Bertha 01.05.2020 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2020 Rzeczywiście, mi odtwarzało się z cache. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 02.05.2020 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2020 O smogu rozmawiamy w innym temacie To nie jest smog to zaraza 21 wieku.Tego dany adwersarz nie wyłączył tak jak i Ty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 03.05.2020 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2020 To nie jest smog to zaraza 21 wieku.Tego dany adwersarz nie wyłączył tak jak i Ty. Zostaw coś, czego nie do końca rozumiesz. Elektrosmog, który sugerujesz to takie samo niebezpieczeństwo dla zdrowia jak owa szkodliwość radioodbiorników na mleczność krów u wspomnianych tu chłopów na Węgrzech. Rodzimy się w świecie fal EM i jesteśmy na nie skazani. Fale z zakresu fal radiowych, o których eko-aktywiści tak krzyczą, w natężeniu i częstotliwości jakich używa człowiek są mniej szkodliwe niż pole ziemskie, promieniowanie słoneczne czy kosmiczne. W każdym razie żadne badania tego e-smogu i wpływu na zdrowie nie potwierdziły, ale oczywiście "lobby przestraszonych", ciemnego luda i eko oszołomów mówi co innego. Zamiana 4G na 5G nie zwiększy znacząco istniejącego obecnie tzw smogu EM. Jednak jeśli jesteś już taki eko, to nie rozpalaj ognia , usuń cegłę z otoczenia , nie włączaj prądu, światła i przede wszystkim wyrzuć komputer, smartfona i tv. Najlepiej sam się też unicestwij, bo też jesteś źródłem fal EM. WiFi z którego pewnie teraz korzystasz, tworzy więcej tego E-smogu niż sieć 5G, do której będziesz miał być może kiedyś dostęp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 03.05.2020 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2020 On jest prawilny ekolog, z tych co na demonstrację przyjeżdzają wypasioną furką z odciążonym* silnikiem Diesla, a smartfonik do ucha im się przykleił. Guru im powiedział, że 5G szkodliwe jest i basta. Zero refleksji, zero wiedzy, zostało klepanie jak papuga. Jakby co złego, to "oni tylko rozkazy wykonywali".Skąd my znamy takie kwestie... *) lżejszy o filtr DPF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 04.05.2020 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2020 (edytowane) Zostaw coś, czego nie do końca rozumiesz. Elektrosmog, który sugerujesz to takie samo niebezpieczeństwo dla zdrowia jak owa szkodliwość radioodbiorników na mleczność krów u wspomnianych tu chłopów na Węgrzech. Rodzimy się w świecie fal EM i jesteśmy na nie skazani. Fale z zakresu fal radiowych, o których eko-aktywiści tak krzyczą, w natężeniu i częstotliwości jakich używa człowiek są mniej szkodliwe niż pole ziemskie, promieniowanie słoneczne czy kosmiczne. W każdym razie żadne badania tego e-smogu i wpływu na zdrowie nie potwierdziły, ale oczywiście "lobby przestraszonych", ciemnego luda i eko oszołomów mówi co innego. Zamiana 4G na 5G nie zwiększy znacząco istniejącego obecnie tzw smogu EM. Jednak jeśli jesteś już taki eko, to nie rozpalaj ognia , usuń cegłę z otoczenia , nie włączaj prądu, światła i przede wszystkim wyrzuć komputer, smartfona i tv. Najlepiej sam się też unicestwij, bo też jesteś źródłem fal EM. WiFi z którego pewnie teraz korzystasz, tworzy więcej tego E-smogu niż sieć 5G, do której będziesz miał być może kiedyś dostęp. W tej twojej poezji forumowej którą to karmisz ogół zapominasz ,że żyjesz tak jak i ja i odpowiadasz mi przez sieć.Przez internet ,przez kompa.Skracając byś niepotrzebnie w odpowiedzi epistoł nie tworzył.Skoro nie widzisz niebezpieczeństwa w w/w elektro - smogach i na dodatek twierdzisz ,że głupi naród oprócz ciebie jest niedoinformowany i nie zna się na dobrodziejstwach związanych z elektroniką itp.To po prostu wyłącz kompa i idź z dzieckiem na spacer.Idź na basen,do lasu,do ogrodu,do muzeum,w góry ale bez tej zarazy jaka jest ślęczenie przy kompie i sieci i wyszukiwanie kompromitujących zagadnień z nim związanych. Edytowane 6 Maja 2020 przez Greengaz link do sklepu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 04.05.2020 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2020 (edytowane) On jest prawilny ekolog, z tych co na demonstrację przyjeżdzają wypasioną furką z odciążonym* silnikiem Diesla, a smartfonik do ucha im się przykleił. Guru im powiedział, że 5G szkodliwe jest i basta. Zero refleksji, zero wiedzy, zostało klepanie jak papuga. Jakby co złego, to "oni tylko rozkazy wykonywali". Skąd my znamy takie kwestie... *) lżejszy o filtr DPF Tobie to trudno odpowiedzieć .Zerwałeś się w 2015 roku z Dolnego Ślaska i majaczysz jaki to ty jesteś układny we wszystkim co cie otacza.Gdyby ci kompa podpierdzielić to byś nie istniał i latałbyś z ulotkami i zgłaszał na drzewie z takyrem swoje racje o "chemistral".Domniemam ,że jak z kimś rozmawiasz w tym temacie na żywo to łapami wymachujesz bo słów ci brakuje. Edytowane 4 Maja 2020 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 04.05.2020 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2020 Czyli trafione. C'est la vie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 04.05.2020 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2020 W tej twojej poezji forumowej którą to karmisz ogół zapominasz ,że żyjesz tak jak i ja i odpowiadasz mi przez sieć.Przez internet ,przez kompa.Skracając byś niepotrzebnie w odpowiedzi epistoł nie tworzył.Skoro nie widzisz niebezpieczeństwa w w/w elektro - smogach i na dodatek twierdzisz ,że głupi naród oprócz ciebie jest niedoinformowany i nie zna się na dobrodziejstwach związanych z elektroniką itp.To po prostu wyłącz kompa i idź z dzieckiem na spacer.Idź na basen,do lasu,do ogrodu,do muzeum,w góry ale bez tej zarazy jaka jest ślęczenie przy kompie i sieci i wyszukiwanie kompromitujących zagadnień z nim związanych. / Nie wiem w jakim skansenie pobierałeś nauki ścisłe i kto Cię tam nauczył takiej retoryki, ale: albo nauczyciel był sam niezłym bałwanem, albo biedak miał pecha i na takiego trafił. Z przyjemnością jednak wysłucham Twoich bredni o zarazie XXI w. i niebezpieczeństwach płynących z elektrosmogu. Historie amatorów baśni i domysłów mających ich straszyć, podawanych pod takimi linkami, czytaj sobie sam. Na mnie nie robią one wrażenia. Teorie spiskowe oparte na "naukowych kłamstwach", są charakterystyczne dla specyficznej grupy ludzi. Dla mnie Ty możesz nawet wierzyć, że rozmamłana cebula i roztopiony żółty ser są źródłem długowieczności, sił witalnych oraz kwintesencją smaku i estetyki. Nie mam rozrusznika serca, nie leżę podłączony do płucoserca czy tomografu a telefonu i elektroniki używam bez obawy o smog. Na spacer na razie nie wyjdę, bo u nas wciąż jeździ czarna wołga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 04.05.2020 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2020 Nie wiem w jakim skansenie pobierałeś nauki ścisłe i kto Cię tam nauczył takiej retoryki, ale: albo nauczyciel był sam niezłym bałwanem, albo biedak miał pecha i na takiego trafił. Z przyjemnością jednak wysłucham Twoich bredni o zarazie XXI w. i niebezpieczeństwach płynących z elektrosmogu. Historie amatorów baśni i domysłów mających ich straszyć, podawanych pod takimi linkami, czytaj sobie sam. Na mnie nie robią one wrażenia. Teorie spiskowe oparte na "naukowych kłamstwach", są charakterystyczne dla specyficznej grupy ludzi. Dla mnie Ty możesz nawet wierzyć, że rozmamłana cebula i roztopiony żółty ser są źródłem długowieczności, sił witalnych oraz kwintesencją smaku i estetyki. Nie mam rozrusznika serca, nie leżę podłączony do płucoserca czy tomografu a telefonu i elektroniki używam bez obawy o smog. Na spacer na razie nie wyjdę, bo u nas wciąż jeździ czarna wołga. Pajacujesz w tej swojej ideologii.Nie sposób ukrócić twoje zachowanie bo jak sam widzisz nawet uszczypliwie w temacie wprowadzasz wpisy kulinarne.Takie to prostackie jak się nie ma argumentu.Szpile zawsze można.itd. Otóż drogi i panujący chłopczyku masz jakieś nawyki które uznałbym za szkodliwe. Kąśliwie odnosisz się do wszystkich.W tym temacie chciałem zwrócić uwagę na to ,że jak u twego kolesia występuje choroba. Bardzo ciężka choroba.Komputer i sieć.Nie wnikam kto cie dokształcał ale chyba mu coś nie wyszło.Nie masz kompa i nie jesteś w sieci. To odpowiedź już znasz.Nie istniejesz. Myślę ,że net to straszny twór który penetruje umysł by tak postępować jak ty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 04.05.2020 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2020 Pajacujesz w tej swojej ideologii.Nie sposób ukrócić twoje zachowanie bo jak sam widzisz nawet uszczypliwie w temacie wprowadzasz wpisy kulinarne.Takie to prostackie jak się nie ma argumentu.Szpile zawsze można.itd. Otóż drogi i panujący chłopczyku masz jakieś nawyki które uznałbym za szkodliwe. Kąśliwie odnosisz się do wszystkich.W tym temacie chciałem zwrócić uwagę na to ,że jak u twego kolesia występuje choroba. Bardzo ciężka choroba.Komputer i sieć.Nie wnikam kto cie dokształcał ale chyba mu coś nie wyszło.Nie masz kompa i nie jesteś w sieci. To odpowiedź już znasz.Nie istniejesz. Myślę ,że net to straszny twór który penetruje umysł by tak postępować jak ty. A może zacząłbyś wreszcie pisać gramatycznie po polsku, żeby można było zrozumieć co tam sobie chrząkasz. Używasz słów, których znaczenia albo nie rozumiesz, albo nie kontrolujesz pisanej treści. Zabrakło mi tylko jeszcze Twojego wszechobecnego partykularyzmu A może to już przerasta Twoje możliwości intelektualne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 06.05.2020 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2020 Prosimy o kulturę dyskusji. Dziękujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 06.05.2020 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2020 jest gorzej niż sądzicie ... wysypują teraz z samolotów Właśnie po przelocie i opadnięciu "smugi" złapałem jednego Być może to tajna, nowa broń na CV ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 07.05.2020 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2020 Greengaz to już linku do sklepu podać nie można? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 08.05.2020 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2020 wielofunkcyjność nastała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 08.05.2020 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2020 Jego poziomy lot jest najlepszym dowodem że Ziemia jest płaska.:lol2: Ten fakt upamiętniono nazwą miejscowości w województwie Białostockim, 16-326 Płaska to nawet siedziba gminy https://www.google.pl/maps/place/Urząd+Gminy+Płaska/@53.9023582,23.2363874,14z/data=!4m13!1m7!3m6!1s0x471ffc764757a6b1:0xb2c27fec3c96c235!2zUMWCYXNrYSwgMTUtNzIyIEJpYcWCeXN0b2s!3b1!8m2!3d53.1304626!4d23.1203821!3m4!1s0x46e058b607d886c9:0xf272df866c5c0f0c!8m2!3d53.9056623!4d23.2672083 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 11.01.2022 14:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2022 co poniektorych temat przerasta to jest wyparcie prawdy!!!to niemozliwe i jeszcze z moich podatkowszyszko piasl interpelacje poselska i co?zostal ministrem ochrony srodowiska! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 11.01.2022 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2022 Tak tak esencja tak esencja intelktu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts