anutka2 07.08.2010 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 nie mogę się powstrzymać od achów i ochów , jak patrzę na trzy cudowne dziewczynki:) dobrze, że one są zawsze obok i osładzają wszelkie większe i mniejsze trudy budowy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betib 07.08.2010 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 (edytowane) ja melduje sie na chwile, moj watek nadal gdzies tam i nikt nie wie gdzie,a z muratora juz nikt sie nie odzywa ma ktos pomysl kogo mam ruchomic w tej sprawie ? dach prezentuje sie ladnie, jeszcze chwilas i bedzie dobrze dziewczyny masz superowe , czadowo miec taka ekipe w domu u mnie niby tez 3 sztuki ale duzo roznica wieku moja noga jest w gipsie : (masakra jakas........do tego mam jeszcze brac zastrzyki w brzuch Edytowane 7 Sierpnia 2010 przez betib Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 07.08.2010 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 o. witaj w klubie, betib... ale zastrzyki w brzuch to nic strasznego. ja trzaskam sama. wysłałam Ci priva wadera, ale masz ciacha na dachu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 07.08.2010 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 oj połamańce....współczuję bo to niewygodnie i gorąco z gipsem...i te zastrzyki też nienajfajniesze są, ale da się wytrzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betib 07.08.2010 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 o. witaj w klubie, betib... ale zastrzyki w brzuch to nic strasznego. ja trzaskam sama. wysłałam Ci priva ja te zastrzyki umiem robic tylko sie boje sama sobie no ale dam rade.........chyba , sprobuje Twojego sposobu ze znieczuleniem ale się porobilo.......na jedym forum, my dwie mamy ten sam problem u mnie na szczescie to tylko mocne skręcenie i za 2 -3 tygodnie bedzie koniec z tym gipsem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 07.08.2010 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 Jakiś mi się wątek cukierniczy zrobił, nic tylko ciacha i ciasteczka Ciacha przerwę mają, na blachę trzeba czekać, a ja mam od bardzo dawna zaplanowany wyjazd, no i jadę. Wrócę za dwa tygodnie, to ogarnę ten dach, schody i skończę łazienkę. Póki co - Chojniku witaj! Nowa chato mojej siostry - witaj! Siostrzenico i siostrzeńcy - witajcie! Nadciągam! Plany mamy bardzo ambitne - chcę się nabyć z bratem i siostrą. Coś tam pomalować przy okazji (jakiś przedpokój czy coś) i popatrzeć na moje ulubione góry. Proszę mi się w tym czasie tutaj kurować (przeciwzakrzepowe nie mają negatywnych interakcji z alkoholem! http://macg.net/emoticons/devil6.gif), inspirować, wypoczywać aktywnie i biernie i zbierać siły na moje ględzenie! Narka dziewczyny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 07.08.2010 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 pozdrów góry od Koci i wypoczywaj ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 08.08.2010 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2010 (edytowane) Waderko jestem,na weselu było super:) Pytałam czy doszły te linki do albumów i czy się otwierają? Odpoczywaj,naładuj akumulatory.. Edytowane 8 Sierpnia 2010 przez Nadulka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 08.08.2010 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2010 Miłego wypoczynku. Zrób dużo zdjęć !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 09.08.2010 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 powiadasz, że w góry jedziesz ....hmmmmmm, to raz dwa do mnie na białą herbatkę drzwi szeroko otwarte. Gorce, Pieniny, Babia Góra i Tatry zapraszają (a ja w środku tego dobytku, tak więc do wyboru tych gór ci u nas , a może Ty jeszcze do innych jedziesz ) ale i tak zapraszam. Dziewczynki urocze, nr 1 mała wróżka, a to spojrzenie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rynka 09.08.2010 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 Och Waderko, otaczają Cię same cudeńka...i w domu i na dachu;) Szczęściara z Ciebie:) Te Twoje numery normalnie wymiatają......a wiesz że mój numer 1 też jest z września 2004? Tylko że u mnie ta mniej urocza płeć.... Udanego wypoczynku Ci życzę......jedź, maluj, odrabiaj zaległości rodzinne i ładuj akumulatorki. A potem wracaj i męcz nas i dręcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulinka 10.08.2010 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 No to teraz ja do ciebie wpadam z rewizytą i normalnie się zaczytałam i uchachałam . (świetnie piszesz) Cudniaste masz córeczki i ciepły dom z klimatem. a teraz ciesz się wypoczynkiem i rodzinką będę do ciebie z przyjemnością zaglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominka 10.08.2010 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Hejka Fajny wątek, będę podglądać - bo ja raczej z podglądaczy i czytaczy.Śliczne masz córy - ja też mam trójeczkę - 8,6 i 2 lata. Kłócą się często - a jak Twoje? Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 13.08.2010 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 No tak... Po pierwsze, to z krzesła o mało nie spadłam, jak przeczytałam Twoja krótką opowieść o sprawach papierkowych.. Samo życie http://forumogrodnicze.info/images/smiles/icon_confused.gif Po drugie, rozpłynęłam się na widok Twoich cudnych panienek, bo i zdjęcia bjuti i one same też No a po trzecie, to właśnie wsunęłam czekoladkę z papierkiem na widok tego dachu... http://forumogrodnicze.info/images/smiles/whistling.gif http://i126.photobucket.com/albums/p81/wadera_pl/blog/z07.jpg?t=1281029632 I absolutnie nie rozumiem, dlaczego pan Stefan z tak dobrego planu nie skorzystał, przecież to same korzyści dla obu stron ... A u mnie takie byle co pracowało http://forumogrodnicze.info/images/smiles/icon_rolleyes.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 13.08.2010 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 Ciekawe, czy po takim papierku będzie brzuszek bolał....http://forumogrodnicze.info/images/smiles/martelo.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 13.08.2010 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 miałaś szczęście z tą czekoladką ...ja omal kubka wielkości wiaderka nie połknęłam ...następna ekipe wybiera mi Waderka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 14.08.2010 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2010 miałaś szczęście z tą czekoladką ...ja omal kubka wielkości wiaderka nie połknęłam .. Zdecydowanie jesteś lepsza http://forumogrodnicze.info/images/smiles/lezy-smiech.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 19.08.2010 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 waderka ...do domu ...tęsknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 19.08.2010 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna eM 20.08.2010 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts