,t1022-4140.htm Jaja sobie robicie Panowie z forumowiczów po raz kolejny ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admin1719498882 29.11.2010 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 zrobione. Użytkownik zdaje się że sam przeprosił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admin1719498882 02.12.2010 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 W dyskusji: GRUPA WIELICKA (Powiat Wielicki) http://forum.muratordom.pl/group.php?discussionid=2743 [^] Powód, który podał użytkownik: coś jest nie tak z subskrybcją grupy wielickiej, proszę o sprawdzenie sprawdzone - przetestowane - działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admin1719498882 02.12.2010 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 Grupy budujące - dodana opcja "pokaż pierwszy nieprzeczytany"- dodana opcja 'Poleć znajomemu' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 02.12.2010 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 W Grupie Wrocławskiej mamy 1405 stron. Kiedy dodaję lub edytuję post, to po zakończeniu operacji - ląduję na stronie... 2105 z 2107. Pojawia się przycisk "Pierwszy nieprzeczytany" i prowadzi on do tej 2105, mimo że de facto wszystkie już przeczytałem. Co więcej - nie dzieje się tak zawsze, a przycisk "Pierwszy nieprzeczytany" nie pojawia się po wejściu na Grupę. Nic z tego nie rozumiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 02.12.2010 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 W dyskusji: GRUPA WIELICKA (Powiat Wielicki) http://forum.muratordom.pl/group.php?discussionid=2743 [^] Powód, który podał użytkownik: coś jest nie tak z subskrybcją grupy wielickiej, proszę o sprawdzenie sprawdzone - przetestowane - działa Jeżeli o mnie chodzi to nadal mam link pod każdym postem "zgłoś do moderacji", nie ma powiadomień o nowych postach i co za tym idzie nie przeskakuje na wyższe pozycje nawet jak jest jakiś wpis, jak wybieram ostatni post to kieruje mnie do mapki z wyborem grup budujących itd, itp i to już od początku września i nikt na to nic nie umie poradzić ,,,,, trala lala trutu tutu itd itd itd eeeeeeeeeee... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 02.12.2010 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 b. Dorobić sortowanie po nazwie. c. Zwiększyć ilość wyświetlanych na stronie. Najprościej i najlepiej b+c No proszę - widzę, że już PRAWIE zrobione. PRAWIE, bo... po wybraniu 100 wyświetlanych kandydatów, ustawienie się resetuje i klikając np. na "3" stronę, dostaję 3-ą stronę z 20-kandydatami (domyślna ilość). No ale już posortowane jest, co ułatwia znalezienie swojej "ofiary" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 03.12.2010 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 Nie wiem o co chodzi, ale FireFox nie pokazuje mi postów na Grupie. Internet Explorer i owszem. Nie mi zresztą jednemu - Tatarak też napisała, że nie widzi postów. Nie wiem jakiej przeglądarki ona używa. EDIT: po napisaniu posta w IE - też już nic nie widzę. Czyżbym musiał kolejne przeglądarki instalować na napisanie kolejnych postów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 03.12.2010 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 ja też do Grupy Wrocławskiej - mam IE i po zalogowaniu nie widzę żadnych postów, wpisów 0. Po wylogowaniu już widzę posty !? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 03.12.2010 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 Nie wiem o co chodzi, ale FireFox nie pokazuje mi postów na Grupie. Internet Explorer i owszem. Nie mi zresztą jednemu - Tatarak też napisała, że nie widzi postów. Nie wiem jakiej przeglądarki ona używa. EDIT: po napisaniu posta w IE - też już nic nie widzę. Czyżbym musiał kolejne przeglądarki instalować na napisanie kolejnych postów? mam dokładnie tak samo Chrome tak samo jak FF pokazuje tylko żółte ,,Uwaga wybieramy moderatorów....." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 03.12.2010 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 (edytowane) u mnie to samo:( nie mogę wejść na grupę toruńską.Co Wy zrobiliście z tym forum??!?!?!?!Edit: mam to samo co Spirea. Jak się wyloguję to widzę posty. Edytowane 3 Grudnia 2010 przez agnieszkakusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomekBudujeDomek 03.12.2010 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 Szanowna Redakcjo.Miałem pewien problem z pisaniem postów na forum, skorzystałem więc z formularza kontaktu, który jak wnioskowałem po jego wyglądzie i opcjach, służy do zgłaszania problemów.Minęło już trochę czasu, odpowiedzi na mój problem nie otrzymałem. W odpowiedzi jednak otrzymałem Wasz spam, który od tej pory przychodzi regularnie.Jestem tym faktem zażenowany.Mam jednak nadzieję, że to tylko jednorazowa Wasza wpadka a nie praktyka.Czekam na wyjaśnienia.Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 03.12.2010 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 Faktycznie coś się dzieje w dziale grup budujących, bo ja swojej grupy też nie widzę.Czy to długo potrwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 03.12.2010 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 Jeżeli o mnie chodzi to nadal mam link pod każdym postem "zgłoś do moderacji", nie ma powiadomień o nowych postach i co za tym idzie nie przeskakuje na wyższe pozycje nawet jak jest jakiś wpis, jak wybieram ostatni post to kieruje mnie do mapki z wyborem grup budujących itd, itp i to już od początku września i nikt na to nic nie umie poradzić ,,,,, trala lala trutu tutu itd itd itd eeeeeeeeeee... O właśnie, też bym chciała mieć wątek grupy w subskrypcjach tak jak pozostałe z możliwością do przechodzenia do nowo dołączonego posta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 03.12.2010 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 ... a dajcie mi bana... do kurwy i nędzy ... co się dzieje na FM...?????czy tu cos będzie działać jak nalezy???gdzie grupy??? ..nosz.. k@!#$ mać...ja mam świadomość zmian.. ZMIAN ..a nie rewolucji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
albert07 04.12.2010 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2010 ja też do Grupy Wrocławskiej - mam IE i po zalogowaniu nie widzę żadnych postów, wpisów 0. Po wylogowaniu już widzę posty !? a u mnie to wcale nie działa. Probowałem na firefoxie i explorerze. Próbowałem się wylogować i wrócić ponownie i jedyne co mi się pojawia to tylko okno na odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomekBudujeDomek 04.12.2010 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2010 W grupie opolskiej również zero postów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 04.12.2010 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2010 No ludzie , łostowcie to już takie jakie było . Do dupy , ale było . Bo terozki nie ma wcale . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 04.12.2010 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2010 ... a dajcie mi bana... do kurwy i nędzy ... co się dzieje na FM...????? czy tu cos będzie działać jak nalezy??? gdzie grupy??? ..nosz.. k@!#$ mać...ja mam świadomość zmian.. ZMIAN ..a nie rewolucji... dziś też nie ma kara za brak wyboru moderatora grupy, czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts