Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Z Wiarą i NAdzieją;)..czyli nasz droga do DOMU

Recommended Posts

• Odpowiedzi 305
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

witam :) podoba mi się Wasz domek. Mamy bardzo podobny gust, ja o mało co nie kupiłam tej maselniczki, myślałam też o bardzo podobnym żyrandolu, kuchnia tez będzie biała z ikea. No i avatara mamy podobnego, roślinnego :D Trzymam kciuki i życzę powodzenia! No i będę zaglądać oczywiście.

• 2 weeks później...
Ale dużo zmian! Pędzicie do przodu. Ściana wygląda niesamowicie!!! Teraz czekamy na kuchnię. Z żyrandolami masz rację, ciężki wybór. Chyba najlepiej wybierac na 'żywo'. Domek śliczny :)

już jutro montaż kuchni i mam stresa:( tak na to czekałam a teraz boję się efektu;( zobaczymy..

witaj w moim " domku" makowa panienko:)

witajcie Dziewczynki:) Kuchnia w większej części już gotowa, jutro mają skończyć i wtedy postaram się wrzucić fotki:) Ja póki, co jestem zachwycona i mam nadzieję, że już mi tak zostanie...

W czwartek mają też montować drzwi wewnętrzne na całym parterze...

teraz to już pozostaje " tylko" wygrać w LOtto:) chyba zacznę grać:)

• 3 weeks później...

Pozdrawiam serdecznie i uściski przesyłam Helence :hug:

Helenka też całuje;)

Cudownie i ciepło. Napisz mi proszę jaki macie zlew. Szukam podobnego. Ogródek się szybko rozrośnie i będziecie mieli własne warzywka :)
zależało mi na tym cieple;) a zlew jest taki http://www.lazienkaplus.pl/pl/zlewozmywak-ceramiczny-15-komorowy-bialy-deante-lusitano-zcl-6513,52308,172,i.html Na razie zachwyca mnie łatwość jego mycia;)

Buuuu a ja nie widzę zdjęć :(
nie wiem dlaczego:(:( buu:(

• 2 weeks później...