clevland 24.07.2010 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2010 Potrzebuję najkrótszej muszli klozetowej (kompaktu typu poznańskiego) do bardzo małej ubikacji.Podejście w ścianie- z tyłu znajduje się pionowa rura kanalizacyjna.Możliwe jest zamontowanie tylko i wyłącznie kompaktu. Aranżacja pozwoliła na wygospodarowanie bardzo małej ilości miejsca. Pomieszczenie przy którym jest WC nie będzie za często używane więc nie chcę wydawać za dużo pieniędzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 24.07.2010 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2010 Ja mam Koło z serii Nova i jest wygodna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inches 24.07.2010 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2010 koło ma chyba najkrótsze - idol 63 cm, primo - 62,5, nova top pico - 60 cm. w cersanicie najkrótszy kompakt ma 63, wybór mniejszy. mniejszych nie widziałam Najmniejszy to Nova Top Pico z Koła. Potrzebowałam najmniejszą, ale wiszącą. Widziałam też kompakt również niewielki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
clevland 24.07.2010 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2010 koło ma chyba najkrótsze - idol 63 cm, primo - 62,5, nova top pico - 60 cm. w cersanicie najkrótszy kompakt ma 63, wybór mniejszy. mniejszych nie widziałam Super odpowiedź !!! Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts