kasiaiwojtek 22.07.2010 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 Szukam schodów strychowych lub producenta tych schodów. Potrzebuję je na wymiar 120x70. Czym się sugerować w doborze i zakupie schodów? Jakiej firmy wybrać? Co moglibyście z własnego doświadczenia lub użytkowanie doradzić? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 24.07.2010 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2010 Ja osobiście wybrałem fakro ocieplane (strych mam niegrzany) Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 24.07.2010 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2010 też wybrałem fakro ltk thermo (chyba tak się nazywają, w każdym razie te najcieplejsze z oferty fakro), 70x120cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mymysteryy 25.07.2010 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2010 my mamy schody nożycowe firmy Oman. Póki co jesteśmy zadowoleni. Łatwo się rozkładają i składają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaiwojtek 26.07.2010 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 a czy takie schody są bezpieczne, czy mogą same nagle się otworzyc i rozłożyć? wszystkie jakie do tej pory widzałem były spakowane na palecie w sklepie no i nie wiem jak to jest. bezpieczeństwo najwazniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 26.07.2010 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Nawet jakby zamek pekl czy cos, to sa dwie sprezyny. Musialyby chyba obie na raz peknac aby schody sie otowrzyly i spadly. A nawet w takim przypadku, chyba by sie nie rozlozyly. Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts